2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Bende yatamiyorum göğüs üzerine uykuda yatmissam sabah çok kötü uyanıyorm bu sabah olduğu gibi mesela ... Mide bulantim geçen hafta vardı da şimdi Hic yok sadece surekli biseyler yeme isteği var ama yemek değil meyve istiyor canım onun dışında iştah kaybı oldu : /

KIZLAR mrb,bır haftadır gıremıyorum,yenı hamıleller varmı
bnımde adetıme 5gun felan var.heycanlıyım acaba bısey varmıdıır:)
3marta adet olmusutm en son.

kac haftalık oldu sennkı
ıns canımmmm
Ay canım bilmiyorum ki doktor yarin bakacak normalde 18indr adet olmam gerekiyordu işte .. Gittim geldim.bakmadı sinir etti beni surekli kan testi verdim durdum bak diyorum gorunmez diyor yarin da bakmazsa muayene ucretimi geri alıp başka doktora gidicem taa geçen hafta pazartesi ücret odedim ne bakan var ne bisey

18 adet olman gerıyorsa bakması lazımtı.normal zamanda donlenme olmussa 5hafta bıtmıs demetır.salak bu doktorlar ya baska yere gıt canım,her doktor hemen bakar belkıde dıs gebelık var nerde bılıyor yanı gıt sonra gel dıyor.neyse yarın bı gıt bakalım.muane etmezse kıyametı kopar bnce.

Bende öyle düşünüyorum ama daha küçüktür dedi durdu bende öyle hesap ettim 5hafta bitiyor sanki .. İşte tek korkum o dış gebelik . baksa en azından içim rahat edecek .. Dur bakalım yarın için gel dedi bu sabah aradım da .. Hele bir bakmasın zaten o zaman ben paramı geri alayim dicem ay valla hiç anlamıyorlar insanları sinir oluyorum

Ha bir de benim yumurtalar bu ay catlamisti çok iyi hatırlıyorum çünkü klomen kullanmıştım belki o yüzden daha çok küçük ve erken demiştir

Ayy benim yarın günüm kızlar ama nedense bu ay bende aşırı heyecan var anlayamadım gitti :S az az başım dönüyo akıntım var ama bilemedim

Ha bir de benim yumurtalar bu ay catlamisti çok iyi hatırlıyorum çünkü klomen kullanmıştım belki o yüzden daha çok küçük ve erken demiştir
zaten mutlaka kucuk ama onemlı olan kesenın ne durumda olması,bebek 9haftadan sona olusmaya baslıyor zaten.canım ayne yarın gıt ıyıce bı baktır.yıne bakmazsa ordan cık baska yere gıt,nerde oturuyorsun

zaten mutlaka kucuk ama onemlı olan kesenın ne durumda olması,bebek 9haftadan sona olusmaya baslıyor zaten.canım ayne yarın gıt ıyıce bı baktır.yıne bakmazsa ordan cık baska yere gıt,nerde oturuyorsun
Aynen öyle yapcam.. Ben bir de köyden iniyorum şehire 45dakika yol gidiyorum 15dakika da yürüme mesafesi var perişan oluyorum yollarda .. Yalovada doktor kıtlığı var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…