- 12 Şubat 2016
- 278
- 214
- 23
- 34
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.581
gecici bir sure canim bunlar bebguninkuacgina alacagin zamanindusun daha iyi hissedersinBenim midem hala düzelmedi.yiyip cikariyorum çoğu zaman da aç kalıyorum sürekli baş ağrım var ne bileyim hastalıklı gibi hissediyorum kendimi.çok şükür iyi olsunlar da ne yapalim
evet aynen darisi bize insllahAra
Ara ara bakıyoruz yazan yok bizimkiler hep anne oldu
Inşallah canımevet aynen darisi bize insllah
Ben burdayimiyi aksamlar kizlar nasilsiniz nerelerdesiniz arada yazin burya sessiz kalmasin topigimiz
evet canim sen surekli burdasin diger kizlar yok nasilsin iyimisin canimBen burdayim
Çok şükür iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsunevet canim sen surekli burdasin diger kizlar yok nasilsin iyimisin canim
Selam kızlar. Telefon u elime alamıyorum.bu günlere çok şükür.biz tam 3,5 aylik olduk.gece gündüz nasıl oluyor anlamıyorum.insallah herkes bu duyguları yaşar.. Öpüyorum sizleri.uyisam iyi olacak.
Geçen sene bu vakitlerde tedavi için heyecanlıydık 1 yil geçti üstünden vay be darısı bizim doğumu muza ve diğer arkadaşların da hamile kalmasına insallahSelam kızlar. Telefon u elime alamıyorum.bu günlere çok şükür.biz tam 3,5 aylik olduk.gece gündüz nasıl oluyor anlamıyorum.insallah herkes bu duyguları yaşar.. Öpüyorum sizleri.uyisam iyi olacak.
maşallah cňm kocaman olmuşlar büyümüş kuzular darısı da ben gibi bekliyenlere olsun inşallah kolay gelsin cnmSelam kızlar. Telefon u elime alamıyorum.bu günlere çok şükür.biz tam 3,5 aylik olduk.gece gündüz nasıl oluyor anlamıyorum.insallah herkes bu duyguları yaşar.. Öpüyorum sizleri.uyisam iyi olacak.
Değil bazı koşulları sağlarsanız aşılama şartı aranmadan tüp bebek yapılıyor.. Benim hiç aşılamam yok bu ikinci raporlu tüp bebek tedavimkızlar rapor çıkarmak için devlette 2 asılama yapmak sartmı
ilkini Başkent üniversitesinde yaptırmıştım şimdiki raporum Gazi Üniversitesinden çıktı canım.. Yalnız belli şartlar aranıyo tabiki mesela benim AMH ım 1'in altında olduğundan dolayı ne yaş ne evlilik yılı ne de aşılama koşulu aranmadı.. Sorman gerek bence bunu canım senin koşullarını bilmiyorum çünkü.. Tedaviden önce de 3 normal gebelik kaybım vardı..gibi gibiyim özel değilse nerde yaptırıyorsunuz ben üniversiteyi düşündüm devlet sebepsiz benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?