2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Lady Strawberry canım yaa senin akıntı durumun nedir? Ben kendimi hep ıslak hissediyorum. Benim mi böyle yoksa hamilelikte herkesmi yaşıyo bunu???
Hep islagim hayatım valla surekli iç çamaşırı değişiyorum doktorum normal dedi .. Günlük ped kullanma sakın mantar pişik gibi şeyler yapabiliyor maalesef

Hep islagim hayatım valla surekli iç çamaşırı değişiyorum doktorum normal dedi .. Günlük ped kullanma sakın mantar pişik gibi şeyler yapabiliyor maalesef
Hmm normalse sevindim tatlım yaaa. Bende yıllarca günlük pede alışmış biri olarak nasıl bırakırım bilemiyorum. Denicem bakalımm. Ama bu ıslaklık çok rahatsız edici bişimişş yaaa

Kızlar benim dün regl olmam gerekirdi olmadım. Test için bir kaç gün daha beklese mi acaba yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

beklemeeek çok zor
şu erken gebelik testleri var üzerinde 6 gün önce yazıyor daha önce deneyip sonuç alan var mııı?

Hmm normalse sevindim tatlım yaaa. Bende yıllarca günlük pede alışmış biri olarak nasıl bırakırım bilemiyorum. Denicem bakalımm. Ama bu ıslaklık çok rahatsız edici bişimişş yaaa
Evet öyle ama bebisler için degeeer :)) ben hic günlük ped kullanmam bir kere o yüzden mantar oldum bıraktım bir daha da basıma gelmedi çok sükur

beklemeeek çok zor
şu erken gebelik testleri var üzerinde 6 gün önce yazıyor daha önce deneyip sonuç alan var mııı?
Benim inancım yok onlara ama sen al yap istersen ben bu ay yaptım sonuç alamadım adetten sonra ucuz bi test aldım pozitif çıktı

Benim inancım yok onlara ama sen al yap istersen ben bu ay yaptım sonuç alamadım adetten sonra ucuz bi test aldım pozitif çıktı
aswen sağol canım ya hep cvp yazıyorsunn.. bikaç gündür hafif hafif mide bulantım var hiç bulanmaz midem normalde. bide ağzımın tadı çok acıı. cumartesi adet tarihimmmm

aswen sağol canım ya hep cvp yazıyorsunn.. bikaç gündür hafif hafif mide bulantım var hiç bulanmaz midem normalde. bide ağzımın tadı çok acıı. cumartesi adet tarihimmmm
Sen sağol canım ne demek .. O mide bulantısı bende adete 2 gün kala olmuştu sonra biraz devam etti şimdi Hic kalmadı ...bazı şeylerden bulanıyor o kdr... Bu cumartesi miydi yoksa gelecek cumartesi mi ?

Kızlarr bugün tam bir hafta oldu ovulasyondan. Belimin bir tarafından kalmama doğru ağrılar giriyor. Bir iki saat oldu şimdi çok çok hafif. Ayy heyecan bastı:)))

Kizlar mrb birşey sormak istiyorum.ben iki gün önce yumurtlama akintisini gördüm.baya yoğundu değerlendirdik hemen.dun çok hafif bir akintim vardi yumurta beyazi gibi degildi ama bugün yine yumurta beyazi kiyaminda bir akintim oldu. Nedendir sizce? İlk defa boyle oluyor.normalde yumurtlama akintisi bir defa gelir ve biterdi bende.ciftmi yumurtlamisimdir yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi? Adetime 13 gün var ve hafif kasiklarimda seğirme var.yumurtlama dönemindeki gibi bir agri belli belirsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…