2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Âmin Canım inşallah. Tabiki haber veririm en azından herkes birbirinin tedavi sürecinden birşeyler öğrenir. Allah Hakkı'mızda hayırlısını nasip etsin sana da sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canim bu era testi nedir ben hiç duymadım bizim bu ikinci ydi tutmadi doktor esimden dna hasarı testi yapacak bende bağışıklık sonuclar çıkınca gidecegiz
Canım benim bu ilkti biliyorsun 5. Gün embriyosuydu tüp bebek öncesi bana yapılan testlerde herşey normaldi eşimde dna hasarı var ancak tedavi oldu düzeldi diye biliyoruz ancak ilaçları bıraktıktan sonra tekrarlamış olabilir 1 sene oldu çünkü. Doktor bizden kromozom testi ve 3-4 tane mutasyon testi ve kan pıhtılaşması ile ilgili testler istedi. Bunlar bizim genetiğimizle ilgili testler buradan bizimle ilgili bir sebepten dolayımı tutmadı onu araştırmak ve bu nedenle ise bu durumu tedavi etmek için istedi.
Era testi ise Rahmm embriyoyu ne Zaman kabul ettiğini öğrenmeyi sağlayan bir testmiş. Bunu öğrendikten sonra embriyoyu ona göre koyacak yani rahmim hangi gün embriyo için hazır bunu öğrenecek ve transferi o gün yapacak. Era testi de böyle bir test.
Senin neden tutmadığı ile ilgili doktorun araştırma yapmak için sizden neler istedi? Bir de sen pgt yaptırdın mı? Tutmama nedenlerinin en büyüğü zaten embriyonun kalitesiz olması. Pgt ile en iyi kalitedeki embriyoyu tespit ediyorlar. Senin dondurulmuşum var mı? Yoksa yeni bir tedaviye mi başlayacaksın canım?

canım bende genetik test yaptırdım. sonuçları bekliyoruz benim embryoların kalitesi zaten iyi değilmiş zaten doktor yumurtalırn kaliteli ama döllenmeden sonra bölünme olmdı çoğunda genetik de olobilir sperm ile alakalı olabilir dedi Rabbim kimseyi böyle birşey ile sınamasın

Canim benden doktorum bağışıklık testi istedi acaba vücudun bebegi kabul etmiyo mu dedi esimden de dna hasarı istedi eray ilk defa duydum sonuclari goturdugumde soracagim doktora

bence pgt yaapmadıysa önce pgt yapıp öyle devam etmeli tedaviye.
Canim benden doktorum bağışıklık testi istedi acaba vücudun bebegi kabul etmiyo mu dedi esimden de dna hasarı istedi eray ilk defa duydum sonuclari goturdugumde soracagim doktora
Sen daha önce hiç pgt yaptırmadın mı? bence bağışıklıktan önce pgt yaptırması gerekir çünkü tutmama sebebinin en büyük etkeni zaten kalitesiz embriyo olması
bende ilk kez duydum ne zaman nasıl yapılıyor bu test acaba
canım bu testte rahimden biyopsi alıyorlar gibi bişey. Biraz araştırısanız aslında tüp bebek tedavisinde kullanıldığını görürsünüz. Açıkçası ben de ilk defa duydum ve neymiş diye araştırdım.

Canim biz hitereskopi yaptırdığım iza biyopsi de yaptı ozaman hersey yolunda demişti ben hiç pgt yaptırmadim belki bu tedavide yaptırırım doktora soracagim canim

Canim biz hitereskopi yaptırdığım iza biyopsi de yaptı ozaman hersey yolunda demişti ben hiç pgt yaptırmadim belki bu tedavide yaptırırım doktora soracagim canim
Bu Ero hireroskopiden daha farklı bişey. Ne zaman bakayacaksın tedaviye? İnşallah bu sefer tutar Can'ım. Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin

Bu Ero hireroskopiden daha farklı bişey. Ne zaman bakayacaksın tedaviye? İnşallah bu sefer tutar Can'ım. Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin
Benden bir parça alınıp biyopsi ye de gitti canim sonuclar çıksın ona göre baslayacagiz tedaviye insalah ikimizinkide tutar canim

Kizlar soktayim tek embriyo transferi yapilmisti bana ama ikiz bebeklere hamileymisim 2 kese gözüküyor haftaya cuma yine kontrolum var
Hic bu sekilde olupta ikiz hamilelik yasayan varmi duydunuz mu %4 bi ihtimalle oluyormus inşallah saglikla devam eder

Bölünmüş canim cok sevindim senin adina canim insallah gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam eder canim

Ayy cok sevindimm cok ilginc bende iki embriyo koydurdum doktor 3uz olabilir dedi bakalim kalp atislarinda belli olucakmis gerci 3 olunca bitanesini sonlandiriyolarmis bakalim hayirllisi kac mm keselerin cok heyecanli yaa :))

Ayy cok sevindimm cok ilginc bende iki embriyo koydurdum doktor 3uz olabilir dedi bakalim kalp atislarinda belli olucakmis gerci 3 olunca bitanesini sonlandiriyolarmis bakalim hayirllisi kac mm keselerin cok heyecanli yaa :))
Saol canim valla cok ilginc hala soktayim ben :) hic boyle bisey beklemiyordum biz 2 koydurmak istemistik doktorum koymamisti ben koymadim ama sen ikiz yapmışsın diyo bana
Valla hic sormadim kese boyutunu cnm ya hersey cok güzel iyi ve normal dedi ultrason goruntusundede yazmiyo sanirim baktim ama göremedim :) senin icinde hayirlisi olsunn cnm insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza :)

Canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin, çok sevindim inan senin adına. Bende de git gide heyecan artıyor, şu 20 mayıs gelsin artık ama kafama takılan bişey var 1 mayısta adet olmuştum ben ve benim adetlerim 25 günde olur hep düzenli, 20 mayıs transfer tarihim yani adetime 5 gün kala, geç değilmi yaaa buu

Saol bitanemm amin..

Benimde oyle 6 7 gun varken adetime transferim olmustu cnm oyle yapiyorlar.

Merhaba arkadaşlar uzuuuuun bir aradan sonra yine burdayım.. martta negatif olan denemeden sonra bu ay tekrar transferimizi yaptik persembe günü.. 24 mayıs test günüm yalniz bekleyemedim sizlerle paylasmak istedim bu üçüncü denemem olduğundan cift embriyo kondu. ilk kez dondurulmus denemesi oldu ama ne rahatmis ya opu sonrasi agrisi gazi siskinligi olmadan normal gün geciriyorum en azindan..Rabbim bu defa yüzümüze güler inşaallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler bizlere..

Üşenmedim 600 küsür mesajı tek tek okudum :) hamile arkadaşları tebrik ediyorum cok sevindimm sizler adına bizlere de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…