2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

hayırlısı artık bakalım ne diycek doktor ben hiç bişey denemedim ilk tedavi tüp olcak bi bildigi vardir heralde

Yok yok 1.1 ile rahatça hamile kalırsın tüp bebekle. 0,2 lerle hamile kalanlar var için rahat olsun.
ben fazla araştırıyorum sanırım bu degerin düşük dolayısıyla sansımında düşük oldugu kansına vardim.hayırlısı

UOTE="gunsa, post: 45347135, member: 736954"]biz seninle hemen hemen aynı zamanda iğnelere başlıycaz gibi görünüyor
Canim ben adet olunca kontrol edilecek rahim kalinlasinca Embriyolar yerleştirilecek benim dondurulmuş transferi olacak[/QUOTE]
anladım.güzel haberi önce senden alacagız demekek ki

Kızlar yaş, infertilite sebebi, tedavi olduğunuz merkez, kaçıncı denemeniz olduğu ve beklenen transfer tarihini yazarsanız liste yapıp ekleyeceğim. Daha iyi takip ederiz birbirimizi.

Kızlar yaş, infertilite sebebi, tedavi olduğunuz merkez, kaçıncı denemeniz olduğu ve beklenen transfer tarihini yazarsanız liste yapıp ekleyeceğim. Daha iyi takip ederiz birbirimizi.

Infertilite sebebi: azospermii
Merkez:Bahceci umut tüp bebek merkezi
4.deneme olucak
3. Denemeden bir kızım var.
Mart adetimi bekliyorum tahmini 17-18 i gibi olurum
Kolay gelsin sana cnm

Yaş 33
Infertilite sebebi net bişey yok:)
Merkez başkent hastanesi
İlk deneme
Hiç bebeğim olmadi
Adet tarihi 29 Şubat
Sanırım iğneye başlayacak herşey yolunda ise kolay gelsin:)

Listeyi oluşturmayı beceremiyorum Nasıl yapıldığını unutmuşum kopyala yapıştır yapına apayrı bir şey çıkıyor:)

İSİM KAÇINCI DENEME YAŞ İNFERTİLİTE SEBEBİ MERKEZ TEDAVİ ADET TARİHİ TRANSFER TARİHİ
Bedazzld01 1 30 Morfoloji sayı hız İzmir Ege Üni. 16 Şubat Mart ilk hafta
Flzask2003 4 31 Azospermi Bahçeci Umut 17-18 MArt Mart adetini bekliyor.
Gunsa 1 33 Sebepsiz Merkez Başkent Hast. 29 Şubat Mart

Böyle bir şey oluyor

Ayy cnm bende hiç liste yapmadim ama bi yolunu buluruz elbet fırsat bulunca bende bi bakim yapabilicekmiyim yada yapan biriler çıkar belki

Benimde 5.50 canım iki tedavidede 15 yumurtam vardı Ben herzaman derim az olsun kaliteli olsun canım 15 ten hep 5 döllendi bu sefer arı sütü ve vitaminler kullandım bakalım nasıl olcak kaliteleri

Kızlar bu hafta transferim olacak bademcik enfeksiyonu oldum iğne ve agumentin verdi doktor haftaya transfer var sizce napiyim iptal mi etsem hamilelerin kullandığı ilaçlar dedi doktor ama sonuçta embiryoyu da zararlı sanıp atmaz dimi..

Kullanıp tutunan oldu mu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…