2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

İyiyim şükür bende canım ilk üç buçuk ay bulantı çoktu şimdi biraz daha iyiyim şükür evdeyim dinleniyorum benimde kızım olacak inş canım sağlığa hepimiz alalım inş kucağımizaRabbim herkesin yüzünü guldursun inş ❤

Ay cok duygulandim flzask2003 allah tsmsmina erdirsin canım

Bebisleri bizde gorebilecrkmiyiz acaba saglikla sihatle buyutun

Kizlarrr benim de güzel haberlerim var size.tekrar denedik biz ve bugün çok şükür kese ve kalp atışlarını duyduk hamdolsun.Rabbim isteyen herkese S s_akaydin76 ve aminebusra ya da nasip olsun
Ayyyyyyy Maşallah kırk bir kere çok sevindim Rabbim sonuna kadar sağlıkla nasip etsin canimmmm

Kizlarrr benim de güzel haberlerim var size.tekrar denedik biz ve bugün çok şükür kese ve kalp atışlarını duyduk hamdolsun.Rabbim isteyen herkese S s_akaydin76 ve aminebusra ya da nasip olsun
Çok sevindim cnm maşallah gözün aydın ikizler geliyor Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin inşallah amin amin inşallah

Çok sevindim cnm maşallah gözün aydın ikizler geliyor Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin inşallah amin amin inşallah
Canimmmm Allah razı olsun çok değişik bi duygu salakalı gibiyim yaaa gerçi kan testinden suphelenmistim ben ama iste tek daha baskın geliyordu ya da öyle istiyordum.korkuyorum ikiz gebeligin den ama şükürler olsun Rabbime nisanda ki kaybettiğim yavrumun yeri kat kat doldu

inşallah Rabbim kolaylığını verir cnm sen şimdi tadını çıkar hayırlı olsun

Allah razı olsun çok mutluyum çok değişik bi duygu yaaa deli gibiyim herşeyi karıştırıyorum mutluluktan ağzımdan ne çıkıyor bilmiyorum resmen sacmaliyorum
Ya minakinla sana maşallah canım okadar sevindim ki anlatamam Rabbim hayırlı kılsin is guc yapma sıcak suyla duş alma ağır kaldırma bol suyunu iç kuzu sağlıkla inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…