2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

İlk zamanlar bu uyku hali çok oluyor. Demekki vücudun ihtiyacı var uykuya
Aynen demekki öyle ... Bebeği görmediğim için de hamile gibi de hissedemiyorum kendimi çok garip hissediyorum cuma gününden beri kendimi sadece göğüs acısı hamilesin diyor bana normal mi bilmiyorum garipsedim doktor yüzünden

bebeğini görünce hayırlısı ile herşey düzelir canım hele birde kalp atışını duy inşallah :)

Dua et hep böyle gitsin mide bulantısı yaşamazsın inşallah

Canım o yerleşme ağrısı öyle iş yaptıktan sonra ağrımıyo, yani bende öyle oldu. Oturduğum yerde ağrırdı belim kopçak zannederdim. En çok sabah ve akşamları ağrıyodu ama gün içinde de devam etmişti. Sabah yataktan kalkamaz hale gelmiştim o derece. Benlki başlangıç olabilir bundan sonraki ağrılarına dikkat et bide ağır iş yapma. Herkesin aynı olmayabilir canım

İnşallah canım bi ara başlamıştı doktora sormuştum çok erken değil mi diye o da bana hormonlarn yapıyor yoksa çok erken demişti
canım asıl mide bulantıları 7. haftada başlar. ama benim çok şükür hiç bulanmadı inş senin de bulanmaz

canım sen şöyle o 2mm bebeğinin kalbinin gümbür gümbür attığını bir duy bak o ses kulaklarından hiç gidiyor mu:)

Canım bende inşallah cuma görcem bebişi :)) inşallah güzel haberler alırım. Benimde göğüslerim acayip, üzerine yatamıyorum bilee. Benim geçen hafta ara ara midem kalkıyodu ama bugün daha bi fazla bulanıyo. Cumaya kadar nasıl sabretçem bilemiyorumm heycanlanıp heycanlanıp duruyorumm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…