- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Ayy canım benim de 5 günüm var reglime, aşırı derece de akıntım var ki normalde adet tarihime yakın olmazdı kuru olurdum, ve bu sabah kahvaltı hazırlarken midem acayip bulandı bende heycanlanmadım değil, eşim herşeyi bıraktırdı, ara arada olsa bulantım var, ama bukadar erken olması normal değilmiş gibide geliyo ama inşallah hamileyizdirrbenim reglime 3 gün var 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı belirti olark ta sadece kasık ağrım var zaten tam umudumu kestim derken bugün yemek yedikten sonra neredeyse istifra ediyordum. Yine bi heyecan geldi ne zor bişey böyle beklemek inşallah hamileyimdir de ondan bulanmıştır midem umudumu da kesmiştim aslında yine psikolojik mi acaba
Canım merak ettim seni son durum ne? Herhangi bir değişiklik hissediomusun?Kizlar adetine 5 gün var test yapsam cikar mi ?
Canım merak ettim seni son durum ne? Herhangi bir değişiklik hissediomusun?
Kızlar Bi bakabilir misiniz cook belli belirsiz bişey var ama bilemedim
Ayy canım benim de 5 günüm var reglime, aşırı derece de akıntım var ki normalde adet tarihime yakın olmazdı kuru olurdum, ve bu sabah kahvaltı hazırlarken midem acayip bulandı bende heycanlanmadım değil, eşim herşeyi bıraktırdı, ara arada olsa bulantım var, ama bukadar erken olması normal değilmiş gibide geliyo ama inşallah hamileyizdirr
Canim fotoğrafta sadece tek çizgi görünüyor diğer çizgi hic görünmüyor
İnşallah hamileyizdir canım benim bulantıdan ziyade midemde ekşime yanma gibi hisler var şuan kasık ağrılarım da azaldı sanki geçen haftaya göre bide kasık ağrım sol tarafta oluyodu genelde seninki nasıldı bende akıntı oldum olası yok şu yumurtlama akıntısını bile göremedim hiç :)Ayy canım benim de 5 günüm var reglime, aşırı derece de akıntım var ki normalde adet tarihime yakın olmazdı kuru olurdum, ve bu sabah kahvaltı hazırlarken midem acayip bulandı bende heycanlanmadım değil, eşim herşeyi bıraktırdı, ara arada olsa bulantım var, ama bukadar erken olması normal değilmiş gibide geliyo ama inşallah hamileyizdirr
Canım benim bildiğin bulandı midem zaten afedersin zor çıkarırım midemdekileri bütün vücudum uyuşur. Aynı şekilde oldum bu sabah, akıntım baya bildiğin yumurta akı gibi uzuyo beyazlı şeffaflı şekilde, hatta klozette baya damladı şaşırdım çok, inşallah hamileyizdir canım hissediyorum ama üzülmekten de korkuyorumİnşallah hamileyizdir canım benim bulantıdan ziyade midemde ekşime yanma gibi hisler var şuan kasık ağrılarım da azaldı sanki geçen haftaya göre bide kasık ağrım sol tarafta oluyodu genelde seninki nasıldı bende akıntı oldum olası yok şu yumurtlama akıntısını bile göremedim hiç :)
Sadece kasık batması dış gebelik belirtisi değildir kanama idrar yaparken rahim ağrısı omuz ağrısı vs bir de ishal ve kusma var o kdr biliyorum bence bir an önce doktora gorunMerhaba kızlar. Allah aşkına bildiklerinizi yazın kafayı yemek uzereyim. 34 yaşındayım , 10 aylık evliyim. Aralik ayında kimyasal gebelik yaşadım. Şubat 1 de adet oldum en son. 5 gün gecikti adetim. 7 kez test yaptım hep negatif. Dış gebelik mi yaşıyorum sizce ? Sadece sağ kasigimda arasira batmalar oluyor. Ovulasyon testleri yapmıştım ve 22 şubatta öylesine yapayım dediydim çift çizgiyi görünce değerlendirdim o geceyi. Tek umudum acaba o gün dölleme olmuş mudur diyip kendimi avutmak. Yarın doktora gideceğim ama zaman olum gibi geliyor. Ne olur yardim edin bana
Canım herkeste aynı olmuyomuş bence adet günün bi geçsin zaten öğreniceksin hamiş olup olmadığını, eğer değilsen bi sonraki ay çalışmalara tam gaz devam edersinizYok canim hala bekliyorum ve hic belirtim yok. Galiba hamile değilim. Bugün rüyamda test yapiyordum negatif cikiyordu.bence bu ay olmayacak benimki hic birşey hissetmiyorum
Sagol canim benim ... inan hep dua ediyorum Allah bnm gibi hasretle bekleyen herkese hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin...bize de hayirla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin dilerim....Sagol canim hamilelerin duasi kabul olur bizim icinde dua edermisin bu arada allah kucagina almaya nasip etsin
Silik çıkmıs ama sen bi kan testi yaptir.Kızlar Bi bakabilir misiniz cook belli belirsiz bişey var ama bilemedim
Canım herkeste aynı olmuyomuş bence adet günün bi geçsin zaten öğreniceksin hamiş olup olmadığını, eğer değilsen bi sonraki ay çalışmalara tam gaz devam edersiniz
Allah gönlüne göre tez zamanda nasip etsin hepimize
Canım bence bekle yine sen bilirsin ama dediğin gibi geç yumurtlama olmuş olabilir, kesin sonuç için biraz daha bekle derim ben, İnşallah güzel haberler verirsin bizeKafam çok karisti canim ya normalde ben 7 şubatta regli oldum 7 martta olurum diye bekliyorum fakat belki geç yumurtlama olmuştur 9 martta olabilirim.bilemiyorum yumurtlama sivisini iki defa gördüm. Bide int. Hapi biraktiktan sonra düzenli regli görmediklerini yazmislar. Benimkide gecikirse anlayamadim gitti yani. Yarin olmazsan test mi yapsam yoksa bir hafta daha bekleyeyimmi
Canım bence bekle yine sen bilirsin ama dediğin gibi geç yumurtlama olmuş olabilir, kesin sonuç için biraz daha bekle derim ben, İnşallah güzel haberler verirsin bize
Canım benim göğüs uçlarım baya koyu ilk kez böle renk görüyorum, bide acayip akıntım var niye böle anlamadım, sabah kahvaltıdan önce birazda midem bulandı ama psikolojik mi yoksa hamişmiyim bilmiyorumİnş.canim ya ama hic birşey hissetmiyordum. Ne kendimi hamile gibi hissediyorum nede belirti var. Sende durumlar nasil?
Canım benim göğüs uçlarım baya koyu ilk kez böle renk görüyorum, bide acayip akıntım var niye böle anlamadım, sabah kahvaltıdan önce birazda midem bulandı ama psikolojik mi yoksa hamişmiyim bilmiyorumyarın idrar testi yapıcam bakalım meraktan ölüyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?