- 24 Eylül 2012
- 202
- 249
- 103
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.501
Maşallah hayırlı olsun cnm sağlıkla büyüsunArkadaşlar ben bebeğimi dünyaya getirdim geçen pazartesi.Tedavi görenler inşallah hayirli haberler duyar.Hamile olanlara da kolay doğum lar nasip olsun.Çok guzel duyguymuş.Isteyen herkese yaşasin insallah
Maşallah Allah sağlıkli ömürler nasip etsin yavrunuza evladinizin adı ne bizde fikir olur minakinizla mutluluklar ...Arkadaşlar ben bebeğimi dünyaya getirdim geçen pazartesi.Tedavi görenler inşallah hayirli haberler duyar.Hamile olanlara da kolay doğum lar nasip olsun.Çok guzel duyguymuş.Isteyen herkese yaşasin insallah
Gozunaydin canım Allah tamamına erdirsin maşallah bir ikiz annesi daha çok bereketli bir sayfamız var Allahım diğer arkadaşlara da gebeliği ve bebisleri kucağına almayi nasip etsin en kisa zamandaCanimmmm Allah razı olsun çok değişik bi duygu salakalı gibiyim yaaa gerçi kan testinden suphelenmistim ben ama iste tek daha baskın geliyordu ya da öyle istiyordum.korkuyorum ikiz gebeligin den ama şükürler olsun Rabbime nisanda ki kaybettiğim yavrumun yeri kat kat doldu
Gozunaydin Allah hayirli sağlıklı ömür versin inşallah hepimiz sağlıkla hayirla görelim o günleriArkadaşlar ben bebeğimi dünyaya getirdim geçen pazartesi.Tedavi görenler inşallah hayirli haberler duyar.Hamile olanlara da kolay doğum lar nasip olsun.Çok guzel duyguymuş.Isteyen herkese yaşasin insallah
Teşekkür ederim çok şükür insallah sıkıntısı olmadan hayırlısı ile bizde doğduğunu görürüz insallahGozunaydin canım Allah tamamına erdirsin maşallah bir ikiz annesi daha çok bereketli bir sayfamız var Allahım diğer arkadaşlara da gebeliği ve bebisleri kucağına almayi nasip etsin en kisa zamanda
İnşallah sağlıklı sıhhatli sorunsuz doğarlar şimdiden gözün aydinKızlar bende çarşamba günü sezeryana girecem ikizlerimi dünyaya getirecem inşallah dualarinizi bekliyorum biraz erken geliyorlar 35 haftamizda
Can'ım cok sevındım .saglıkla al kucağına mınnosları inş gerçekten topiğimiz cok bereketli imişTeşekkür ederim çok şükür insallah sıkıntısı olmadan hayırlısı ile bizde doğduğunu görürüz insallah
Allah analı babalı büyütsün inş . Saglıkla büyüsünler huzur içinde darısı bıze olsunArkadaşlar ben bebeğimi dünyaya getirdim geçen pazartesi.Tedavi görenler inşallah hayirli haberler duyar.Hamile olanlara da kolay doğum lar nasip olsun.Çok guzel duyguymuş.Isteyen herkese yaşasin insallah
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla devam eder buyurlerCan'ım cok sevındım .saglıkla al kucağına mınnosları inş gerçekten topiğimiz cok bereketli imiş
Rabbim hayılı doğum nasip etsin cnm sağlıkla.bebeklerini kucağına alıp multu mutlu eve dönmek nasip olsun inşKızlar bende çarşamba günü sezeryana girecem ikizlerimi dünyaya getirecem inşallah dualarinizi bekliyorum biraz erken geliyorlar 35 haftamizda
selamm arkadaslarrrrrr evt süprizim varr size gerçi hamilelik takviminden anladınız ama ben bugun bebeğimin kalp atışlarını duydum oyle yazmak istedim..çok şükür Rabbim bana tekrardan bu duyguları yaşamayı nasip etsin.çok mutluyum
17 eylülde başladığım tedavimin hamilelikle sonuclandı..
2 tane donmuş embrıyom transfer edildi.1 tanesi tuttu .
kimseye söylememe kararı aldım bu tedavide ailelerin bile haberi yok hala bu hafta içi inşallah söyliycez..
şok olucaklarr
çok rahat bi tedavi dönemi geçirdim..
Rabbim sağ salim kucağıma almayıda nasip eder inşallah.
dileyen isteyen herkese allahım yasatsin bu cok.sevindim canim senin adina allah kucagina almayida nasip etsin insllah darisi bana ve tum isteyenlere hangi hastanede yaprin cnm
Arkadaşlar ben bebeğimi dünyaya getirdim geçen pazartesi.Tedavi görenler inşallah hayirli haberler duyar.Hamile olanlara da kolay doğum lar nasip olsun.Çok guzel duyguymuş.Isteyen herkese yaşasin insallah
Kızlar bende çarşamba günü sezeryana girecem ikizlerimi dünyaya getirecem inşallah dualarinizi bekliyorum biraz erken geliyorlar 35 haftamizda
Kizlarrr benim de güzel haberlerim var size.tekrar denedik biz ve bugün çok şükür kese ve kalp atışlarını duyduk hamdolsun.Rabbim isteyen herkese @s_akaydin76 ve @aminebusra ya da nasip olsun
Allah razı olsun listemizı ne zaman guncelliyorsun hep hayal etmiştim kendimi orda pozitif olarakvay vayy bi hamişimiz daha varmış hemdee ikizz cok güzell cok sevindik cnm rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah
Ellerine sağlık çok güzel olmuşarkadaşlarin durumlarını bildiğim kadarıyla düzenledim..sizin bildiğiniz varsa söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?