- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Cnm üçüncü günde baslanabiliyor tedaviye olduğun gün ararsın bilgi verirlerArkadaşlar bana doktor adetin ikinci gün gel dedi pazara denk gelirse ne yapacam 3.günde gidebilir miyim?doktoru aarasam mı bunu sormak icin
KEnt merhaba uzun/kısa protokol hangisi belli oldu mu?Günaydın herkese bende adetimi bekliyorum kısmetse bizde tüp bebeğe başlayacağız Mart ayında olacak inşallah.
Allah hepimize hayırlı sonuçlar versin
monimal sedasyonla toplatan varmi bilincli sedasyon
Canim benimki üçüncü günü başlandı adetim bir sorun olmaz merak etme ama için rahat değilse doktoruna sorabilirsin yinedeArkadaşlar bana doktor adetin ikinci gün gel dedi pazara denk gelirse ne yapacam 3.günde gidebilir miyim?doktoru aarasam mı bunu sormak icin
gercekten öyle hiç istemem cünkü çok agrılı gecer ama bu ay bir yıl oldu sankı.İyi Akşamlar kızlar durumlar nasıl adet olmak istemiyince hemen gelen adet olmayı isteyince adet gelmemeye karar verdi sanırım
İyi Akşamlar kızlar durumlar nasıl adet olmak istemiyince hemen gelen adet olmayı isteyince adet gelmemeye karar verdi sanırım
Aynen canım öyle ama olmuyor dusunmedende:)Canım zaten bekleyince gelmez benim hiç sasmayan adetim ilk tedavimde gecikmisti düşünmemek gerek ama biraz zor
Evet banada öyle oldu canim gel artık diye pankart açacam artık :)))gercekten öyle hiç istemem cünkü çok agrılı gecer ama bu ay bir yıl oldu sankı.
Evet banada öyle oldu canim gel artık diye pankart açacam artık :)))
Hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun tedavin yumurta sayın bence iyi çünkü doktorlar görüneneleri sayıyorlar arkalarda görünmeyende olabilir bir follikülden iki yumurtada çıkabiliyor yada boşta çıkabiliyor yumurta sayısı toplandıktan sonra belli oluyor ayrıca canım az yumurta olsun ama kaliteli olsun o önemli gelişmeleri burdan yaz canım
MerhabaKEnt merhaba uzun/kısa protokol hangisi belli oldu mu?
Hayırlı cumalar arkadaşlar bugün rahim filmi cektirecegim tüpüme bakılacak acikmi diye benim için dua ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?