- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #8.601
Hayır öncelikle raporun geçerli olduğu bi merkeze veya hastaneye gitmelisin canım.. Orada sana rapor çıkıp çıkmayacağını koşullarına daha önceki tahlillerine göre söylerler mutlaka..birde raporiçin nerden başlamak gerek sgk ya mı gitmeli
yaş ve evlilik süresi koşuluna uygunsanız rapor rahatlıkla çıkar.. Öncelikle iyi bir merkez ve doktor seçmelisin rapor geçen sana orada yardımcı olurlar bu konuda canımben de normal doktorların 5 doktor gezdim hiç bişey bulamadılar rahim filmi sperm hepsi normal ama anlayamıyorum diğer kosulları sağlıyoruz yas evlilik süresi falan filan ...
canım nüfus müdürlüğünden senin ve eşinin başka bi çocuğu olmadığına dair belge, ikişer adet dotograf, evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfus cüzdanları fotokopisi, varsa rahim filmi, varsa elinde amh fsh testleri falan götürben dün üni. hemsireyle konuştum bana sen sunu bunu tahlili nufus fotosunu vs. al gel dedi o sebeple sordum başka bir ile gideceğim için mi bilemiyorum artık kafam karıstı ..
hayır canım sadece nüfustan çocuğunuz olmadığına dair belgesgk dan bişey isteniyomu acaba
tabi eğer aşılaman varsa onun belgelerini de götürbirde diğer yaptırdığım aşılama için hastaneden bir belge
rica ederim ne demek.. umarım yardımcı olabilmişimdir.. Bol şanslar..teşekkürler gibigibiyim
Merhaba aranıza yeni katıldım bende 6 martta transferi yapıldı benim beklemedeyim isteyen herkese nasip etsin Rabbim benim ikinci denemem inşallah tutarMerhaba arkadaşlar mart ayında tüp bebek yaptırcaklar nasıl hazırlanıyoruz ne yeyip ne içiyoruz tüp bebeğe başlamadan önce hormon testleriniz nasıl ? İlk bu sorulara ben cevap vereyim :) ben ocak ayından beri elevit d vitamini b12 vitamini omega3 coenzym q10 her sabah aç karnına arı sütü yiyorum arada bir aslan pençesi çayı içiyorum hormon testlerimde prolaktin yüksek çıktı haftada 2 gün yarım dostinex kullanıyorum.. Bizdeki problem eşimin azospermi olması sperm çıkışıda var çok şükür ve 6 tüp dondurulmuş spermimiz var bendede yumurta kalitesizliği var
Selam kızlar. Telefon u elime alamıyorum.bu günlere çok şükür.biz tam 3,5 aylik olduk.gece gündüz nasıl oluyor anlamıyorum.insallah herkes bu duyguları yaşar.. Öpüyorum sizleri.uyisam iyi olacak.[/QUOTmerhaba kızlar bende iki cocukla cok sık giremiyorum topığimiz ikizler açısından çok sanslıydıi inşallah yeni katılanlarla da artar bu sayı @zeymuss nasıl bebişlersiz bir ay öndesiniz uykuları falşan nasıl ek gıdaya ne zaman başlıyorsunuz
Cnm hayırlı olsun transferin pozitif haberini de okuruz inşallahMerhaba aranıza yeni katıldım bende 6 martta transferi yapıldı benim beklemedeyim isteyen herkese nasip etsin Rabbim benim ikinci denemem inşallah tutar
Selam kızlar. Telefon u elime alamıyorum.bu günlere çok şükür.biz tam 3,5 aylik olduk.gece gündüz nasıl oluyor anlamıyorum.insallah herkes bu duyguları yaşar.. Öpüyorum sizleri.uyisam iyi olacak.
Ooo maşallah büyümüşler allah kolaylık versin canımSelam kızlar. Telefon u elime alamıyorum.bu günlere çok şükür.biz tam 3,5 aylik olduk.gece gündüz nasıl oluyor anlamıyorum.insallah herkes bu duyguları yaşar.. Öpüyorum sizleri.uyisam iyi olacak.
Umarım pozitif alırsın allah yardımcın olsunMerhaba aranıza yeni katıldım bende 6 martta transferi yapıldı benim beklemedeyim isteyen herkese nasip etsin Rabbim benim ikinci denemem inşallah tutar
merhaba canım bizde doksan günlük olduk tabiki koşturmacalı bir o kadar da güzel günler geçiriyoruz büyüoyrtlar minikler sen nasışlsın nasıl geçiyor günlerMerhaba arkadaşlar bir yılı doldurdu topiğimiz :) benim ikizlerim 3 aylık oldular Allah herkese nasip etsin.. İkiz anneleri nasıl geçiyor zamanlarınız :)
bişey soracam rota virüs aşısı yaptırdın mıMerhaba arkadaşlar bir yılı doldurdu topiğimiz :) benim ikizlerim 3 aylık oldular Allah herkese nasip etsin.. İkiz anneleri nasıl geçiyor zamanlarınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?