2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Haftaya hallediyim derken anlamadım bu doğumdan sonra olacak biliyosun demi canım

Arkadaşlar selamlar. Benim sat 27 şubattı. Bat ise 26 marttı. Henüz adet olmadım ama belirtileri hissediyorum.Aslında adet düzensizliği de yaşamam ama belki çevresel faktörler etkilemiştir diye düşünüyorum. 21 inde de kan testi yaptırdım negatif çıktı.Hamilelik olsa çıkması gerekmezmiydi bilemedim ki.

belki geç döllenme olmuştur canım umudunu kaybetme ama çokta kaptırma kendini az daha bekle bakalım inşallah bebiş vardır

Canım seninle günlerimiz aynıymış bende henüz olmadım 2 gün geçti akşama test yapıcam. Sana tavsiyem kan testini tekrarlaman

Lady Strawberry canım ya benim sol kasığımın üstü karnımın sol alt tarafı yani diğer tarafa göre hafif şiş bakınca bariz belli oluyor sen yaşadınmı böyle bişi
Bunu kuzenim söylemişti bak bakalım böyle bisey varmı demişti bende olmamıştı ama o gebeliği öyle anlamış bana da surekli bak bak diyordu ama bende olmamıştı .. Benim Makatta fena ağrı var ya doktoru aramamk için kendimi zor tutuyorum çok gerginim

bır ıkı gun bekle canım olmazsa yıne baktır.belkı gec donlenmedır.sakın olmaya bak ıns varıdr

Haftaya hallediyim derken anlamadım bu doğumdan sonra olacak biliyosun demi canım
Evet canım onu biliyorum da ben bağkurluyum ve ödemedim 1 senedir. Hastanede hamile olduğunda analık hakkı olduğunu duydum. Tahliller falan herşey ücretsiz oluyomuş. Öyle duymuştum. Önceden ssk lıyken iyiydi de bağkura geçince böyle şeyleri düşünüyorum iştee.

Canım makata doğru bi sızı gibi bişey oluyo saniyelik. Öyle bişeymii. Benim kasığımdan makata doğru çekilme gibi bi sızım oluyoo ama herzaman değill.

Canım valla bende gitmedim Sizlerle muhabbet çok iyi Alıştım artık sürekli varmı bi gelişme sizlerde diye merak ediyorumm. Hamiş olsakta burdan muhabbete devam edelimmm
hayııırr gitmeyinn sakınnn.. Biz 2013martta hamile kalmak isteyenler topiğinde her şeyimizi paylaştık çocuklarımız büyüdüğünde bile hala yazıyırdukk.. Aralık anneleri topiği yapmıştık bide. Bizi burda yalnız komayın qhahhah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…