2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Yok canım sigortası olmayan anneler için varmış :)) sgk yı arıyımda daha detaylı bilgiyi alıyım bakalım. Sağol canım cvp için :))
Şimdi baktım canım varmış öyle bisey ... Gidip sgkya başvuru yapmak gerekiyormus yoksa odenegi vermiyorlarmis

Evet çalışan ve çalışmayan tüm annelere ödeniyor dilekçesi var dolduruyorsunuz bu konularda yardımcı olurum benim işim sgk üzerine
Ayy canım çok sağolasın :)) iyi oldu bu soruyu sormam. Sgk ya gitmem gerek yani. Ben onu haftaya halledeyim canım yaa. Cuma günü doktor gebeliği bi onaylasın sistem üzerinden zaten görünür. Çok teşekkür ederimm

Şimdi baktım canım varmış öyle bisey ... Gidip sgkya başvuru yapmak gerekiyormus yoksa odenegi vermiyorlarmis
Evet canım internette yazıyoda, geçen kadın doğuma gittiğimde analık hakkından yararlanmak istiyorum dedim o hak kalktı dedi. Benim dükkanım var canımda bağkurumu ödemedim. Onun içinde hastane masrafı oluyo. Ama ne hikmetse kadın doğumda bağkurun karşıladığını söylediler. Bakalım sgk gidip hemen başvurumu yaparım hemde detaylı öğrenmiş olurum :)) çok sağoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…