2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

bişey soracam rota virüs aşısı yaptırdın mı
Canım rota virüsü aşısı yeni çıktığı için yapılmasını tavsiye etmiyorlar.bir aşının uygulanabilmesi için üzerinden en az 10 yıl geçmesi gerekiyormuş. Tercih meselesi

Aaaaa çok sevindim yeni gördüm hayırlı olsun
Teşekkür ederim bende 1 haftaya doğum yaparım inşallah merakla bekliyoruz kızım ve oğlumu masallah sizinkiler baya buyumus darısı bize nasıl zor mu ikiz bakmak bana yardıma kv gelecek inşallah üstesinden gelebiliriz

Yani birine bakmak zorsa ikiz daha zordur ama.dunyanin en güzel işi. Yeniden doguyorsun sanki. Kv biraz sıkıntı olabilir çünkü insan yanında nazini cekecek birini arıyor. Ben resmen lohusaya baglamistim

Yani birine bakmak zorsa ikiz daha zordur ama.dunyanin en güzel işi. Yeniden doguyorsun sanki. Kv biraz sıkıntı olabilir çünkü insan yanında nazini cekecek birini arıyor. Ben resmen lohusaya baglamistim
Kv çok yardım edecek gibi gelmiyor zaten bana ama malum geç gelince bebekler ister istemez hevesi var gelip bakmak istiyor yoksa yerinden kalkmaya üşeniyor bakalım bizi be bekliyor doğum sonrasi

Evet canlar biz 7 ay 20 günlük olduk çok şükür bu günümüze Akif ve Elif ten teyzelerine kocaman kocaman öpücükler

oyy bu kuzucuklar cok tatlılarr maaşallah zaman nasıl geçıyor hamılelıkti doğumda derken simdi kocaman olmuşlar..
allahımsağlıklı hayırlı bi ömür verisn hepsine inşallah

selam kızlarr uzun zaman oldu buraya bakmayalı bi kaç sayfa ilerlemiş yine ..
bende doğum yaptım çok şükür oğluşum kucağımda artık.
bugun 9 günlük olduk..
rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatler verisn inş.

Allah analı babalı büyütsün canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…