2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Hu hu herkes nasıl? Kımseler yazmıyor artık.bebişlerimiz saglıkla doğmuşlardır inş herkes iyidir

Günaydınnnnn arkadaşlarrrrrr evt ne kadar sessizleşti burasıda artık..umarım herkes iyidir.

Biz iyiyiz arada bakiyorum ama kimse olmayınca cevap yazacak biri de olmayacak gibi geliyor.şaka maka derken 1 yılı doldurmuş topigimiz inşallah arkadan yeni hamislerimiz gelir de topigi miz yeniden canlanir

Selam kızlar. Telefon u elime alamıyorum.bu günlere çok şükür.biz tam 3,5 aylik olduk.gece gündüz nasıl oluyor anlamıyorum.insallah herkes bu duyguları yaşar.. Öpüyorum sizleri.uyisam iyi olacak.

oyy maaşallah cnm kocaman olmuşlarr ..tabi yorucu gecşyordur günler ama çok şükür bugünleri gösterene..
uyu sen dinlenn öpüyorumm cnmm

Selam kızlar. Telefon u elime alamıyorum.bu günlere çok şükür.biz tam 3,5 aylik olduk.gece gündüz nasıl oluyor anlamıyorum.insallah herkes bu duyguları yaşar.. Öpüyorum sizleri.uyisam iyi olacak.
Geçen sene bu vakitlerde tedavi için heyecanlıydık 1 yil geçti üstünden vay be darısı bizim doğumu muza ve diğer arkadaşların da hamile kalmasına insallah

maşallah cňm kocaman olmuşlar büyümüş kuzular darısı da ben gibi bekliyenlere olsun inşallah kolay gelsin cnm

gibi gibiyim özel değilse nerde yaptırıyorsunuz ben üniversiteyi düşündüm devlet sebepsiz benim ki

gibi gibiyim özel değilse nerde yaptırıyorsunuz ben üniversiteyi düşündüm devlet sebepsiz benim ki
ilkini Başkent üniversitesinde yaptırmıştım şimdiki raporum Gazi Üniversitesinden çıktı canım.. Yalnız belli şartlar aranıyo tabiki mesela benim AMH ım 1'in altında olduğundan dolayı ne yaş ne evlilik yılı ne de aşılama koşulu aranmadı.. Sorman gerek bence bunu canım senin koşullarını bilmiyorum çünkü.. Tedaviden önce de 3 normal gebelik kaybım vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…