2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Selam kizlarr tranferin 7. Gunu kasiklarimda agri var icimde bi karamsarlik var degisik duygular icindeyim benle ayni duygulari yasamis yada yasayan arkadaslar varmi

Selam kizlarr tranferin 7. Gunu kasiklarimda agri var icimde bi karamsarlik var degisik duygular icindeyim benle ayni duygulari yasamis yada yasayan arkadaslar varmi
Canim insallah bebisin sana tutunur canim şu an negatif düşünmek yok canim insallah birkaç güne pozitif sonuc alirsin canim

Kızlar bugün çok moralim bozuk nedense.. bu 3.denemem ve insan ister istemez olmayacak diye düşünmekten kendini alamıyor. Negatifle yine karşılaşmak istemiyorum. Hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evladım olsun istiyorum çok mu

Ben seni çok iyi anliyorum ama olumsuz dusunmuyoruz insallah pozitif sonuclar alacagiz allah hayırlı sağlıklı bebislerin olur canim

arkadaşlar dün aksam transferin 9.günüydü test yaptim ikinci cizgi böyle çıktı. Test günüm salı günü ama beni simdiden heyecan bastı 3 yıllık evliligimde ilk kez cift cizgi gördüm ama hala korku var icimde.. Rabbim inşaallah hepimizi evlatlarimiza kavusturur hayırlısıyla..

Canim gozunaydin insallah saglikli bebisin olur

Aminn insallah guzel haberleri alirsin saglikli hamileligin olur saglikla kucagina alirsin bebisini tabi isteyen herkese Rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…