2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlarr bugün tam bir hafta oldu ovulasyondan. Belimin bir tarafından kalmama doğru ağrılar giriyor. Bir iki saat oldu şimdi çok çok hafif. Ayy heyecan bastı:)))
Canım benimde yumurtlamadan sonra belimden aşağı kalçalarım 2 gün acayip ağrımıştı :)) hadi hayırlısı bakalım

Yumurtlamadan hemen ertesi gün hamilelik belirtisi olmaz canım zaten 6 günlük bir evresi var döllenme için.. Bence sen iki defa yumurtladin başka bir açıklaması olamaz diye dusunuyorum

Yumurtlamadan hemen ertesi gün hamilelik belirtisi olmaz canım zaten 6 günlük bir evresi var döllenme için.. Bence sen iki defa yumurtladin başka bir açıklaması olamaz diye dusunuyorum

Anladim canim en iyisi bugünü değerlendirmek ilk defa boyle hissediyorum. Hamilelik belirtisi değildir zaten çok erken ama akinti insanin kafasini karistiryo.TESK.ediyorum

Anladim canim en iyisi bugünü değerlendirmek ilk defa boyle hissediyorum. Hamilelik belirtisi değildir zaten çok erken ama akinti insanin kafasini karistiryo.TESK.ediyorum
Bulanmasn kafan sen degerlendir bu günleri hatta adet gelene kdr degerlendir benim doktorum öyle demişti ... Adete kadar gün aşırı değerlendirin adete son gün kala bile hamile kalabiliyorms insan

Bulanmasn kafan sen degerlendir bu günleri hatta adet gelene kdr degerlendir benim doktorum öyle demişti ... Adete kadar gün aşırı değerlendirin adete son gün kala bile hamile kalabiliyorms insan

Anladim canim . öyle yapayim. Ben çift yumurta ikiziyim.belki de bu bana bir işarettir.mutlaka değerlendireceğim.bu arada canim hafif klasik agrimda var.

Anladim canim . öyle yapayim. Ben çift yumurta ikiziyim.belki de bu bana bir işarettir.mutlaka değerlendireceğim.bu arada canim hafif klasik agrimda var.
Maşallah ikizin mi var :))) işaret olabilir evet Rabbim kalbine gore hayırlı olanı nasip etsin ... Kasık ağrısı yumurtlama belirtisi canım sen kaçırma bu aksamı :))

Maşallah ikizin mi var :))) işaret olabilir evet Rabbim kalbine gore hayırlı olanı nasip etsin ... Kasık ağrısı yumurtlama belirtisi canım sen kaçırma bu aksamı :))

Lady Strawberry iki gün önce yine yumurtlama akintim geldi ve klasik agrim vardi degerlendirdik. Bugünde ayni şeyi hissediyorum. İki senelik evliyim ve ilk defa bu ay boyle oldu. Evet ikizin var.hatta benim bütün teyzelerimde bazi kuzenlerimde ve babam tarafında hep ikiz var. İnş.bu ona işarettir.

Valla ne desem bilemedim baya da ikiz varmış :))benimde abilerim ikiz daha önceden de annem ikizlerini dusurmus anne tarafında cok fazla ikiz var bende umut ediyorum ama sağlıklı sıhhatli olduğu surece iki uç tek fark etmez benim için ... İlaç falan içme agrin için birak ağrısın ben ne agrilar çektim bir de problemliyim inşallah yakın zamanda bebisin sana gelir canım

Amin canim inş. Öyle ilaç içecek kadar şiddetli bir agrim yok canim ama olursa da icmem artik. Bu arada seninde ikizlerin olma sansi var ozaman. Aynen canim saglikli olsun da bende başka birşey istemiyorum tabi bide en zoru hamile kalmak. Çok stresli bir süreç her ay beklemek. Stres yapmiyorum ama umutlaniyorum iste oldu mu olmadimi diye arada düşünmüyor değilim küçük bir değişikli görünce tabiki merakta kaliyorum. İnş.çok ugrastirmadan gelir bebeğim.bu ay baya titiz davrandim. Değerlendirmeye calistim.adetine daha çok var 13 gün. Hayirli zamanda hayirli evlatlar versin Rabbim iki sene olacak evleneli.

Canım benimde yumurtlamadan sonra belimden aşağı kalçalarım 2 gün acayip ağrımıştı :)) hadi hayırlısı bakalım
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim inşallah sağ salim gelir bebeğiniz bende 2 aydır bebek istiyorum geçen ay çok umutlanmıştım çok belirtim de vardı ama olmadı bu ay da yumurtlama dönemimde 2 gün arayla denedik sonrasında doktora gittim gebelik düşünüyorum dedim bütün testleri yaptı smear testi bile yaptı herşey çok yolunda dedi hiçbir sorunun yok dedi folik asitte verdi bu ay belirtilerim şu şekilde yumurtlama döneminden sonra kasıklarımda çok ağrım sol kasığımda bir hareketlilik hissettim aşırı derecede susuyorum ve idrarım çok koyulaştı adetime 7 gün var ama 3 gündür sarı akıntım var gögüslerime ağrıdan dokunamıyorum bile adet belirtisi olsa çok erken derdim sizde ne gibi belirtiler oldu acaba

Canim bence hamilesin inş.bize bir hafta sonra güzel haberi verirsin

Ben 8 aylık evliyim ilk kez geçen ay istedim ilaç kullandım ama hiç kafama takmadim olsun olacak.mi olur mu diye .. Allaha sükur oldu sende takma rahat bırak kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…