- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.981
Kokusuz hafif sari akinti normal diye biliyorum. Kokulu olunca enfeksiyon diyorlar. Dun bendede sarimtrak bir akinti geldi.korkma stres yapma muhtemelen hamilesin.istersen kan testi yaptir yoksa bekle canim bu kadar gün geçti yedi günde geçer bu süreçte dikkat et kndineİnşallahh ya 7 gün nasıl beklerim bilmiyorum geçmiyor günler sanki.. Sarı akıntı normal mi peki
İnşallahhh çok teşekkür ederimm yorumlarınız için hayırlısı bakalım meryem suresini okuyup tesbih çekmiştim bakalım olmazsada hayırlısı değildirKokusuz hafif sari akinti normal diye biliyorum. Kokulu olunca enfeksiyon diyorlar. Dun bendede sarimtrak bir akinti geldi.korkma stres yapma muhtemelen hamilesin.istersen kan testi yaptir yoksa bekle canim bu kadar gün geçti yedi günde geçer bu süreçte dikkat et kndine
Canım herşeyin normalse hiçç sıkıntı yokk doktorda raporunu vermişş :)) bence bu akıntı hayre alamett :) yumurtlamadan 1-1,5 hafta sonra göğüs uçlarım hem karardı hemde acıdı çok. Ama benim geç döllenme oldu sanırım hala muammada :))) inşallah şu bir hafta bi geçsin güzel haberlerini bekliyoruz. İyi güzel düşünn güzel olsun :))Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim inşallah sağ salim gelir bebeğiniz bende 2 aydır bebek istiyorum geçen ay çok umutlanmıştım çok belirtim de vardı ama olmadı bu ay da yumurtlama dönemimde 2 gün arayla denedik sonrasında doktora gittim gebelik düşünüyorum dedim bütün testleri yaptı smear testi bile yaptı herşey çok yolunda dedi hiçbir sorunun yok dedi folik asitte verdi bu ay belirtilerim şu şekilde yumurtlama döneminden sonra kasıklarımda çok ağrım sol kasığımda bir hareketlilik hissettim aşırı derecede susuyorum ve idrarım çok koyulaştı adetime 7 gün var ama 3 gündür sarı akıntım var gögüslerime ağrıdan dokunamıyorum bile adet belirtisi olsa çok erken derdim sizde ne gibi belirtiler oldu acaba
İnşallahhh çok teşekkür ederimm yorumlarınız için hayırlısı bakalım meryem suresini okuyup tesbih çekmiştim bakalım olmazsada hayırlısı değildir
Canım herşeyin normalse hiçç sıkıntı yokk doktorda raporunu vermişş :)) bence bu akıntı hayre alamett :) yumurtlamadan 1-1,5 hafta sonra göğüs uçlarım hem karardı hemde acıdı çok. Ama benim geç döllenme oldu sanırım hala muammada :))) inşallah şu bir hafta bi geçsin güzel haberlerini bekliyoruz. İyi güzel düşünn güzel olsun :))
İnşallahh herşey hepimiz için yolunda gider ne kadar zor işlermiş ya bu kadar zor olduğunu bilsem daha da önceden isterdim nasılsa olur diye hep erteledikİçini rahat tut canim biraz okuruna Burak dusunmemeye calis kendine bir uğraş bul yedi gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz inş. Benimde ikici ayin ilk ayi pek değerlendiremedi.bu ay iyi gidiyor.iki gün önce yumurtlama akintisini gördüm bugünde ayni akinti geldi.çift yumurtladim diye umut edip değerlendireceğim 13 gün var adetime hakkimiza hayirlisini versin rabbim
Hayırlı uğurlu olsunn canımmmm
Ne ilacı kullandin canimBen 8 aylık evliyim ilk kez geçen ay istedim ilaç kullandım ama hiç kafama takmadim olsun olacak.mi olur mu diye .. Allaha sükur oldu sende takma rahat bırak kendini
Klomen kullandım canımNe ilacı kullandin canim
Yumurtala için canım .... Gebeliği kolaylaştırıyor .. Gerci benim yumurtlamada sorun yoktu ama her ihtimale.karşı verdi çünkü çok problemim var benim o yüzden bebeğim de mucize :)O ne icin
İnşallah canım inşallahİnşallah sağ salim doğar
Bu tarz ilaçlar doktor tavsiyesiz kullanılmaz !!Kızlar İnşallah hersey gönlünüzce olur benim elimde 3kutu Gonalef 450var son kullanma tarihi 2017 uyguna vericem ihtiyacı olan ulaşsın lütfen
Haklısın canım sırf elden çıkarmak için buraya yazılmaz.Bu tarz ilaçlar doktor tavsiyesiz kullanılmaz !!
Valla süperiz canımHerkese iyi akşamlar canlarım Nasılsıniz kızlar
Cezayı aldı zaten iyi oldu boylelerine fırsat verilmez ... İnsanların zaaflarını kullanmak kadar adî bisey yok ... O an kadının biri boşluğa dusup alsa kim bilir neler olur .. Herkes kafasına gore biseyler verir olmuş .. Umut tacirleriHaklısın canım sırf elden çıkarmak için buraya yazılmaz.
Allaha şükürler olsun ... Sen nasılsın. İyi mısın ?Herkese iyi akşamlar canlarım Nasılsıniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?