- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #1.941
Sadece 1 2 damla mı geldi acaba merak ettim de yani o yerlesme kanaması adet geçikince mi geldi
Hep islagim hayatım valla surekli iç çamaşırı değişiyorum doktorum normal dedi .. Günlük ped kullanma sakın mantar pişik gibi şeyler yapabiliyor maalesefLady Strawberry canım yaa senin akıntı durumun nedir? Ben kendimi hep ıslak hissediyorum. Benim mi böyle yoksa hamilelikte herkesmi yaşıyo bunu???
Hmm normalse sevindim tatlım yaaa. Bende yıllarca günlük pede alışmış biri olarak nasıl bırakırım bilemiyorum. Denicem bakalımm. Ama bu ıslaklık çok rahatsız edici bişimişş yaaaHep islagim hayatım valla surekli iç çamaşırı değişiyorum doktorum normal dedi .. Günlük ped kullanma sakın mantar pişik gibi şeyler yapabiliyor maalesef
Canım benimde aman aman dencek kadar yok. 1-2 defa oldu geçtiğimiz hafta. Asıl bulantı 6.-7. Haftadan itibaren başlıyomuş. Bence bugünleri mum yakıp arıcazzz4 haftalik hamileyim neden hic mide bulantim yok arkadaşlar
Evet öyle ama bebisler için degeeer :)) ben hic günlük ped kullanmam bir kere o yüzden mantar oldum bıraktım bir daha da basıma gelmedi çok sükurHmm normalse sevindim tatlım yaaa. Bende yıllarca günlük pede alışmış biri olarak nasıl bırakırım bilemiyorum. Denicem bakalımm. Ama bu ıslaklık çok rahatsız edici bişimişş yaaa
:)) kız olmazki hemen bazılarında hiç olmadan gebelik geçiyorlar kafani ona takma4 haftalik hamileyim neden hic mide bulantim yok arkadaşlar
Benim inancım yok onlara ama sen al yap istersen ben bu ay yaptım sonuç alamadım adetten sonra ucuz bi test aldım pozitif çıktıbeklemeeek çok zor
şu erken gebelik testleri var üzerinde 6 gün önce yazıyor daha önce deneyip sonuç alan var mııı?
Canım 1 gün daha geçsin bakalım.. Belirtin var mıKızlar benim dün regl olmam gerekirdi olmadım. Test için bir kaç gün daha beklese mi acaba yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
aswen sağol canım ya hep cvp yazıyorsunn.. bikaç gündür hafif hafif mide bulantım var hiç bulanmaz midem normalde. bide ağzımın tadı çok acıı. cumartesi adet tarihimmmmBenim inancım yok onlara ama sen al yap istersen ben bu ay yaptım sonuç alamadım adetten sonra ucuz bi test aldım pozitif çıktı
Sen sağol canım ne demek .. O mide bulantısı bende adete 2 gün kala olmuştu sonra biraz devam etti şimdi Hic kalmadı ...bazı şeylerden bulanıyor o kdr... Bu cumartesi miydi yoksa gelecek cumartesi mi ?aswen sağol canım ya hep cvp yazıyorsunn.. bikaç gündür hafif hafif mide bulantım var hiç bulanmaz midem normalde. bide ağzımın tadı çok acıı. cumartesi adet tarihimmmm
canım 2nisan:)Sen sağol canım ne demek .. O mide bulantısı bende adete 2 gün kala olmuştu sonra biraz devam etti şimdi Hic kalmadı ...bazı şeylerden bulanıyor o kdr... Bu cumartesi miydi yoksa gelecek cumartesi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?