2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Lady Strawberry Yalova nın hangi köyü canım
Subaşı beldesi tatlım rahmetli babamın köyü .. Burda dogmadim ama burda yaşadım çok seviyorum burayı heryer yeşillik tertemiz hava araba gurultusu yok ama coookkk soğuk oluyor maalesef tepede konutlarda olduğumuz için donuyoooozzzzz :)))

Valla beim işyerimde bileciğin bozüyük ilçesinde. C.tesi pazar kar yağdı ve bugünde hafif hafif atıyodu. Burasıda donduruyo canım. Mart ayı yine kapıdan baktırdı
Burda kar yağsa hava yumuşuyor 2gundur kombi yanıyordu kuru soğuk oluyor tepe olunca ama bugün çok sükur hava iyi .. Bozüyükte eşim askerlik yapmış çok iyi bilir oraları

Burda kar yağsa hava yumuşuyor 2gundur kombi yanıyordu kuru soğuk oluyor tepe olunca ama bugün çok sükur hava iyi .. Bozüyükte eşim askerlik yapmış çok iyi bilir oraları
Hmmm küçücük bi yer zaten bi caddesi var :)) ama sürekli kalan için çok sıkıcı. Sizin ne güzel en azından bi deniziniz var yazın al çantanı plaja ohhh keyfini çıkar şanslısınızz. Yaz demişken artık yazzz gellssiiiinnnn ve bebişlerimizzzz :)))))

Deniz var da gel de Marmara denizinde yüz :s en son 3yil önce girmiştim zaten 2 yıl önce de kapandım :) en güzel deniz karadenizde var bu sene nasıp olursa alcam eşimi goturcem oralara memleket gorsn gözleri :))) ama bi yönden çok şanslıyım bir deniz ve kopru manzarası var akıllara zarar :))

Ohhh ne güzel mis gibi donma kısmı hariç tabii :)))

Aynen Marmara denizinde yüzmek cesaret işi armutlu da giriyorum bi nebze iyi ama bende kapandım 2 yıl önce eskisi gibi girmiyorum artık

Aynen Marmara denizinde yüzmek cesaret işi armutlu da giriyorum bi nebze iyi ama bende kapandım 2 yıl önce eskisi gibi girmiyorum artık
Evet canım armutlu güzel de uzak kalıyor bir de çok yabanciliyorm orayı hiç ısınamadim amaaan bir deniz eksik kalsın hayatımızda ne olacak sanki :)) bu sene de gebeyim hiç giremem :)) seneye bebisi sokariz artık :) bu arada bursa aşığı birisiyim deniz olmadan yaşayacagm tek şehir :)

Bende hiç sevmiyorum bursa yı iş için mecburen gidip geliyorum hergün gemlik te yaşıyorum

Bende hiç sevmiyorum bursa yı iş için mecburen gidip geliyorum hergün gemlik te yaşıyorum
Aaa bursa sevilmez mi kiz :))) gemlik çok kısır bir yer olarak goruyorum ben ama bursa bana başka geliyor ... Ama eşimin işi gereği deniz olmayan bir yerde yaşamak imkansız gibi :)

Aaa bursa sevilmez mi kiz :))) gemlik çok kısır bir yer olarak goruyorum ben ama bursa bana başka geliyor ... Ama eşimin işi gereği deniz olmayan bir yerde yaşamak imkansız gibi :)
Ben küçük sakin yerleri seviyorum kısır olsun önemli değil gezmeye başka yere gidilir yeter ki kargaşa curcuna olmasın :)

Bu arada geldim şimdi eve ilk iş koşa koşa gidip teste baktım ama tek çizgi attım bende çöpe moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…