- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.481
İyiyim şükür bende canım ilk üç buçuk ay bulantı çoktu şimdi biraz daha iyiyim şükür evdeyim dinleniyorum benimde kızım olacak inş canım sağlığa hepimiz alalım inş kucağımizaRabbim herkesin yüzünü guldursun inş ❤Canım.gözün aydın ALlah anali babalı büyütmeyi nasip etsin ne güzel sayfamizin.bebisleri geliyor bir bir masallah kuzulara
Amin cnm çok Sagol.sanada cok.sevindim cnm masallah cok iyi geldin bu haftalara saglikla da alirsin Insallah kucagina cnm
Evt cnm çok şükür hamileyim..sagolasin
Sen nasılsın Nasıl gidiyor
Ay cok duygulandimGünaydın arkadaşlar..
Dün yazmayı unuttum heyecanla ben tedaviden 2 ay önce C Cnsrhn1907 arkadasiminda vitamin takviyelerini kullanmaya başlamıştım belki onlar fayda etti yada doktorum ilaclarimi değiştir onlar iyi geldi bilmiyorum..ama ALlah razı olsun cnm.arkadasim iyiki yazmissin sayende bende kullandim..ve inaniyorum ozellikle QUenzim cok iyi bi.vitamin.bu tedavde ilk defa 11 yumurta dan 11 de olgun çıktı hic fire vermedik.ama gel gorki spermler iyi olmadigi için 6.güne 2 embriyom kaldi ve progesteron yüksekliğinden ertelendi diger aya transferim.heyecanla korkuyla geçirdim adetim erken geldi ve başladık acaba 2 side cozulecekmi tutacakmi.derken transferim oldu iki tane iyi embriyom vardi doktorum unutluyun dedi bu defa embriyolar iyi dedi.transfer sonrasi rosebady arkadasimin tavsiyesiyle hergün taze sıkılmış havuc suyu ictim kabak cekirdegimi yedim ilk 3 gün ananasimi yedim.cokta yatamadim.çünkü kızım var mecbur hareket halindeydim.esim.sagolsun 12 gün izin aldi o yanimdaydi. ben daha 5.gun idrar testi yapmaya basladim deli cesaretiyle ve silik cizgi görünce şok oldum hergun yaptim idrar testimi gitgide koyulasti herkes ikiz ikiz demeye başladı.10.gün kan vermeye giddim.ilk.degerim 205 ti.12. Bidaha vermemi.istedi merkez iyi katlanmismi diye 584 çıktı 12.günde de..keseyi kalp atışını beklemek de zordu günler geçmek bilmedi..
Böyle ışte arkadaslar bunlarida yazmak.istedim..yani bence tedaviye baslayacak arkadaslar oncesinde özellikle Quenzim .folik asit omega .arisutupolen kullanmanızı tavsiye ederim yumurta kalitesi için.
Rabbim isteyen herkese yasatsin Insallah
Bizlerede sağ saglim kucgaimiza almayi nasip etsin Insallah
Sayfamizin kurucusu cnm.sende Insallah saglikla kucağına alırsın yavrularini güzel haberlerini bekliyoruz yaz mutlaka buraya
Bebisleri bizde gorebilecrkmiyiz acaba saglikla sihatle buyutuncanım çok sevindim gözünüz aydın sağlıklı vakitli kucağına da alırsın inşallah   
zeymuss canım senin de gözün aydın ben de yaptım doğum çok şükür kuzularıma kavuştum. doğum yaptığım gün baktım sana da acaba var mı bi haber diye sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah kuzuların 
Ayyyyyyy Maşallah kırk bir kere çok sevindim Rabbim sonuna kadar sağlıkla nasip etsin canimmmmKizlarrr benim de güzel haberlerim var size.tekrar denedik biz ve bugün çok şükür kese ve kalp atışlarını duyduk hamdolsun.Rabbim isteyen herkese S s_akaydin76 veaminebusra ya da nasip olsun
Allah razı olsun çok mutluyum çok değişik bi duygu yaaa deli gibiyim herşeyi karıştırıyorum mutluluktan ağzımdan ne çıkıyor bilmiyorum resmen sacmaliyorumAyyyyyyy Maşallah kırk bir kere çok sevindim Rabbim sonuna kadar sağlıkla nasip etsin canimmmm
Çok sevindimKizlarrr benim de güzel haberlerim var size.tekrar denedik biz ve bugün çok şükür kese ve kalp atışlarını duyduk hamdolsun.Rabbim isteyen herkese S s_akaydin76 veaminebusra ya da nasip olsun
Canimmmm Allah razı olsun çok değişik bi duygu salakalı gibiyim yaaa gerçi kan testinden suphelenmistim ben ama iste tek daha baskın geliyordu ya da öyle istiyordum.korkuyorum ikiz gebeligin den ama şükürler olsun Rabbime nisanda ki kaybettiğim yavrumun yeri kat kat dolduÇok sevindimcnm maşallah gözün aydın ikizler geliyor Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin inşallah amin amin inşallah
inşallah Rabbim kolaylığını verir cnm sen şimdi tadını çıkar hayırlı olsunCanimmmm Allah razı olsun çok değişik bi duygu salakalı gibiyim yaaa gerçi kan testinden suphelenmistim ben ama iste tek daha baskın geliyordu ya da öyle istiyordum.korkuyorum ikiz gebeligin den ama şükürler olsun Rabbime nisanda ki kaybettiğim yavrumun yeri kat kat doldu
Senin nasıl geçiyor ikiz di değil miinşallah Rabbim kolaylığını verir cnm sen şimdi tadını çıkar hayırlı olsun
Evet ikiz çok şükür cnm iyi geçiyor başta bulantı çok oldu şimdi daha rahat geçiyor darısı sana olsun inşallahSenin nasıl geçiyor ikiz di değil mi
Amin inşallah benimde çok bulantim oluyor bazen günlerce durmadan devam ediyor.İnşallah hayırlı evlatlar olurlarEvet ikiz çok şükür cnm iyi geçiyor başta bulantı çok oldu şimdi daha rahat geçiyor darısı sana olsun inşallah
Ya bu takvimi bi türlü yapamadım ekledim profile amaEvet ikiz çok şükür cnm iyi geçiyor başta bulantı çok oldu şimdi daha rahat geçiyor darısı sana olsun inşallah
Ya minakinla sana maşallah canım okadar sevindim ki anlatamam Rabbim hayırlı kılsin is guc yapma sıcak suyla duş alma ağır kaldırma bol suyunu iç kuzu sağlıkla inssAllah razı olsun çok mutluyum çok değişik bi duygu yaaa deli gibiyim herşeyi karıştırıyorum mutluluktan ağzımdan ne çıkıyor bilmiyorum resmen sacmaliyorum
Tahmini doğum tarihini profil ayarlarina gir kaydet yap oluyor cnm bide tarihi yazarken araya tire çizgisi koy 18-04-2017 gibi cnmYa bu takvimi bi türlü yapamadım ekledim profile ama
Yaptım ama olmadı dur bi daha deneyeyimTahmini doğum tarihini profil ayarlarina gir kaydet yap oluyor cnm bide tarihi yazarken araya tire çizgisi koy 18-04-2017 gibi cnm
Olur cnm en son alta in değişiklikleri kaydet yap cnmYaptım ama olmadı dur bi daha deneyeyim
Olmuş cnm hayırlı olsun inşallahYaptım ama olmadı dur bi daha deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?