2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Arkadaşlar bana doktor adetin ikinci gün gel dedi pazara denk gelirse ne yapacam 3.günde gidebilir miyim?doktoru aarasam mı bunu sormak icin

Merhaba gunsa. Bildiğim kadarıyla pazara denk gelince 3. gün çağırıyorlar, yani pazartesi. Ben de aynı soruyu sormuştum böyle cevap vermişlerdi.

İyi akşamlar hanımlar bende adetimi bekliyorum 17 günde biter dediler ama nasıl olur bilgisi olan var mı

Tabiiki yazarım gelişmeleri. AMH testim 3.80 civarı çıktı aslında oldukça yüksek bu sebepten yumurta sayım daha çok çıkar diye tahmin ediyordum ama dur bakalım dediğin gibi toplama günü daha net öğrenicez.

KEnt merhaba uzun/kısa protokol hangisi belli oldu mu?
Merhaba
İğne ile yumurta büyütme sonrasında toplama dedi. Uzun kısa konuşmadık daha önce kimyasal gebelikle sonuçlanan aşılama var. Sebepsiz bizimki. Doktor üzüldüğümü görünce bizi kırmayıp tüp benek isteğimizi onayladı ama uzun falan demedi. Bi onu bilmiyorum bende

günaydın herkese
ben de gecen ay gonal ve ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım. 2cm çikolata kistim var. doktor lucrin verdi 21 . gün başlamam için. sonrasında tüp için yine gonal başlayacak sanırım. uzun dedikleri bu herhelde çnk 12 martta lucrine başlayıp ona devam ederken adetin 2. günü tüp için iğneye baslıycaz. bakalım ne olcak.
bu arada ben kayseride gidiyorum. kayseri acıbademe giden var mı:)

Hayırlı cumalar arkadaşlar bugün rahim filmi cektirecegim tüpüme bakılacak acikmi diye benim için dua ederseniz çok sevinirim

Hayırlı cumalar canım inşallah açıktır hiç bi sorun yoktur inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…