2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Haklısın canım ? Bende görünce ilk defa karşılaşınca şaşırdım açıkçası. Ben almam yada sen almazsın belki ama ümit deyip alan vardır mutlaka? Daha sonrasında kötü bişi olsa kim hesap vericekk?? İyi olmuş ceza aldığııı

Iyim tsk ederim sen nasılsın canım bu ay da hamilelik yok bende ama üzülerek birsey olmuyor bu ayda kilo verim bide öyle deneym diyorum çünkü daha önce ki gebelim de kilo verdim herseyi deneyeceğim pes etmek yok yolla devam

Cam ye bebeğin olur desek bunu düşünecek arkadaşlar var. Niye çünkü insanlar artık çaresiz duruma gelmiş,bir de ağzı laf yapıyorsa altından girer ustunden çıkar o malı o insana satar. O yüzden bu tarz insanlara fırsat vermemek lazım ... Ağrı kesici bile alınmaması gerekirken insanlar neler yapıyor

Canım benim bugün adet 3 günü oldum malesef
Hmmm canım sadece bi önerim var ama tabi uygulamak senin elinde :) adetin bittikten sonra gün aşırı ilişkide tutma olasığıda yüksekmiş diye duydum. Kaybedicek bişeyin yok istersen bi dene bakalım? Yumurtalar çatlayıp vücuttan atıldığında birkaç tanesi olgun kalıyomuş ve ilişki olursa hamile kalma şansı yükseliyomuş. Duyduğuma göre söylüyorum. Çok sevdiğim ablamın kızı adeti biter bitmez ilişkide bulundu ve ertesi ay hamile. Tabi her bünye farklı ama belli olmaz

Canım benim çok tsk ederim dediğin gibi yaparım canım adet bittikten sonra her yolu denedik bide bunu deneym kaybedecek birsey yok yeter ki olsun dünya da ki bütün zorlukları yaparım

Canım benim çok tsk ederim dediğin gibi yaparım canım adet bittikten sonra her yolu denedik bide bunu deneym kaybedecek birsey yok yeter ki olsun dünya da ki bütün zorlukları yaparım
Ne kadar oldu bebek düşünmeye başlayalı ? Bide test vs yaptirdin mi

kızlar merhaba size bir sorum var
ovulasyon testi uyguladım normalde 26sı yumurtlama günüm olması lazımdı. ama adetlerim tam düzenli olmadığı için testle emin olmak istedim. 19 ve 22sinde yaptığım testler negatif. 25inde silik 2. çizgi çıktı , 26sında da biraz daha belirginleşmiş çizgi çıktı ama control çizgisi daha koyuydu. 27sinde tekrar yaptım yine silikleşmişti. yani hiç tam koyu olarak görmedim. bat 9-10 nisan. yumurta çatlamadı mı demek bu yoksa tam yumurtlama saatlerine denk gelecek zamanlarda test yapılınca mı koyu renk çıkıyor? sente lady diye bir markaydı test.
aslında doktor klomen vermişti ama daha önce 1 kere klomen kullanıp hamile kaldım ve düşük yaptım. üstünden 8 ay geçti. ilaç kullanmadan önce doğal olarak denemek istedim. klomen kullanmadığım için çatlamamış olabilir mi?

Gunaydınnn kocamman bir pazartesi sendromuna:)) bu haftayı nasıl geçiricem kızlar cumartesi bat belki de pazar... Herkese güzel bir hafta diliyorummmm

Mavili Pembeli canım sen nasılsın biz burada kendi derdimize düştük seni sormayı unuttum nasılsın moralin nasıl sağlık durumun nasıl
Günaydin canim.bunlar tatli heyecanlar oluyor böyle.tadini çikarin her aninin.insan kaç kez hamilelik yaşarki:) ben çok şükür dün artik tamamen kendime geldim.gebeliği durdurmak için yapilan igne beni mahvetti.tüm yan etkilerini gunlerce fazlasiyla yaşadım.o yüzden hiç giremedim nete.bugün beta hcg ye tekrar bakilacak.degerler düşmüşse sorun yok.atlattim yola devam:) ama düşmemişse ne yapar bilmiyorum.bugün büyük gün benim için.

bu arada hani yerleşmede bel ağrısı oluyor ya o ağrı boyle eğilip birşey yaptığınızda artıyor mu kızlar benim belimin sağ tarafı öyle az çiçeklerle ilgilendim toprak değiştirdim fln daha çok ağrıdı

bi idrar testi yapsan çıkar madem 2 gün geçmiş.. benim regl günümde çıkmıştı çift çizgi..

kızlar nasılsınız haftasonu eşim çalışmıyor giremedim pek

sabah test yaptım negatif çıktı ama bat a daha 7 gün var biraz erkenci davrandım sanırım belki silikte olsa çıkar dedim dayanamadım ama moralim bozulmadı da değil bu aydan çok umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…