2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Sen qenede ck umitlenme ama cnm snra cok uzulursn bnde kac ay ole hep umitlendm snuc husran artik oluruna braktm Allah nezmn verirse o zmn olucak hakkimzda hyrlisi neyse o olsun insallh dilerm istedqn olur ☺☺☺
Evet canım haklısın ümitlenip ümitlenip hayal kırıklığı oluyo insanı en çok o üzüyo , Allah hepimiz hakında hayırlı olanı versin inşallah

Kızlar bakalım biZde bebiş düşünüyoruz tekrardan 2 yaşında bi oğlum var bat 7 mart 3 gün kaldı hayırlısı

Beklemeni tavsiye ederim geçen ay hamile olmak istediğimden sanırım yorgunluk bulantı baş dönmesi kasık ağrısı üzerine bide 6 günüm geçti 7. Gün reglim başlayınca öyle üzüldüm öyle üzüldüm ki.. Umutla bekliyorum ama bu belirtilerle hamile olduğumu düşünmüyorum ne zaman günüm geçer ve ne zaman iki çizgiyi görürüm testte o zaman umutlanırım

Bende bebek isteyenlerdenim adetime 2 gun var beklemek govde kazanmasi oldu bizde. Bugun test yaptim bebetime o silik cizgi cikti. Ovulasyon da vardi ondan da test yaptim koyu cizgi cikti. Sonra inanamadim bir ovulasyon daha yaptim o da kirmizi iki cizgi ayni koyulukta insallah hamisimdir. Insallah hamisizdir

B

Beklemk ne kdar zor deqilmi bnmde 7 qn var ama catliorm resmen 7 qn bana o kdar uzun qelioki anlatamam

Eminim bu kadar stresten bende hamilelik cikmayacak üstüne de reglim geçilecek ozaman daha çok heyecanla duracak beni bhun kasiklarimda agri var hafif hafif.blkide ben öyle olsun istiyorum diyedir zaman gecsede bir an önce olumlu olumsuz ogrensek

Bencde kesnlikle bn olduqmu hssedyrm ama hyrlisi iste

Cesaret edip yapamadim canim en iyisi beklemek.bu kadar bekledim 5 gün daha dayanirim
Evet canım şunun şurasında 5 gün daha dayanıcaksınız demesi kolay geliyo ama bekleyen için günler geçmek bilmiyo meraktan çatlıyosun. İnşallah her bekleyen müjdeli haberleri alır.

Kızlar benimde ikinci ayim klomen kullaniyorum bisey sormak istiyorum arada icime sıkıntılar geliyor hamile kalamamaktan korkuyorum bunu nasil ustumden atarim bilmiyorum
Vesveseden kurtulmak icin bazi dualar var cnm netten arastir...

Bu arada ayni korkular bende de vardi ne zamanki Rabbimden gelen dert buysa isyan etmeyecegim elbette kabul edecegim dedim 3 sene ustune Mevlam verdi...

Dua edip de acaba diye dusunmeyin... duanizi edin imanla bekleyin canlar...

Allah sabredenlerle beraberdir bunu kalbinizin en derininde hissedin...

Iyi geceler kizlar size nir sorum olucak ben bu ay hamile kalmak icin ovulosun testletinden kullandim cift cizgiyi bugun gordum ve esimle munasebette bulundum simdi tekrar nezaman munasebette bulunmam lazim ( kusura bakmayin)

Iyi geceler kizlar size nir sorum olucak ben bu ay hamile kalmak icin ovulosun testletinden kullandim cift cizgiyi bugun gordum ve esimle munasebette bulundum simdi tekrar nezaman munasebette bulunmam lazim ( kusura bakmayin)
Testi yarin gene ayni saatte yap siliklestiyse yarini da degerlendiir. Siliklesmediyse yarindan sonra ki gunu

Sagol canim hamilelerin duasi kabul olur bizim icinde dua edermisin bu arada allah kucagina almaya nasip etsin

Canim dr larin önerisi 2günde bir olmasi yönünde.bence sende öyle yap.

Canim dr larin önerisi 2günde bir olmasi yönünde.bence sende öyle yap.
Dediniz gibi yaptim aslinda 28 gunde bir adet oluyorum adetim bittikden sonra gun asiri munasebette bulundum bugun cift cizgiyi gordum bugunde munasebette bulundum(cok affedersiniz)ama bazi yazilar gordum cift cizgiden sonraki hun felan yumurtlama oluyor diye simdi ben yarindami iliskide bulunuc yoksa yarindam sonraki gundemi pek anlamadim

Benim de 3. ayım. İnsanın önce olacak diye ödü kopuyor. Sonra bakıyorsun ki işler hemen oluvermiyorAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Ozaman hic riske atma yarinida degerlendir:) artik diger günde sana kalmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…