- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.061
Bende yatamiyorum göğüs üzerine uykuda yatmissam sabah çok kötü uyanıyorm bu sabah olduğu gibi mesela ... Mide bulantim geçen hafta vardı da şimdi Hic yok sadece surekli biseyler yeme isteği var ama yemek değil meyve istiyor canım onun dışında iştah kaybı oldu : /Canım bende inşallah cuma görcem bebişi :)) inşallah güzel haberler alırım. Benimde göğüslerim acayip, üzerine yatamıyorum bilee. Benim geçen hafta ara ara midem kalkıyodu ama bugün daha bi fazla bulanıyo. Cumaya kadar nasıl sabretçem bilemiyorumm heycanlanıp heycanlanıp duruyorumm :)))
İnşallah hamilesindir canım ...KIZLAR mrb,bır haftadır gıremıyorum,yenı hamıleller varmı
bnımde adetıme 5gun felan var.heycanlıyım acaba bısey varmıdıır:)
3marta adet olmusutm en son.
inşİnşallah hamilesindir canım ...
İnşallah tutar :)) benimde öyleydi tuttu çok şükürinşilk ay denememız.
kac haftalık oldu sennkıİnşallah tutar :)) benimde öyleydi tuttu çok şükür
Ay canım bilmiyorum ki doktor yarin bakacak normalde 18indr adet olmam gerekiyordu işte .. Gittim geldim.bakmadı sinir etti beni surekli kan testi verdim durdum bak diyorum gorunmez diyor yarin da bakmazsa muayene ucretimi geri alıp başka doktora gidicem taa geçen hafta pazartesi ücret odedim ne bakan var ne biseykac haftalık oldu sennkı
ıns canımmmm
18 adet olman gerıyorsa bakması lazımtı.normal zamanda donlenme olmussa 5hafta bıtmıs demetır.salak bu doktorlar ya baska yere gıt canım,her doktor hemen bakar belkıde dıs gebelık var nerde bılıyor yanı gıt sonra gel dıyor.neyse yarın bı gıt bakalım.muane etmezse kıyametı kopar bnce.Ay canım bilmiyorum ki doktor yarin bakacak normalde 18indr adet olmam gerekiyordu işte .. Gittim geldim.bakmadı sinir etti beni surekli kan testi verdim durdum bak diyorum gorunmez diyor yarin da bakmazsa muayene ucretimi geri alıp başka doktora gidicem taa geçen hafta pazartesi ücret odedim ne bakan var ne bisey
Bende öyle düşünüyorum ama daha küçüktür dedi durdu bende öyle hesap ettim 5hafta bitiyor sanki .. İşte tek korkum o dış gebelik . baksa en azından içim rahat edecek .. Dur bakalım yarın için gel dedi bu sabah aradım da .. Hele bir bakmasın zaten o zaman ben paramı geri alayim dicem ay valla hiç anlamıyorlar insanları sinir oluyorum18 adet olman gerıyorsa bakması lazımtı.normal zamanda donlenme olmussa 5hafta bıtmıs demetır.salak bu doktorlar ya baska yere gıt canım,her doktor hemen bakar belkıde dıs gebelık var nerde bılıyor yanı gıt sonra gel dıyor.neyse yarın bı gıt bakalım.muane etmezse kıyametı kopar bnce.
Ha bir de benim yumurtalar bu ay catlamisti çok iyi hatırlıyorum çünkü klomen kullanmıştım belki o yüzden daha çok küçük ve erken demiştir18 adet olman gerıyorsa bakması lazımtı.normal zamanda donlenme olmussa 5hafta bıtmıs demetır.salak bu doktorlar ya baska yere gıt canım,her doktor hemen bakar belkıde dıs gebelık var nerde bılıyor yanı gıt sonra gel dıyor.neyse yarın bı gıt bakalım.muane etmezse kıyametı kopar bnce.
zaten mutlaka kucuk ama onemlı olan kesenın ne durumda olması,bebek 9haftadan sona olusmaya baslıyor zaten.canım ayne yarın gıt ıyıce bı baktır.yıne bakmazsa ordan cık baska yere gıt,nerde oturuyorsunHa bir de benim yumurtalar bu ay catlamisti çok iyi hatırlıyorum çünkü klomen kullanmıştım belki o yüzden daha çok küçük ve erken demiştir
canım had ınss hayırlısı..Ayy benim yarın günüm kızlar ama nedense bu ay bende aşırı heyecan var anlayamadım gitti :S az az başım dönüyo akıntım var ama bilemedim
Aynen öyle yapcam.. Ben bir de köyden iniyorum şehire 45dakika yol gidiyorum 15dakika da yürüme mesafesi var perişan oluyorum yollarda .. Yalovada doktor kıtlığı var malesefzaten mutlaka kucuk ama onemlı olan kesenın ne durumda olması,bebek 9haftadan sona olusmaya baslıyor zaten.canım ayne yarın gıt ıyıce bı baktır.yıne bakmazsa ordan cık baska yere gıt,nerde oturuyorsun
hadı yaa.neyse abgrı sıkma canını yarın gıtmısken hallet bagrıAynen öyle yapcam.. Ben bir de köyden iniyorum şehire 45dakika yol gidiyorum 15dakika da yürüme mesafesi var perişan oluyorum yollarda .. Yalovada doktor kıtlığı var malesef
Korkma bacım ondan pek bişey olmaz zaten sende daha dikkatli davranırsın o zamanamin canım. aslında daha kucak çocuğu o yüzden de korkuyorum hamile kalsam kızımı kucağıma aldığımda bişi olur mu diye. günde kimbilir kaç kez kucaklıyorum
Yapsana canım testi.. Öyle de böyle de yapacaksın zaten .. Sıkıntı stres yapmadan bence yarin sabah ilk isin bu olsuno kadar sıkıldım ki o tek çizgiyi görmekden canım inan artık yapasım gelmiyo
olumsuz dusunme canım vardır elbet gelecegı zamano kadar sıkıldım ki o tek çizgiyi görmekden canım inan artık yapasım gelmiyo
Hadi hayırlı haberler gelsin inşallahAyy benim yarın günüm kızlar ama nedense bu ay bende aşırı heyecan var anlayamadım gitti :S az az başım dönüyo akıntım var ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?