- 9 Nisan 2014
- 254
- 320
- 53
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.161
inşallah canım. ultrasonda da görürsen senden mutlusu olmaz:) çok güzel bir duygu gerçekten. ilk hamileliğin mi bilmiyorum ama Allah isteyen herkese bu mucizeyi tattırsın. Anlatılmaz yaşanırValla canım benim çok geç çıktı. Eğer hissediosan çıkar. Ben çok hissetmiştim var diodum. Allaha şükürler olsunki kanda çıktı. Cuma günüde ultrasonda görürüm inşallah
Bunu kuzenim söylemişti bak bakalım böyle bisey varmı demişti bende olmamıştı ama o gebeliği öyle anlamış bana da surekli bak bak diyordu ama bende olmamıştı .. Benim Makatta fena ağrı var ya doktoru aramamk için kendimi zor tutuyorum çok gerginim
ha haaa ne güzel kız işteEvet canım da benimki başka bişi yaaakavga bile edemiyorum ağız tadıyla çünkü hiç cevap vermiyo ben bağırıp çağırıyorum kendi kendime Kızsada belli etmeyen cinsten
inşallah canım. ultrasonda da görürsen senden mutlusu olmaz:) çok güzel bir duygu gerçekten. ilk hamileliğin mi bilmiyorum ama Allah isteyen herkese bu mucizeyi tattırsın. Anlatılmaz yaşanırBu arada sana bir önerim bol bol video fotograf çek. Ben hala arada açar izlerim o günleri capcanlı yaşarım tekrardan. Doktorun yanında bile kontrollerde videolarım vardır:) Yıllar sonra çok kıymetli oluyor:)
Insallah benimledircanım benim o sancılar her adet döneminde hamileliğin byounca yaşıyorsun zaten umutsuzluğa kapılma inşallah bebişin seninledir
Evet canım ilk denememizde oldu çok şükürinşallah canım. ultrasonda da görürsen senden mutlusu olmaz:) çok güzel bir duygu gerçekten. ilk hamileliğin mi bilmiyorum ama Allah isteyen herkese bu mucizeyi tattırsın. Anlatılmaz yaşanırBu arada sana bir önerim bol bol video fotograf çek. Ben hala arada açar izlerim o günleri capcanlı yaşarım tekrardan. Doktorun yanında bile kontrollerde videolarım vardır:) Yıllar sonra çok kıymetli oluyor:)
Canım yaa ilk evlendiğimde iyi oluyodu da zaman geçince hiç bişeye karışmıyo, kavga etmiyo, tartışmıyo, Allahtan konuşuyooha haaa ne güzel kız işte
olsun canım yine denersin. En azından kafan rahatlamıştır. Bir sonraki sefere mental olarak hazırla kendini:) Ben de belki adet olurum deneriz diğer ay için:)Adet oldum az oncesans yokki zaten allahim isteyen herkese nasip eder insallah
Canım bence bekleme zaten kanda 5 gün öncesinden bile belli oluyor .. Ama istersen bi kaç gün daha bekle çok da uzatma vaktini canımBikac gun daha beklesemmi simdi kan testinde negatif cikarsa cok uzulurum yaaakendiliginden adet olursam okadar uzulemem of ya of ya
Canim uzulme demekki vakti değilmiş Rabbim bir dahaki sefere yüzünü guldursunAdet oldum az oncesans yokki zaten allahim isteyen herkese nasip eder insallah
Herkeste olmuyormuş canım o akıntı herkesin bünyesi farklıama benim hiç akıntım yok ya burda okuyorum herkesin akıntısı var yumurtlama döneminden sonra bitti akıntı
Anladım canım çok sağol :)Herkeste olmuyormuş canım o akıntı herkesin bünyesi farklı
Ay valla herkes hamile olsa da şu şüpheler üzüntüler bir an önce bitseAnladım canım çok sağol :)
Ayyy dimi ya inşaAllah canım aminnAy valla herkes hamile olsa da şu şüpheler üzüntüler bir an önce bitse
Valla sorma ben daha çok takiyorum kafaya biri uzulunce manyak mıyım neyim ama genelde kendine daha az üzülen varliklardanimAyyy dimi ya inşaAllah canım aminn
:)
Üzülme canım en hayırlısını Rabbim bilir biz bilemeyiz her zaman hayırlısını dile bi daha ki aya inşaAllah nefes aldığımız sürece umut var :)Adet oldum az oncesans yokki zaten allahim isteyen herkese nasip eder insallah
Bizler yakında zaten doktorların diplomalarını yakicaz gibime geliyor herşeyi bilir hale geliyoruzAnladım canım çok sağol :)
HahaBizler yakında zaten doktorların diplomalarını yakicaz gibime geliyor herşeyi bilir hale geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?