- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
- 628
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.041
Senin kızın kaç yaşında canımyaa ben kızımda da böyleydimm. şimdi onunla oynuyoruz fln kafam dağılıyor onu beklerken kafamı dağıtcak bişi yoktu bir de tek kalıyordum eşimden başka bir ilde
İlk zamanlar bu uyku hali çok oluyor. Demekki vücudun ihtiyacı var uykuya:)) yıllardır geç kalkmak nedir bilememistim ilaç gibi gelmiş :)))
Aynen demekki öyle ... Bebeği görmediğim için de hamile gibi de hissedemiyorum kendimi çok garip hissediyorum cuma gününden beri kendimiİlk zamanlar bu uyku hali çok oluyor. Demekki vücudun ihtiyacı var uykuya
Eşimi kahvaltısız ise hiç göndermedm o yüzden içim bir garip oldu :) bundan sonra demekki akşamdan erken yatilacak :))
İlk zamanlar bu uyku hali çok oluyor. Demekki vücudun ihtiyacı var uykuya
O da idare edecek o zaman yapacak bisey yok :))artık herşeye alışacaksınız canım :) erken yatmanın faydası olcağını sanmam hamileyken sabah kalkmak çok zor
Aynen demekki öyle ... Bebeği görmediğim için de hamile gibi de hissedemiyorum kendimi çok garip hissediyorum cuma gününden beri kendimisadece göğüs acısı hamilesin diyor bana normal mi bilmiyorum garipsedim doktor yüzünden
Dua et hep böyle gitsin mide bulantısı yaşamazsın inşallahAynen demekki öyle ... Bebeği görmediğim için de hamile gibi de hissedemiyorum kendimi çok garip hissediyorum cuma gününden beri kendimisadece göğüs acısı hamilesin diyor bana normal mi bilmiyorum garipsedim doktor yüzünden
Canım o yerleşme ağrısı öyle iş yaptıktan sonra ağrımıyo, yani bende öyle oldu. Oturduğum yerde ağrırdı belim kopçak zannederdim. En çok sabah ve akşamları ağrıyodu ama gün içinde de devam etmişti. Sabah yataktan kalkamaz hale gelmiştim o derece. Benlki başlangıç olabilir bundan sonraki ağrılarına dikkat et bide ağır iş yapma. Herkesin aynı olmayabilir canımbu arada hani yerleşmede bel ağrısı oluyor ya o ağrı boyle eğilip birşey yaptığınızda artıyor mu kızlar benim belimin sağ tarafı öyle az çiçeklerle ilgilendim toprak değiştirdim fln daha çok ağrıdı
İnşallah canım bi ara başlamıştı doktora sormuştum çok erken değil mi diye o da bana hormonlarn yapıyor yoksa çok erken demiştiDua et hep böyle gitsin mide bulantısı yaşamazsın inşallah
İnşallah canım inşallah iki gundur ben ben değilim yanı bakmadığı için sağ olsun.bebeğini görünce hayırlısı ile herşey düzelir canım hele birde kalp atışını duy inşallah :)
2 buçuk yaşında canım ya daha küçük aslında:)Senin kızın kaç yaşında canım
canım asıl mide bulantıları 7. haftada başlar. ama benim çok şükür hiç bulanmadı inş senin de bulanmazİnşallah canım bi ara başlamıştı doktora sormuştum çok erken değil mi diye o da bana hormonlarn yapıyor yoksa çok erken demişti
Evet küçükmüş seninki. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize2 buçuk yaşında canım ya daha küçük aslında:)
canım sen şöyle o 2mm bebeğinin kalbinin gümbür gümbür attığını bir duy bak o ses kulaklarından hiç gidiyor mu:)Aynen demekki öyle ... Bebeği görmediğim için de hamile gibi de hissedemiyorum kendimi çok garip hissediyorum cuma gününden beri kendimisadece göğüs acısı hamilesin diyor bana normal mi bilmiyorum garipsedim doktor yüzünden
Sağol canım inşallah , hayırlısı Allah'tan artık ..canım asıl mide bulantıları 7. haftada başlar. ama benim çok şükür hiç bulanmadı inş senin de bulanmaz
amin canım. aslında daha kucak çocuğu o yüzden de korkuyorum hamile kalsam kızımı kucağıma aldığımda bişi olur mu diye. günde kimbilir kaç kez kucaklıyorumEvet küçükmüş seninki. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize
:))) inşallah ya ..canım sen şöyle o 2mm bebeğinin kalbinin gümbür gümbür attığını bir duy bak o ses kulaklarından hiç gidiyor mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?