2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

birde raporiçin nerden başlamak gerek sgk ya mı gitmeli
Hayır öncelikle raporun geçerli olduğu bi merkeze veya hastaneye gitmelisin canım.. Orada sana rapor çıkıp çıkmayacağını koşullarına daha önceki tahlillerine göre söylerler mutlaka..

ben de normal doktorların 5 doktor gezdim hiç bişey bulamadılar rahim filmi sperm hepsi normal ama anlayamıyorum diğer kosulları sağlıyoruz yas evlilik süresi falan filan ...

ben dün üni. hemsireyle konuştum bana sen sunu bunu tahlili nufus fotosunu vs. al gel dedi o sebeple sordum başka bir ile gideceğim için mi bilemiyorum artık kafam karıstı ..

ben de normal doktorların 5 doktor gezdim hiç bişey bulamadılar rahim filmi sperm hepsi normal ama anlayamıyorum diğer kosulları sağlıyoruz yas evlilik süresi falan filan ...
yaş ve evlilik süresi koşuluna uygunsanız rapor rahatlıkla çıkar.. Öncelikle iyi bir merkez ve doktor seçmelisin rapor geçen sana orada yardımcı olurlar bu konuda canım

ben dün üni. hemsireyle konuştum bana sen sunu bunu tahlili nufus fotosunu vs. al gel dedi o sebeple sordum başka bir ile gideceğim için mi bilemiyorum artık kafam karıstı ..
canım nüfus müdürlüğünden senin ve eşinin başka bi çocuğu olmadığına dair belge, ikişer adet dotograf, evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfus cüzdanları fotokopisi, varsa rahim filmi, varsa elinde amh fsh testleri falan götür

Merhaba aranıza yeni katıldım bende 6 martta transferi yapıldı benim beklemedeyim isteyen herkese nasip etsin Rabbim benim ikinci denemem inşallah tutar

Selam kızlar. Telefon u elime alamıyorum.bu günlere çok şükür.biz tam 3,5 aylik olduk.gece gündüz nasıl oluyor anlamıyorum.insallah herkes bu duyguları yaşar.. Öpüyorum sizleri.uyisam iyi olacak.
Selam kızlar. Telefon u elime alamıyorum.bu günlere çok şükür.biz tam 3,5 aylik olduk.gece gündüz nasıl oluyor anlamıyorum.insallah herkes bu duyguları yaşar.. Öpüyorum sizleri.uyisam iyi olacak.
Ooo maşallah büyümüşler allah kolaylık versin canım

Selam kızlar bizde 11 martta ikinci transferimizi yaptık. Iki tane embriyo koyuldu. Heyecanla bekliyoruz. Hamiş annelerimiz, lohusa annelerimiz bize dua etsinler. Bu arada histeroskopinin faydasi var mıdır sizce. Bunu yaptırmış olmamız ayrı bi ümit veriyo da bize. Allah kimsenin kucağını bos birakmasin..

Merhaba arkadaşlar bir yılı doldurdu topiğimiz :) benim ikizlerim 3 aylık oldular Allah herkese nasip etsin.. İkiz anneleri nasıl geçiyor zamanlarınız :)
merhaba canım bizde doksan günlük olduk tabiki koşturmacalı bir o kadar da güzel günler geçiriyoruz büyüoyrtlar minikler sen nasışlsın nasıl geçiyor günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…