2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Arkadaşlar ben de sadece folik asit kullanıyorum Bi de iyi geliyor diye kendi kendine incir yiyorum şimdi yanlış mı yaptım aceba diye düşündüm herkes vitamin mi kullanıyor
ben folik asit bile kullanmıyorum.benim doktorum vermedi vitamin falan sormak da aklıma gelmedi.bence doktorunuza sorun madem yakında yumurta toplama olcak.

ben folik asit bile kullanmıyorum.benim doktorum vermedi vitamin falan sormak da aklıma gelmedi.bence doktorunuza sorun madem yakında yumurta toplama olcak.
Evet folik asitin önemli ama folik asitin içmeyen birinin de yumurtaları çok kaliteli oluyor. Bence kişiye göre genetik yapıya ve yaşa göre değişiyor. İncir yemeni tavsiye ederim bal polen ve bol su içmek gerekiyormuş ben de araştırarak bunları öğrendim

Haklısın aslında arkadaşım Allah biliyor istediğimiz kadar vitamin içelim Allah ol demeden olmuyor

iyi akşamlar arkadaşlar ben cok heycanliyim hergün buraya bakıyorum işe yarayacak bişey bulabilir miyim diye.günler gecmiyor sankı sizler nasılsınız??neler yapıyorsunuz ne yeyip ne içiyorsunuz?

Günaydınn arkdaşlar iyi haftalar herkese..
Bende heyecanlıyım zaman gecse bian önce diyorumm..
şuan sadece arı sütü polen yiyorum..

C Cnsrhn1907 canım sanırım bı topiğe daha uygunum :)
İğnelerimin 5. Günüydü bugün ilk yumoş kontrolü yapıldı,, yumurtalar iyi güzel hoş rahim kalınlığım daha 5. Günde 12.61 şaka gibi gitti benim taze tedavi ( dondurulmuşa kısmetmiş hayırlısı ne diyimmm.. Perşembe yine çağırdı kontrole sanırım cumartesi opuya girerim diye tahmin ediyorum,, tabi benim transferde olması gereken Rahim kalınlığı şu anda mevcut olduğu için dondurulmuşa götürür beni,, buda sana yetiştim demek oluyo :))

Erdem hastanesinde önce iğne ile bakılacak bulunmazsa tese olacak ilk denememiz çok korkuyorum

Hayırlısı belki böyleydi canım bak benim tazede tutmadı dondurulmuşla hamile kaldım embriyoskopu sordun mu canım

Erdem hastanesinde önce iğne ile bakılacak bulunmazsa tese olacak ilk denememiz çok korkuyorum
Korkma canım sebebi ney aZosperminin bizimkinin ateşli hastalık diyorlar ve yıkamalı test hiç yaptırdınız mı bizim yıkamalı testte 50 sperm çıktı sonrasında tese oldu 6 tüp donduruldu ben öncesi havuç suyu yaptım hareketi arttırıyor diye şimdi ise maca tozunu yoğurda karıştırp yediriyorum omega 3 hapı coenzym hapı içiyor eşim aynı zamanda bende elevit b12 hapı omega 3
D vitamini coenzym q10 hapı incir arasına ceviz koyup yiyorum ve sabah arı sütü yiyorum embriyo kalitesini yumurta kaliteside çok etkiliyormuş

Yıkamalı test yaptırmadık 1 yaşındayken fıtık ameliyatı olmuş ondan dedi doktor bende keçiboynuzu, nohut suyu, çakşır otu suyu, bal tarçın çörek otu ginseng içmeyi düşünüyoruz

Çakmak erdem hastanesindemi cnm çamlıca erdemdemi..olucak inşallah iğneyle bulunur teseye gerek kalmaz.bizimki sebepsiz azospermi 3 kez oldu tese eşim.korkmacnm ALlahin izniyle bulunur inşallah

Çakmak erdem canım daha 1 ay var bakalım bu yazdığım kürleri uygulamalardan olumlu dönüşler alanlar varmış inşallah bizede iyi gelir

Can'ım benim eşim de azospermi ve microtese olacak ben de çok korkuyorum şu an seni çok iyi anlıyorum tedavin başladı mı? Biliyorsun microtesede doktor çok önemli tecrübeli olması şart

Can'ım benim eşim de azospermi ve microtese olacak ben de çok korkuyorum şu an seni çok iyi anlıyorum tedavin başladı mı? Biliyorsun microtesede doktor çok önemli tecrübeli olması şart

Tedavi mart ayındaki adetimde başlayacak eşimin doktoru erdem hastanesinde buğra içli canım bilmiyorum valla inşallah iyi olur

Arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın. Bişey sormak istiyorum. Burada bir topikte tüp bebek tedavisi için iğne satıyor elinde olanlar ancak zaten tedavi başlar başlamaz iğneler kullanılmıyor mu? Adetin ikinci günü muayene sonra başlıyor diye biliyorum. Eğer öyleyse satan kişi Nasıl ulaştırıyor kısa sürede. Eğer önceden alınıyorsa dozlar ve hangi ilaç olduğu bilinmeden Nasıl alınıyor. Bir de bu ilaçları açıkcası eczaneden almak istiyorum uygun fiyata almam için bir öneriniz var mı? Şimdiden çok sağolun. Yarın adet günüm acil yardım gerekli....

Çakmak erdem canım daha 1 ay var bakalım bu yazdığım kürleri uygulamalardan olumlu dönüşler alanlar varmış inşallah bizede iyi gelir

OLur faydası inşallah yararını görenler var gerçekten..sen yedir içir eşine..şifa olsun inşallah cnm yedikleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…