- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.461
Saglikla gelsin bebislerin canımMaşallah subhanallah çooook sevindimküvezde fakan kalmaması da süper olmuş takvim 38 de olduğuna göre 37 de doğum yaptın mama ihtiyacınız oluyur mu ben 32 ye girdim canım kan ilacı kullanamıyorum biraz bebisler geride gibi ilaçlar ishal mide şikayet i yapti hayurlisiyla bizde 37 leri görüp bebisleri sağlıkla kucagimiza alsaydik inşallah bol bol dua edelim birbirimize sayfada herkesin güzel haberlerini alalım inşallah
Aminnn canım inşallah Allah razı olsun sende cook güzel geçirirsin inşallah hamileligini hayurlisiyla kavusalim inşallahamin cnm
Cnm inşallah sende o haftalara ulaşırsın sağlıkla kucağına alırsın yavrularini güzel haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim inşallah saolasinSaglikla gelsin bebislerin canım
Canim yaaa çok sevindim ne kadar güzel bi haber bu maşallah canım benim ehh bi halayda senin için cekelim hoppaaaa
Hayırlı olsun Allahımtamamına erdirsin
İnşallah rabbim bize de o günleri gosteririGünaydın arkadaşlar..
Dün yazmayı unuttum heyecanla ben tedaviden 2 ay önce C Cnsrhn1907 arkadasiminda vitamin takviyelerini kullanmaya başlamıştım belki onlar fayda etti yada doktorum ilaclarimi değiştir onlar iyi geldi bilmiyorum..ama ALlah razı olsun cnm.arkadasim iyiki yazmissin sayende bende kullandim..ve inaniyorum ozellikle QUenzim cok iyi bi.vitamin.bu tedavde ilk defa 11 yumurta dan 11 de olgun çıktı hic fire vermedik.ama gel gorki spermler iyi olmadigi için 6.güne 2 embriyom kaldi ve progesteron yüksekliğinden ertelendi diger aya transferim.heyecanla korkuyla geçirdim adetim erken geldi ve başladık acaba 2 side cozulecekmi tutacakmi.derken transferim oldu iki tane iyi embriyom vardi doktorum unutluyun dedi bu defa embriyolar iyi dedi.transfer sonrasi rosebady arkadasimin tavsiyesiyle hergün taze sıkılmış havuc suyu ictim kabak cekirdegimi yedim ilk 3 gün ananasimi yedim.cokta yatamadim.çünkü kızım var mecbur hareket halindeydim.esim.sagolsun 12 gün izin aldi o yanimdaydi. ben daha 5.gun idrar testi yapmaya basladim deli cesaretiyle ve silik cizgi görünce şok oldum hergun yaptim idrar testimi gitgide koyulasti herkes ikiz ikiz demeye başladı.10.gün kan vermeye giddim.ilk.degerim 205 ti.12. Bidaha vermemi.istedi merkez iyi katlanmismi diye 584 çıktı 12.günde de..keseyi kalp atışını beklemek de zordu günler geçmek bilmedi..
Böyle ışte arkadaslar bunlarida yazmak.istedim..yani bence tedaviye baslayacak arkadaslar oncesinde özellikle Quenzim .folik asit omega .arisutupolen kullanmanızı tavsiye ederim yumurta kalitesi için.
Rabbim isteyen herkese yasatsin Insallah
Bizlerede sağ saglim kucgaimiza almayi nasip etsin Insallah
Sayfamizin kurucusu cnm.sende Insallah saglikla kucağına alırsın yavrularini güzel haberlerini bekliyoruz yaz mutlaka buraya
Çok ama çok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.selamm arkadaslarrrrrr evt süprizim varr size gerçi hamilelik takviminden anladınız ama ben bugun bebeğimin kalp atışlarını duydum oyle yazmak istedim..çok şükür Rabbim bana tekrardan bu duyguları yaşamayı nasip etsin.çok mutluyum
17 eylülde başladığım tedavimin hamilelikle sonuclandı..
2 tane donmuş embrıyom transfer edildi.1 tanesi tuttu .
kimseye söylememe kararı aldım bu tedavide ailelerin bile haberi yok hala bu hafta içi inşallah söyliycez..
şok olucaklarr
çok rahat bi tedavi dönemi geçirdim..
Rabbim sağ salim kucağıma almayıda nasip eder inşallah.
dileyen isteyen herkese allahım yasatsin bu duyguları inşallah..
Amin cnm amin inşallah hepimiz sırayla güzel haberler verelimAminnn canım inşallah Allah razı olsun sende cook güzel geçirirsin inşallah hamileligini hayurlisiyla kavusalim inşallah
canım çok sevindim gözünüz aydın sağlıklı vakitli kucağına da alırsın inşallah   selamm arkadaslarrrrrr evt süprizim varr size gerçi hamilelik takviminden anladınız ama ben bugun bebeğimin kalp atışlarını duydum oyle yazmak istedim..çok şükür Rabbim bana tekrardan bu duyguları yaşamayı nasip etsin.çok mutluyum
17 eylülde başladığım tedavimin hamilelikle sonuclandı..
2 tane donmuş embrıyom transfer edildi.1 tanesi tuttu .
kimseye söylememe kararı aldım bu tedavide ailelerin bile haberi yok hala bu hafta içi inşallah söyliycez..
şok olucaklarr
çok rahat bi tedavi dönemi geçirdim..
Rabbim sağ salim kucağıma almayıda nasip eder inşallah.
dileyen isteyen herkese allahım yasatsin bu duyguları inşallah..
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla insallahcanım çok sevindim gözünüz aydın sağlıklı vakitli kucağına da alırsın inşallah   
zeymuss canım senin de gözün aydın ben de yaptım doğum çok şükür kuzularıma kavuştum. doğum yaptığım gün baktım sana da acaba var mı bi haber diye sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah kuzuların 
Gozunaydin seninde Allah hayirli uzun ömür versin sayfamız bebis haberlerini almaya başladı maşallah herkesin evi neseyle dolsun inşallahcanım çok sevindim gözünüz aydın sağlıklı vakitli kucağına da alırsın inşallah   
zeymuss canım senin de gözün aydın ben de yaptım doğum çok şükür kuzularıma kavuştum. doğum yaptığım gün baktım sana da acaba var mı bi haber diye sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah kuzuların 
maşallah cnm hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsunler inşallahcanım çok sevindim gözünüz aydın sağlıklı vakitli kucağına da alırsın inşallah   
Canım çok sevindim Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde erken doğum riskim kalkmış rahim boyum uzamış 15 aralıkta sezeryanla bebişlerime kavuşcam Allah izin verirseGünaydın arkadaşlar..
Dün yazmayı unuttum heyecanla ben tedaviden 2 ay önce C Cnsrhn1907 arkadasiminda vitamin takviyelerini kullanmaya başlamıştım belki onlar fayda etti yada doktorum ilaclarimi değiştir onlar iyi geldi bilmiyorum..ama ALlah razı olsun cnm.arkadasim iyiki yazmissin sayende bende kullandim..ve inaniyorum ozellikle QUenzim cok iyi bi.vitamin.bu tedavde ilk defa 11 yumurta dan 11 de olgun çıktı hic fire vermedik.ama gel gorki spermler iyi olmadigi için 6.güne 2 embriyom kaldi ve progesteron yüksekliğinden ertelendi diger aya transferim.heyecanla korkuyla geçirdim adetim erken geldi ve başladık acaba 2 side cozulecekmi tutacakmi.derken transferim oldu iki tane iyi embriyom vardi doktorum unutluyun dedi bu defa embriyolar iyi dedi.transfer sonrasi rosebady arkadasimin tavsiyesiyle hergün taze sıkılmış havuc suyu ictim kabak cekirdegimi yedim ilk 3 gün ananasimi yedim.cokta yatamadim.çünkü kızım var mecbur hareket halindeydim.esim.sagolsun 12 gün izin aldi o yanimdaydi. ben daha 5.gun idrar testi yapmaya basladim deli cesaretiyle ve silik cizgi görünce şok oldum hergun yaptim idrar testimi gitgide koyulasti herkes ikiz ikiz demeye başladı.10.gün kan vermeye giddim.ilk.degerim 205 ti.12. Bidaha vermemi.istedi merkez iyi katlanmismi diye 584 çıktı 12.günde de..keseyi kalp atışını beklemek de zordu günler geçmek bilmedi..
Böyle ışte arkadaslar bunlarida yazmak.istedim..yani bence tedaviye baslayacak arkadaslar oncesinde özellikle Quenzim .folik asit omega .arisutupolen kullanmanızı tavsiye ederim yumurta kalitesi için.
Rabbim isteyen herkese yasatsin Insallah
Bizlerede sağ saglim kucgaimiza almayi nasip etsin Insallah
Sayfamizin kurucusu cnm.sende Insallah saglikla kucağına alırsın yavrularini güzel haberlerini bekliyoruz yaz mutlaka buraya
İnşallah bi problem olmadan sağlıkla sıhhatli alırsın yavrunun kucaginaCanım çok sevindim Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde erken doğum riskim kalkmış rahim boyum uzamış 15 aralıkta sezeryanla bebişlerime kavuşcam Allah izin verirse
maşallah kuzularaSağolun kızlar iyiyiz çok şükür emmede sıkıntımız var biraz... onun dışında sıkıntımız yok çok şükür... eve hep birlikte döndük çok şükür, doğumdan 4 saat sonra yanıma verdiler... sütümü sağıp, mama takviyesi ile büyütmeye çalışıyoruz artık...[/QUOTE
cnm maşallah sağlıkla gelsin miniklerin ikiz di degilmi maşallah haftan çok iyi olacak inşallahCanım çok sevindim Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde erken doğum riskim kalkmış rahim boyum uzamış 15 aralıkta sezeryanla bebişlerime kavuşcam Allah izin verirse
Cnimmm sen hamilemisin ayyy nazim abla oluyor çok sevindim şimdi yeni fatkettimmmmm canım hayırlı olsunGünaydınnnnnn arkadaşlarrr
Sağolun kızlar iyiyiz çok şükür emmede sıkıntımız var biraz... onun dışında sıkıntımız yok çok şükür... eve hep birlikte döndük çok şükür, doğumdan 4 saat sonra yanıma verdiler... sütümü sağıp, mama takviyesi ile büyütmeye çalışıyoruz artık...
Canım çok sevindim Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde erken doğum riskim kalkmış rahim boyum uzamış 15 aralıkta sezeryanla bebişlerime kavuşcam Allah izin verirse
Cnimmm sen hamilemisin ayyy nazim abla oluyor çok sevindim şimdi yeni fatkettimmmmm canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?