- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.501
İnsallah Allah tum isteyenlere nasip etsinBen ise basladim onceki denememde rapor almistim evde hic gecmiyor zaman. Calisirken en azindan vakit geciyor bir sekilde. Benim de hafif kasik agrim oluyo ama bir belirti olarak goremiyorum nasip kismet Rabbim nasip ederse olur inşaallah
Canim insallah bebisin sana tutunur canim şu an negatif düşünmek yok canim insallah birkaç güne pozitif sonuc alirsin canimSelam kizlarr tranferin 7. Gunu kasiklarimda agri var icimde bi karamsarlik var degisik duygular icindeyim benle ayni duygulari yasamis yada yasayan arkadaslar varmi
İnsallah dusunmekte istemiyorum ama iste ister istemez dusunuyor insanin aklindan cikmiyorCanim insallah bebisin sana tutunur canim şu an negatif düşünmek yok canim insallah birkaç güne pozitif sonuc alirsin canim
Ben seni çok iyi anliyorum ama olumsuz dusunmuyoruz insallah pozitif sonuclar alacagiz allah hayırlı sağlıklı bebislerin olur canimKızlar bugün çok moralim bozuk nedense.. bu 3.denemem ve insan ister istemez olmayacak diye düşünmekten kendini alamıyor. Negatifle yine karşılaşmak istemiyorum. Hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evladım olsun istiyorum çok mu
Canım nasılsın nasil gidiyor var mi bir belirti gelişme falan?Selam kizlarr tranferin 7. Gunu kasiklarimda agri var icimde bi karamsarlik var degisik duygular icindeyim benle ayni duygulari yasamis yada yasayan arkadaslar varmi
Canim gozunaydin insallah saglikli bebisin olurEki Görüntüle 1836248 arkadaşlar dün aksam transferin 9.günüydü test yaptim ikinci cizgi böyle çıktı. Test günüm salı günü ama beni simdiden heyecan bastı 3 yıllık evliligimde ilk kez cift cizgi gördüm ama hala korku var icimde..Rabbim inşaallah hepimizi evlatlarimiza kavusturur hayırlısıyla..
Amin inşaallah hepimizin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olur. Sali gününü bekleyecegim sabirsizlikla kan testi için.. dua edin banaCanim gozunaydin insallah saglikli bebisin olur
Insallah pozitif canim benim tabiki dua ederim senin için canimAmin inşaallah hepimizin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olur. Sali gününü bekleyecegim sabirsizlikla kan testi için.. dua edin bana
Yok canim hersey ayni carsamba test gunum kasik agrilarim var bi karamsar bi umutluyum hayirlisu bakalimCanım nasılsın nasil gidiyor var mi bir belirti gelişme falan?
Aminn insallah guzel haberleri alirsin saglikli hamileligin olur saglikla kucagina alirsin bebisini tabi isteyen herkese Rabbim nasip etsinEki Görüntüle 1836248 arkadaşlar dün aksam transferin 9.günüydü test yaptim ikinci cizgi böyle çıktı. Test günüm salı günü ama beni simdiden heyecan bastı 3 yıllık evliligimde ilk kez cift cizgi gördüm ama hala korku var icimde..Rabbim inşaallah hepimizi evlatlarimiza kavusturur hayırlısıyla..
Canim senin kacinci gun transfer olmustu bide tek transfermiAmin inşaallah hepimizin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olur. Sali gününü bekleyecegim sabirsizlikla kan testi için.. dua edin bana
Benim 3.gun dondurulmuş transferi oldu cift embriyo kondu test gunum sali yani yarinCanim senin kacinci gun transfer olmustu bide tek transfermi
bekLiyoruz benimde 3. Gun transfer ama dusuk kalite iki embriyoBenim 3.gun dondurulmuş transferi oldu cift embriyo kondu test gunum sali yani yarin
Merhaba canim naptin sonucun belli mi insallah guzel haberler verirsinBenim 3.gun dondurulmuş transferi oldu cift embriyo kondu test gunum sali yani yarin
Canım 154 cıktı degerım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba canim naptin sonucun belli mi insallah guzel haberler verirsin
Ayyy masallahCanım 154 cıktı degerım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Canim gozunaydin insallah saglikli olarak devam eder gebeliğin canim cok sevindim senin adinaCanım 154 cıktı degerım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?