- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.441
.Amin canim benim ilk denememizdi evet.
Cok üzüldüm tatlim gecmis olsun tutmasindan daha cok sonrasinda saglikli olarak surmesi önemli.. insallah hepimiz saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz.
Kan değerlerin nasildi senin cnm düşükmüydü?
Birde dondurulmus embriyonuz varmi yeniden deneyeceksiniz değil mi?
Anladim cnm benimm amin inşallah.. olsun tatlim bu seferki tedavinde daha bilinclisin artik ve vucudun belki daha cok ve kaliteli yumurta uretir dondurulmuslarinda kalir boylesi nasipmis demekki kuzum sakın umudunu kaybetme hersey cok güzel olucak tatlım :).
Sagolasin canim.tabi önemli olan sağlıklı olması.
Hakkımızda hayırlısı böyleymiş canim. Değerin 11. Gün 57 13. Gün 221 17. Gun 660 oldu sonra dusmeye basladi.
Benim zaten 3 Y umurtam oluşmuştu biri dollendi.dondurulmusum yok. O beni biraz üzüyor. Tedaviye yeniden baslicaminşallah sen kucağına alırsın bebisini hamile kalanları okudukça seviniyorum. Yeniden o eziyetleri cekmezsiniz inşallah.
gittim canım benim kuzucuklar çift geliyor inşallah ama doktor biri zayıf dedi ikisinin de kalbi atıyor ama sadece birininkini dinletti... Zayıf olan kuzum için de yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi ama inşallah oda büyür gelişir kardeşine yetişir miniğim. Senin de güzel gelişmelerini bekliyorum inşallah canımicequeen87 cnm sen 27sinde doktora gidicektin gittinmi nasıl gecti cnm gelismeleri merak ediyorum ☺
Oyy canim benim maşallah ikiside tutunmus ne guzel insallah ikisinide saglikla kucagina almayi nasip etsin Allahim... bende bugun 2. Kan testimi yaptırdım degerim 2ye katlanmis gayet guzelmis haftaya persembe bende kontrole gidicem bakalim insallah benim minnosumda sagliklidir cok heyecanliyimgittim canım benim kuzucuklar çift geliyor inşallah ama doktor biri zayıf dedi ikisinin de kalbi atıyor ama sadece birininkini dinletti... Zayıf olan kuzum için de yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi ama inşallah oda büyür gelişir kardeşine yetişir miniğim. Senin de güzel gelişmelerini bekliyorum inşallah canım
Maşallah senin kuzuya da sağlıklı sıhhatli vaktinde gelsinler inşallah çok sevindimOyy canim benim maşallah ikiside tutunmus ne guzel insallah ikisinide saglikla kucagina almayi nasip etsin Allahim... bende bugun 2. Kan testimi yaptırdım degerim 2ye katlanmis gayet guzelmis haftaya persembe bende kontrole gidicem bakalim insallah benim minnosumda sagliklidir cok heyecanliyim
Ne güzel ikiz. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. Yetişir inşallah yetişir. Gönlünü ferah tut.gittim canım benim kuzucuklar çift geliyor inşallah ama doktor biri zayıf dedi ikisinin de kalbi atıyor ama sadece birininkini dinletti... Zayıf olan kuzum için de yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi ama inşallah oda büyür gelişir kardeşine yetişir miniğim. Senin de güzel gelişmelerini bekliyorum inşallah canım
Maşallah senin kuzuya da sağlıklı sıhhatli vaktinde gelsinler inşallah çok sevindimcanım sana da stres yapma inan zaman çok çabuk geçiyor biz mayısın 12sinde tekrar gidicez işte gelişimleri ilerliyor mu diye inşallah bu gittiğimizde iki mimiğimin de kalbini duyacağım
Canımmm nasılsın ben halen adet olmadım beklemedeyim ama bugün hiç iyi değilim ateş basıyor resmen belimde ağrıyor galiba olcam artık, sen kontrole nereye gideceksin erbil beye mi yoksa artık oraya gitmene gerek yok mu tatlımOyy canim benim maşallah ikiside tutunmus ne guzel insallah ikisinide saglikla kucagina almayi nasip etsin Allahim... bende bugun 2. Kan testimi yaptırdım degerim 2ye katlanmis gayet guzelmis haftaya persembe bende kontrole gidicem bakalim insallah benim minnosumda sagliklidir cok heyecanliyim
Canımmm nasılsın ben halen adet olmadım beklemedeyim ama bugün hiç iyi değilim ateş basıyor resmen belimde ağrıyor galiba olcam artık, sen kontrole nereye gideceksin erbil beye mi yoksa artık oraya gitmene gerek yok mu tatlım
Ayy evet yaa bi olsam rahatlayacağım inşallah. İnşallah herşey yolunda gider senin için ve şu iğnelerden de kurtulursun bir an önce canım,Iyiyim canim sen nasılsın :) benimde biraz geç gelmisti reglim gelicek mutlaka bekle onun belirtileridir zaten..
Erbil beye gidicem cnm buraya gel mutlaka kontrole dedi ve ilaclarima ignelerime de hala devam ediyorum bi kac değişiklik dışında.. su igneler bitse artik gobegimde igne yapmaya yer kalmadi
Ayy evet yaa bi olsam rahatlayacağım inşallah. İnşallah herşey yolunda gider senin için ve şu iğnelerden de kurtulursun bir an önce canım,
Amin canım inşallahNe güzel ikiz. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. Yetişir inşallah yetişir. Gönlünü ferah tut.
amin inşallah canım  Sağol bitanem inşallah ♡ insallah guzel gecer kontrolünüz de cnmm
Anladim cnm benimm amin inşallah.. olsun tatlim bu seferki tedavinde daha bilinclisin artik ve vucudun belki daha cok ve kaliteli yumurta uretir dondurulmuslarinda kalir boylesi nasipmis demekki kuzum sakın umudunu kaybetme hersey cok güzel olucak tatlım :)
Allahu teala razı olsun canim. Inşallah herşey güzel olacak ben de inanıyorum. Çünkü rabbim her sıkıntının ardından bir ferahlık yaratırmış. :)
Çooook çooook tebrikler Allah tamamını erdirsin canım :)kızlar sonucum pozitifyarın yine kan testini tekrarlıycam umarım herşey yolunda ve sağlıklı bir şekilde devam eder dualarınızı eksik etmeyin benimde dualarım hep sizlerle Dilerim Rabbimden hepinizden ayrı ayrı bu güzel haberi duyayımm
Çooook çooook tebrikler Allah tamamını erdirsin canım :)
Kızlar selam uzun zamandır girmedim baya yazan olmuş. Malum benim de tutmadı biliyorsunuz geçen gün doktoruna gittim bir sürü genetik test istedi onları yaptırdım bir de bu adetimde era diye bir test yapacak bu test ile Rahmin embriyoyu hangi dün kabul ettiği öğreniliyormuş biraz pahalı bir test ama yaptıracağım yinede. Genetik testlerde 1 ay sonra belli olurmuş bu durumda haziranda sondurılmuşları koydurabileceğim. Bu sefer 2 yane koydurmak düşünüyorum bakalım ne olacak
Canim bu era testi nedir ben hiç duymadım bizim bu ikinci ydi tutmadi doktor esimden dna hasarı testi yapacak bende bağışıklık sonuclar çıkınca gidecegizKızlar selam uzun zamandır girmedim baya yazan olmuş. Malum benim de tutmadı biliyorsunuz geçen gün doktoruna gittim bir sürü genetik test istedi onları yaptırdım bir de bu adetimde era diye bir test yapacak bu test ile Rahmin embriyoyu hangi dün kabul ettiği öğreniliyormuş biraz pahalı bir test ama yaptıracağım yinede. Genetik testlerde 1 ay sonra belli olurmuş bu durumda haziranda sondurılmuşları koydurabileceğim. Bu sefer 2 yane koydurmak düşünüyorum bakalım ne olacak
Canim bu era testi nedir ben hiç duymadım bizim bu ikinci ydi tutmadi doktor esimden dna hasarı testi yapacak bende bağışıklık sonuclar çıkınca gidecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?