- 17 Ekim 2014
- 412
- 93
- 28
- 35
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.081
aynen hemen yapp..canımmYapsana canım testi.. Öyle de böyle de yapacaksın zaten .. Sıkıntı stres yapmadan bence yarin sabah ilk isin bu olsun
ınss:) canımmmmmKızlar şimdi hepimiz hamile kalsak ve bu grupta böyle devam etsek ne güzel olur
Bat ne zaman canım bugünmüınss:) canımmmmm
kımse kırmızı kart gormesın
Kalan da kalmayan da devam etmeli bence :) ki ben gitmedm gidiyim miKızlar şimdi hepimiz hamile kalsak ve bu grupta böyle devam etsek ne güzel olur
benım cumartesı gelıyoe.cumada bakarım ıns:)Bat ne zaman canım bugünmü
Kızlar şimdi hepimiz hamile kalsak ve bu grupta böyle devam etsek ne güzel olur
Kalan da kalmayan da devam etmeli bence :) ki ben gitmedm gidiyim mi
aynen kımse cıkmasınyok gitmee :) zaten devam edicez de inşallah hamiş olarak devam edelim :)
İnşallah kızlar Rabbim hepimizin gönlüne gore versinyok gitmee :) zaten devam edicez de inşallah hamiş olarak devam edelim :)
Canım ben gece uykumdan uyanıyorum ağrım olduğunda o derece. Midem bulanıyo feciii şekilde. Dün bide bu sabah yarım dilin ekmek bile yiyemedim ama gece saatlerinde sanki bütün gün yemek yememişim gibi aç hissettim. Çok ilginç yaa katlancaz artık bu günlere :)) bebişler iyi olsunda başka bişi istemiyorumBende yatamiyorum göğüs üzerine uykuda yatmissam sabah çok kötü uyanıyorm bu sabah olduğu gibi mesela ... Mide bulantim geçen hafta vardı da şimdi Hic yok sadece surekli biseyler yeme isteği var ama yemek değil meyve istiyor canım onun dışında iştah kaybı oldu : /
Aynen canım önce onların sağlığı :))Canım ben gece uykumdan uyanıyorum ağrım olduğunda o derece. Midem bulanıyo feciii şekilde. Dün bide bu sabah yarım dilin ekmek bile yiyemedim ama gece saatlerinde sanki bütün gün yemek yememişim gibi aç hissettim. Çok ilginç yaa katlancaz artık bu günlere :)) bebişler iyi olsunda başka bişi istemiyorum
kızlar tavsıyem beyaz lembebı bulantıya mıgde yanmasına hersyeye ıyı kesın alıp sureklı yıyın..Canım ben gece uykumdan uyanıyorum ağrım olduğunda o derece. Midem bulanıyo feciii şekilde. Dün bide bu sabah yarım dilin ekmek bile yiyemedim ama gece saatlerinde sanki bütün gün yemek yememişim gibi aç hissettim. Çok ilginç yaa katlancaz artık bu günlere :)) bebişler iyi olsunda başka bişi istemiyorum
Canım valla bende gitmedimKalan da kalmayan da devam etmeli bence :) ki ben gitmedm gidiyim mi
Evet canım ya haklısın sağolasınkızlar tavsıyem beyaz lembebı bulantıya mıgde yanmasına hersyeye ıyı kesın alıp sureklı yıyın..
bn cok kullanmıstım cok faydalıEvet canım ya haklısın sağolasın
Çalışan anneler için ödenek canım oKızlar bişey sormak istiyorum. Sgk da analık hakkı diye bi durum varmış. Bununla ilgili bilginiz varmı acaba?
Yok canım sigortası olmayan anneler için varmış :)) sgk yı arıyımda daha detaylı bilgiyi alıyım bakalım. Sağol canım cvp için :))Çalışan anneler için ödenek canım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?