2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Arkadaşlar ben bebeğimi dünyaya getirdim geçen pazartesi.Tedavi görenler inşallah hayirli haberler duyar.Hamile olanlara da kolay doğum lar nasip olsun.Çok guzel duyguymuş.Isteyen herkese yaşasin insallah
Maşallah hayırlı olsun cnm sağlıkla büyüsun

Arkadaşlar ben bebeğimi dünyaya getirdim geçen pazartesi.Tedavi görenler inşallah hayirli haberler duyar.Hamile olanlara da kolay doğum lar nasip olsun.Çok guzel duyguymuş.Isteyen herkese yaşasin insallah
Maşallah Allah sağlıkli ömürler nasip etsin yavrunuza evladinizin adı ne bizde fikir olur minakinizla mutluluklar ...

Gozunaydin canım Allah tamamına erdirsin maşallah bir ikiz annesi daha çok bereketli bir sayfamız var Allahım diğer arkadaşlara da gebeliği ve bebisleri kucağına almayi nasip etsin en kisa zamanda

Gozunaydin Allah hayirli sağlıklı ömür versin inşallah hepimiz sağlıkla hayirla görelim o günleri

Gozunaydin canım Allah tamamına erdirsin maşallah bir ikiz annesi daha çok bereketli bir sayfamız var Allahım diğer arkadaşlara da gebeliği ve bebisleri kucağına almayi nasip etsin en kisa zamanda
Teşekkür ederim çok şükür insallah sıkıntısı olmadan hayırlısı ile bizde doğduğunu görürüz insallah

Allah analı babalı büyütsün inş . Saglıkla büyüsünler huzur içinde darısı bıze olsun

GÜNAYDINNNNNNNNN ARKADAŞLARRRRR

Ay cok duygulandim flzask2003
allah tsmsmina erdirsin canım

sağol canım benim darısı sizlerin başına inşallah..

Gözünaydın cnm allah analı babalı sağlıkla büyüutmeyi nasip etsin inşallah.
.bebişlerimiz dünyaya gelirken bizlerde peşinizden geliyoruz.

Kızlar bende çarşamba günü sezeryana girecem ikizlerimi dünyaya getirecem inşallah dualarinizi bekliyorum biraz erken geliyorlar 35 haftamizda

canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrularını sağ sağlim gelsinler inşallah sıkıntıtız bi doğum olsun..

Kizlarrr benim de güzel haberlerim var size.tekrar denedik biz ve bugün çok şükür kese ve kalp atışlarını duyduk hamdolsun.Rabbim isteyen herkese @s_akaydin76 ve @aminebusra ya da nasip olsun

vay vayy bi hamişimiz daha varmış hemdee ikizz cok güzell cok sevindik cnm rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah

vay vayy bi hamişimiz daha varmış hemdee ikizz cok güzell cok sevindik cnm rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah
Allah razı olsun listemizı ne zaman guncelliyorsun hep hayal etmiştim kendimi orda pozitif olarak

1. bedazzld01 -ARTIK ANNESİNİ KUCAĞINDA (KIZ)

2- s_akaydin76. ...NEGATİF
3- Suniyeler....ARTIK ANNESİNİ KUCAĞINDA

4- safiskus..... NEGATİF
5- prenses1989...ARTIK ANNESİNİ KUCAĞINDALAR (İKİZ 1 KIZ 1 0ERKEK )
6- metceykelebek..ARTIK ANNESİNİ KUCAĞINDA (KIZ)
.
7- Justicelinght... MARTTA NEGATİF
TEMMUZDA DOĞAL YOLDAN HAMİLE

8- asklarinenguzeli-MARTTA NEGATİF -MAYISTA NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE (İKİZ)
15- sevbuk MARTTA KİMYASAL GEBELİK
(NİSANDA DOĞALYOLDAN HAMİLE)

16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE ( KIZ )
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01..ARTIK ANNESİNİ KUCAĞINDA(KIZ)
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75 NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE (ERKEK)
28 -zeymus... ARTIK ANNESİNİN KUCAĞINDALAR (İKİZ 1 KIZ 1 ERKEK )
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk

30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87.... ARTIK ANNESİNİN KUCAĞINDALAR (İKİZ)
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003..HAMİLE.MARTTA NEGATİF-EKİMDE POZİTİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka HAMİLE
38- gunsa..MARTTA NEGATİF-EYLÜLDE DOĞAL YOLDAN HAMİLE
39- sebanur - HAMİLE
40- demir6133.. MARTTA DIŞ GEBELİK-ARALIKTA HAMİLE
41- zeynep bal NEGATİF
42- Cnrshn1907 ANNESİNİN KUCAĞINDALAR (İKİZ 1 KIZ 1 ERKEK )
43- Cakir foto NEGATİF
44- funmeh - NEGATİF
45- yaasemintt - MARTTA NEGATIF-EYLULDE POZİTİF
46- hally- HAMİLE(İKİZ)
47-Ahha - KİMYASAL GEBELİK
48- kent35- NEGATİF
49- rosebady-HAMILE (İKİZ- 2 KIZ )
50-Yavrum benim ..HAMİLE(KIZ)
51-Aminebusra- NEGATİF

32 HAMİLEMİZ VAR MAAŞALLAH
GERİ KALAN 19 ARKADAŞIMIZINDA İNŞALLAH POZİTİF HABERLERİNİ ALIRIZ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…