- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.021
canım benim daha bat 2 nisanbi idrar testi yapsan çıkar madem 2 gün geçmiş.. benim regl günümde çıkmıştı çift çizgi..
ahahhaha seliiiiin seninle bat aynı cnm benim de bu sabah geçti aklımdan ama yapmadım çünkü olsa da çıkması imkansıız:)kızlar nasılsınız haftasonu eşim çalışmıyor giremedim pek
sabah test yaptım negatif çıktı ama bat a daha 7 gün var biraz erkenci davrandım sanırım belki silikte olsa çıkar dedim dayanamadımama moralim bozulmadı da değil bu aydan çok umutluyum
herhalde şeyi kastetti arkadaş bat gününde yapmış çıkmışnasıl yani regli gününde adetliyken mi anlamadım canım
ahahhaha seliiiiin seninle bat aynı cnm benim de bu sabah geçti aklımdan ama yapmadım çünkü olsa da çıkması imkansıız:)
erken gebelik mi yaptın normal mi?
ya şu 6 gün önce gösteren var ama kimse güvenmiyor onlara ben kimseden de duymadım 6 gün önce gösteren. yapcaz boşuna moralimiz bozulacakhadi yaa:)) yok canım normal yaptım yaa umut işte napim
Allah yardımcın olsun canım benim haber et mutlaka .. Ben bugün gidemiyorum kontrole yarin gidicem canım :)Günaydin canim.bunlar tatli heyecanlar oluyor böyle.tadini çikarin her aninin.insan kaç kez hamilelik yaşarki:) ben çok şükür dün artik tamamen kendime geldim.gebeliği durdurmak için yapilan igne beni mahvetti.tüm yan etkilerini gunlerce fazlasiyla yaşadım.o yüzden hiç giremedim nete.bugün beta hcg ye tekrar bakilacak.degerler düşmüşse sorun yok.atlattim yola devam:) ama düşmemişse ne yapar bilmiyorum.bugün büyük gün benim için.
Allah yardımcın olsun canım benim haber et mutlaka .. Ben bugün gidemiyorum kontrole yarin gidicem canım :)
İnşallah :)) ne çok uyumusum ya şaka gibi normalde en geç 7de ayakta olurum yüzüm gözüm şişmiş uyumaktanyarın belki kalp atışınıda duyarsın canım hayırlısı bakalım :)
Moralini bozma canım benimde çıkmamıştı adetten öncekızlar nasılsınız haftasonu eşim çalışmıyor giremedim pek
sabah test yaptım negatif çıktı ama bat a daha 7 gün var biraz erkenci davrandım sanırım belki silikte olsa çıkar dedim dayanamadımama moralim bozulmadı da değil bu aydan çok umutluyum
Canım vaktinde bende çok yaptım o yüzden tekrar tek çizgiyi görmek istemiyorum bu ilk defa dayanıyorum bu kadar :)ayy valla sabrına hayran kaldım ben olsam iki gün önceden yapmaya başlardım:)
Canım benim ilk hamileliğimde bel ağrım çok ama çok fazlaydı bi bulaşık yıkayana kadar canım çıkardıbu arada hani yerleşmede bel ağrısı oluyor ya o ağrı boyle eğilip birşey yaptığınızda artıyor mu kızlar benim belimin sağ tarafı öyle az çiçeklerle ilgilendim toprak değiştirdim fln daha çok ağrıdı
Çok erken yapmışsın canımkızlar nasılsınız haftasonu eşim çalışmıyor giremedim pek
İnşallah :)) ne çok uyumusum ya şaka gibi normalde en geç 7de ayakta olurum yüzüm gözüm şişmiş uyumaktan
Çok erken yapmışsın canım
İnşallah :)) ne çok uyumusum ya şaka gibi normalde en geç 7de ayakta olurum yüzüm gözüm şişmiş uyumaktan
evet canım biraz erken oldu ama belki ikizdir dedim çıkar dedim dedim de dedim hayaller işte
Çok iyi anlıyorum bende öyleydim. Ama sende benim gibi ikinciyi bekliyordun galiba. Kız ikinciler daha bir heyecan veriyormuş ilkinde hiç bişey anlamamışım ben
Eşimi kahvaltısız ise hiç göndermedm o yüzden içim bir garip oldu :) bundan sonra demekki akşamdan erken yatilacak :))ohhh ne iyi yapmışın boll boll uyu canım çok arıycan bugünleri
:)
yaa ben kızımda da böyleydimm. şimdi onunla oynuyoruz fln kafam dağılıyor onu beklerken kafamı dağıtcak bişi yoktu bir de tek kalıyordum eşimden başka bir ildeevet canım ikinci o kadar heyecanlıyım ki anlatamam bambaşka ilk acemiliğine geliyor insanın anlamıyosun bişi
:)) yıllardır geç kalkmak nedir bilememistim ilaç gibi gelmiş :)))Bol bol uyu bacım sonra çok arıyo insan bu günlerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?