- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
hayırlısı artık bakalım ne diycek doktor ben hiç bişey denemedim ilk tedavi tüp olcak bi bildigi vardir heraldeCanim evet sinirda ama uzulup dert etme, bak yakin arkadasiminda 1 lerdeydi 5 yumurta toplandi hepsi dollenmedi ama ilk tup denemesinde ikizlere hamile masallah dogurcak az kaldi, benimde amh 3,62 cikti ama asilamada verim alabilecek 2 yumurta oldu sonuncuda, oda tutmadi, yani degerlere takil ama takilma, tek yumurta ile hamisler var, yumuyttanin kalitesi onemli
ben fazla araştırıyorum sanırımYok yok 1.1 ile rahatça hamile kalırsın tüp bebekle. 0,2 lerle hamile kalanlar var için rahat olsun.
Canim ben adet olunca kontrol edilecek rahim kalinlasinca Embriyolar yerleştirilecek benim dondurulmuş transferi olacak[/QUOTE]UOTE="gunsa, post: 45347135, member: 736954"] biz seninle hemen hemen aynı zamanda iğnelere başlıycaz gibi görünüyor
İnşallah bol bol en kalitelilerinden spermler bulunacak.Allahım amiiiin inşallah Can'ım ama öncesinde pazar günü eşimden sperm bulunması gerekiyor dua edin bana
Liste filan mı yapsak napsak? son adet tarihi beklenen transfer tarihi filan..
flzaşk hadi sen de yaz, ekleyeyim.İyi olur arkadaşım bende şimdi onu düşünüyordum bi baktım yazmissin
Kızlar yaş, infertilite sebebi, tedavi olduğunuz merkez, kaçıncı denemeniz olduğu ve beklenen transfer tarihini yazarsanız liste yapıp ekleyeceğim. Daha iyi takip ederiz birbirimizi.
Yazıyorum kızlar başka var mı?
İnşallah canımİnşallah bol bol en kalitelilerinden spermler bulunacak.
Dualarım senle inş yarın güzel haberler verirsin bizeAllahım amiiiin inşallah Can'ım ama öncesinde pazar günü eşimden sperm bulunması gerekiyor dua edin bana
Benimde 5.50 canım iki tedavidede 15 yumurtam vardı Ben herzaman derim az olsun kaliteli olsun canım 15 ten hep 5 döllendiTabiiki yazarım gelişmeleri. AMH testim 3.80 civarı çıktı aslında oldukça yüksek bu sebepten yumurta sayım daha çok çıkar diye tahmin ediyordum ama dur bakalım dediğin gibi toplama günü daha net öğrenicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?