2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Valla canım benim çok geç çıktı. Eğer hissediosan çıkar. Ben çok hissetmiştim var diodum. Allaha şükürler olsunki kanda çıktı. Cuma günüde ultrasonda görürüm inşallah
inşallah canım. ultrasonda da görürsen senden mutlusu olmaz:) çok güzel bir duygu gerçekten. ilk hamileliğin mi bilmiyorum ama Allah isteyen herkese bu mucizeyi tattırsın. Anlatılmaz yaşanır Bu arada sana bir önerim bol bol video fotograf çek. Ben hala arada açar izlerim o günleri capcanlı yaşarım tekrardan. Doktorun yanında bile kontrollerde videolarım vardır:) Yıllar sonra çok kıymetli oluyor:)

ama benim hiç akıntım yok ya burda okuyorum herkesin akıntısı var yumurtlama döneminden sonra bitti akıntı

evet bende de oğlumun ultrason videoları var çok güzel ya iyiki çekmişim diyorum

Evet canım ilk denememizde oldu çok şükür bende öyle düşünüyorum her anı yakalanak. Sonra çok değerli oluyolar :)

Bikac gun daha beklesemmi simdi kan testinde negatif cikarsa cok uzulurum yaaa kendiliginden adet olursam okadar uzulemem of ya of ya
Canım bence bekleme zaten kanda 5 gün öncesinden bile belli oluyor .. Ama istersen bi kaç gün daha bekle çok da uzatma vaktini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…