- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Evet canım haklısın ümitlenip ümitlenip hayal kırıklığı oluyo insanı en çok o üzüyo , Allah hepimiz hakında hayırlı olanı versin inşallahSen qenede ck umitlenme ama cnm snra cok uzulursn bnde kac ay ole hep umitlendm snuc husran artik oluruna braktm Allah nezmn verirse o zmn olucak hakkimzda hyrlisi neyse o olsun insallh dilerm istedqn olur ☺☺☺
Amin canm amin insallah ☺☺☺Evet canım haklısın ümitlenip ümitlenip hayal kırıklığı oluyo insanı en çok o üzüyo , Allah hepimiz hakında hayırlı olanı versin inşallah
Beklemeni tavsiye ederim geçen ay hamile olmak istediğimden sanırım yorgunluk bulantı baş dönmesi kasık ağrısı üzerine bide 6 günüm geçti 7. Gün reglim başlayınca öyle üzüldüm öyle üzüldüm ki.. Umutla bekliyorum ama bu belirtilerle hamile olduğumu düşünmüyorum ne zaman günüm geçer ve ne zaman iki çizgiyi görürüm testte o zaman umutlanırımArkadaşlar merhaba ben sizden fikir almak istiyorum benim 11 şubatta adetimin son günüydü sonrasında tam yumurtlama dönemimde eşimle üst üste iki gece ilişkiye girdik ilişkiye girdikten sonra 3. Gün hafif bir pembe lekelenmem oldu idrarımın rengi aşırı derecede koyulaştı bugün ilişkiye girdiğim günden 10 gün geçti ve bugün bir erken gebelik testi yaptım test negatif çıktı karnımın alt kısmında şişkinlik batmalar hissediyorum kendimi aşırı derecede yorgun ve bitkin uykulu hissediyorum adetime şuan 4 gün var ne düşüneceğimi şaşırdım testte negatif çıktı sizce ne yapmalıyım sabırsızlıktan ölücemvp verebilirmisiniz bugün döllenmenin 10. Günü e denk geliyor eğer hamile kalmışsam sabahtan beri karın ağrım ve lekelenmem var testi sabah erken yapmıştım negatif çıktı
Cesaret edip yapamadim canim en iyisi beklemek.bu kadar bekledim 5 gün daha dayanirimCanım kan testinde çıkar diolar ama idrarda şu an çıkmayabilir
Beklemk ne kdar zor deqilmi bnmde 7 qn var ama catliorm resmen 7 qn bana o kdar uzun qelioki anlatamamCesaret edip yapamadim canim en iyisi beklemek.bu kadar bekledim 5 gün daha dayanirim
B
Beklemk ne kdar zor deqilmi bnmde 7 qn var ama catliorm resmen 7 qn bana o kdar uzun qelioki anlatamam
Bencde kesnlikle bn olduqmu hssedyrm ama hyrlisi isteEminim bu kadar stresten bende hamilelik cikmayacak üstüne de reglim geçilecek ozaman daha çok heyecanla duracak beni bhun kasiklarimda agri var hafif hafif.blkide ben öyle olsun istiyorum diyedir zaman gecsede bir an önce olumlu olumsuz ogrensek
Evet canım şunun şurasında 5 gün daha dayanıcaksınız demesi kolay geliyo ama bekleyen için günler geçmek bilmiyoCesaret edip yapamadim canim en iyisi beklemek.bu kadar bekledim 5 gün daha dayanirim
Vesveseden kurtulmak icin bazi dualar var cnm netten arastir...Kızlar benimde ikinci ayim klomen kullaniyorum bisey sormak istiyorum arada icime sıkıntılar geliyor hamile kalamamaktan korkuyorum bunu nasil ustumden atarim bilmiyorum
Testi yarin gene ayni saatte yap siliklestiyse yarini da degerlendiir. Siliklesmediyse yarindan sonra ki gunuIyi geceler kizlar size nir sorum olucak ben bu ay hamile kalmak icin ovulosun testletinden kullandim cift cizgiyi bugun gordum ve esimle munasebette bulundum simdi tekrar nezaman munasebette bulunmam lazim ( kusura bakmayin)
Sagol canim hamilelerin duasi kabul olur bizim icinde dua edermisin bu arada allah kucagina almaya nasip etsinVesveseden kurtulmak icin bazi dualar var cnm netten arastir...
Bu arada ayni korkular bende de vardi ne zamanki Rabbimden gelen dert buysa isyan etmeyecegim elbette kabul edecegim dedim 3 sene ustune Mevlam verdi...
Dua edip de acaba diye dusunmeyin... duanizi edin imanla bekleyin canlar...
Allah sabredenlerle beraberdir bunu kalbinizin en derininde hissedin...
Canim dr larin önerisi 2günde bir olmasi yönünde.bence sende öyle yap.Iyi geceler kizlar size nir sorum olucak ben bu ay hamile kalmak icin ovulosun testletinden kullandim cift cizgiyi bugun gordum ve esimle munasebette bulundum simdi tekrar nezaman munasebette bulunmam lazim ( kusura bakmayin)
Dediniz gibi yaptim aslinda 28 gunde bir adet oluyorum adetim bittikden sonra gun asiri munasebette bulundum bugun cift cizgiyi gordum bugunde munasebette bulundum(cok affedersiniz)ama bazi yazilar gordum cift cizgiden sonraki hun felan yumurtlama oluyor diye simdi ben yarindami iliskide bulunuc yoksa yarindam sonraki gundemi pek anlamadimCanim dr larin önerisi 2günde bir olmasi yönünde.bence sende öyle yap.
Ozaman hic riske atma yarinida degerlendir:) artik diger günde sana kalmiş:)Dediniz gibi yaptim aslinda 28 gunde bir adet oluyorum adetim bittikden sonra gun asiri munasebette bulundum bugun cift cizgiyi gordum bugunde munasebette bulundum(cok affedersiniz)ama bazi yazilar gordum cift cizgiden sonraki hun felan yumurtlama oluyor diye simdi ben yarindami iliskide bulunuc yoksa yarindam sonraki gundemi pek anlamadim
Tşk ederimOzaman hic riske atma yarinida degerlendir:) artik diger günde sana kalmiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?