- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.101
Ha onu bilmiyordum bak bende şimdi senden öğrendim.. Bi ara bakalım neymiş o ..Yok canım sigortası olmayan anneler için varmış :)) sgk yı arıyımda daha detaylı bilgiyi alıyım bakalım. Sağol canım cvp için :))
Şimdi baktım canım varmış öyle bisey ... Gidip sgkya başvuru yapmak gerekiyormus yoksa odenegi vermiyorlarmisYok canım sigortası olmayan anneler için varmış :)) sgk yı arıyımda daha detaylı bilgiyi alıyım bakalım. Sağol canım cvp için :))
Hayir cnm regl olmam gereken günün sabahında yapmiştim , ertesi günde kan vermistim pozitiftinasıl yani regli gününde adetliyken mi anlamadım canım
Hayir cnm regl olmam gereken günün sabahında yapmiştim , ertesi günde kan vermistim pozitifti
Evet çalışan ve çalışmayan tüm annelere ödeniyor dilekçesi var dolduruyorsunuz bu konularda yardımcı olurum benim işim sgk üzerineKızlar bişey sormak istiyorum. Sgk da analık hakkı diye bi durum varmış. Bununla ilgili bilginiz varmı acaba?
uuu bunu demeyeydin iyidi sgk üzerine çalışıyosun demek hımmmEvet çalışan ve çalışmayan tüm annelere ödeniyor dilekçesi var dolduruyorsunuz bu konularda yardımcı olurum benim işim sgk üzerine
He yaauuu bunu demeyeydin iyidi sgk üzerine çalışıyosun demek hımmm
Bence yavaş yavaş belirtiler olabilir biraz ümitlen derim :)Yumurtlama 18 Mart idi dün yoğun bi sarımtırak akıntım oldu ümitleneyim mi(
Yumurtlama 18 Mart idi dün yoğun bi sarımtırak akıntım oldu ümitleneyim mi(
Ayy canım çok sağolasın :)) iyi oldu bu soruyu sormam. Sgk ya gitmem gerek yani. Ben onu haftaya halledeyim canım yaa. Cuma günü doktor gebeliği bi onaylasın sistem üzerinden zaten görünür. Çok teşekkür ederimmEvet çalışan ve çalışmayan tüm annelere ödeniyor dilekçesi var dolduruyorsunuz bu konularda yardımcı olurum benim işim sgk üzerine
3-4 Nisanbatın ne zaman
hiç duymadım bn cnmmKızlar bişey sormak istiyorum. Sgk da analık hakkı diye bi durum varmış. Bununla ilgili bilginiz varmı acaba?
Evet canım internette yazıyoda, geçen kadın doğuma gittiğimde analık hakkından yararlanmak istiyorum dedim o hak kalktı dedi. Benim dükkanım var canımda bağkurumu ödemedim. Onun içinde hastane masrafı oluyo. Ama ne hikmetse kadın doğumda bağkurun karşıladığını söylediler. Bakalım sgk gidip hemen başvurumu yaparım hemde detaylı öğrenmiş olurum :)) çok sağollŞimdi baktım canım varmış öyle bisey ... Gidip sgkya başvuru yapmak gerekiyormus yoksa odenegi vermiyorlarmis
aynı benimle test yapma çıkmıyor3-4 Nisan
Var var canım :))hiç duymadım bn cnmm
Ağzından bal damlıyorBence yavaş yavaş belirtiler olabilir biraz ümitlen derim :)
sgk aradınmı nasıl bıseymısŞimdi baktım canım varmış öyle bisey ... Gidip sgkya başvuru yapmak gerekiyormus yoksa odenegi vermiyorlarmis
Test yapmam zaten de, kan testi için zor dayanıyorum :))aynı benimle test yapma çıkmıyorhayırlısı canım vardır inşallah bekliycez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?