- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.141
Bunu kuzenim söylemişti bak bakalım böyle bisey varmı demişti bende olmamıştı ama o gebeliği öyle anlamış bana da surekli bak bak diyordu ama bende olmamıştı .. Benim Makatta fena ağrı var ya doktoru aramamk için kendimi zor tutuyorum çok gerginim
İnşallah öyledir ya çok korkuyorumayy hadi inşallah aklımda şimdi evdeki testte kaldı 10 dak bekleyebildim sonra bırakıp çıktım acaba çıkmışmıdır çizgi :) normal canım o ağrı endişe etme iyi düşün sonuçta büyük değişiklik oluyor rahminde vücudunda tepki veriyor buna kolay değil
Nekadar güzel ama yaaa. Bizde hep birlikte büyütelim çocuklarımızıhayııırr gitmeyinn sakınnn.. Biz 2013martta hamile kalmak isteyenler topiğinde her şeyimizi paylaştık çocuklarımız büyüdüğünde bile hala yazıyırdukk.. Aralık anneleri topiği yapmıştık bide. Bizi burda yalnız komayın qhahhah:))
Nasıl söyledin eşine çok sevindimiNekadar güzel ama yaaa. Bizde hep birlikte büyütelim çocuklarımızızaten öyle bişeyki hamile olduğumu ilk buraya yazdım sonra eşime falan haber verdimm sizlere alışmak güzelll
hadi bakalım akşam testini yap umarım güzel haberler alırsın. ben hayal kırıklıgı yaşarım diye bakmak istemiyorum. Yarın da olmazsam zaten 30una doktorumdan randevu aldım. Kontrole giderim en azından. ilk hamileligim hemen tutmuştu,ikincisi hemen olmuyor sanırım yaş ilerledigi için.Kilo da var belki o da büyük etkenCanım seninle günlerimiz aynıymış bende henüz olmadım 2 gün geçti akşama test yapıcam. Sana tavsiyem kan testini tekrarlaman
Telefonda söyledim canımNasıl söyledin eşine çok sevindimi
allah allah. 5 gün geçtiyse kesinlikle idrarda çıkması lazımdı,Bence vakit kaybetmeden bir kadın doğum uzmanına git derim.Ooof adetim 5 gun gecikti test yaptim negatifhata payi varmidir bu testlerde
Tabiki vardır en sağlıklısı kan testiOoof adetim 5 gun gecikti test yaptim negatifhata payi varmidir bu testlerde
Normalde çıkması lazım canım önce testin son kullanım tarihine bak .. Eğer geçmemişse bence yarin ilk isin kadın doğum doktoruna gözükmek olsun yanılma payı da vardır testlerde bazen idrara geç dusebiliyor kanda hemen belli olurOoof adetim 5 gun gecikti test yaptim negatifhata payi varmidir bu testlerde
Aynen benimde ilki sürpriz olmuştu :)hadi bakalım akşam testini yap umarım güzel haberler alırsın. ben hayal kırıklıgı yaşarım diye bakmak istemiyorum. Yarın da olmazsam zaten 30una doktorumdan randevu aldım. Kontrole giderim en azından. ilk hamileligim hemen tutmuştu,ikincisi hemen olmuyor sanırım yaş ilerledigi için.Kilo da var belki o da büyük etken
Telefonda söyledim canımzaten sabah evden çıkarken söylemiştim bugün sonucu öğrencem die. Ehh, iyii, tamam haber verirsin dedi. Benimki pek duygularını açıklamaz öyle. Çok yoğundu ogün benim aradığımı görünce açtı hemen noldu dedi direkt hamileyim deyince gülmeye başladı ses tonu falan değişti hayırlı olsun dedi sanki başkasının çocuğu olcanı duymuşta ona hayırlı olsun dioo ama heycanını gördüm. Çok güzel bi duygu yaaa. Geçen günde içinden gelmiş bana hamilelik t-shirtlerinden almış. Çok çok sevindimm öyle işteeee
Canım benim benim adetim 4 gün geçince kan tahlilinde çıkmadı :)) 3,7 çıktı . 4 gün sonra 114,7 ye çıktı. Sabrettt canım herzaman bi umut var yeterki kırmızı kartı görmeOoof adetim 5 gun gecikti test yaptim negatifhata payi varmidir bu testlerde
allah allah. 5 gün geçtiyse kesinlikle idrarda çıkması lazımdı,Bence vakit kaybetmeden bir kadın doğum uzmanına git derim.
Tabiki vardır en sağlıklısı kan testi
Normalde çıkması lazım canım önce testin son kullanım tarihine bak .. Eğer geçmemişse bence yarin ilk isin kadın doğum doktoruna gözükmek olsun yanılma payı da vardır testlerde bazen idrara geç dusebiliyor kanda hemen belli olur
baya geç çıkmış hamileliğin kanda. Bu yüreğime su serpti, umarım benim de öyledir:) Battan 5 gün önce kan tahlili yaptırdım negatifti.2 gün adetim geçti umutlandım bak:)Canım benim benim adetim 4 gün geçince kan tahlilinde çıkmadı :)) 3,7 çıktı . 4 gün sonra 114,7 ye çıktı. Sabrettt canım herzaman bi umut var yeterki kırmızı kartı görme
Evet canım da benimki başka bişi yaaaErkekler pek bizim gibi değiller canım ya
Sahidenmi insallah benimkide oyle bi durumdur cok heycanliyim kursagimda kalicak diye korkuyorum ya 5 gun oldu yarin 6.gun esimle iliskiye bile girmedim adetim gecikince hani bisey olur diyeCanım benim benim adetim 4 gün geçince kan tahlilinde çıkmadı :)) 3,7 çıktı . 4 gün sonra 114,7 ye çıktı. Sabrettt canım herzaman bi umut var yeterki kırmızı kartı görme
Valla canım benim çok geç çıktı. Eğer hissediosan çıkar. Ben çok hissetmiştim var diodum. Allaha şükürler olsunki kanda çıktı. Cuma günüde ultrasonda görürüm inşallahbaya geç çıkmış hamileliğin kanda. Bu yüreğime su serpti, umarım benim de öyledir:) Battan 5 gün önce kan tahlili yaptırdım negatifti.2 gün adetim geçti umutlandım bak:)
Ben adet olcakmisim gibi hissediyorum karnimda sancimalar var dunden beriofya madem adet olcam nevar sanki gununde olsam en azindan umutlanmamis olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?