2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Can'ım kan testi yaptır kesin çıkar

Ya gunler gecmek bilmiyor cok sabirsizim galiba birkac gun sonra test yapicam ama daha 6gun var adetime

Kizlar gunaydin bende asilama oldum gecen ay bu hafta belli olcak sonuc saligunum 12. Gun eger o gunu atlatirsam ck sevinicem yarn 10.gunum acaba test alip yapsam mi karar veremedim cikarmiki acaba

Kizlar gunaydin bende asilama oldum gecen ay bu hafta belli olcak sonuc saligunum 12. Gun eger o gunu atlatirsam ck sevinicem yarn 10.gunum acaba test alip yapsam mi karar veremedim cikarmiki acaba
cnm genellikle yumurtlamanin 10. gunu teste cikiyor. yalniz erken gebelik testini kimse almasin icinde hcg oldugu soyleniyor. ucuz testlerle 10. gunu cikiyor actigim topikteki arkadaslarimi hepsi ucuz tedtlerle 10. gunu ogrendiler insallah tutunmustur bebegin guzel haberlerle gel

Selam kızlar aranıza yeni katıldım ben de. Benim ümidim de Mart ayına kaldı. Üçüncü denemem. Endişe, umut ve umutsuzluk ayasındayım. Yumurta takibi yaptıran arkadaslar adet bittikten sonra belli bir Zaman aralıpında doktor kontrolüne mi gidiyorsunuz?

Bence kan testi yaptır. Kan testinde bir günlük bile gebelik olsa çıkıyormuş. Sonuçta Hcg kanda yükseldikten sonra idrara geçiyor. Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir ‍‍

Canım bir yastıkta yaşlanın Ben yıllardır Beko kullanıyorum çok da memnunum . Tavsiyem budur sana bir de buzdolabında dondurucusu altta olanından, çamaşır makinesinde çok kilo yıkayanından al. Buzdolabını olabildiğince büyük al. Mutluluklar

İyi geceler kızlar aranızda clearblue marka ovulasyon testini kullanan varmı?varsa bana yazabilirmi sormak istediğim bir kac soru var

benim reglime 3 gün var 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı belirti olark ta sadece kasık ağrım var zaten tam umudumu kestim derken bugün yemek yedikten sonra neredeyse istifra ediyordum. Yine bi heyecan geldi ne zor bişey böyle beklemek inşallah hamileyimdir de ondan bulanmıştır midem umudumu da kesmiştim aslında yine psikolojik mi acaba

mide bulantıları ne zaman oluyo acaba bilen var mı aç karnına mı tok karnına mı
Canim inşallah bebis vardir.belirtiler herkeste farkli olabilir ama genlede erken dönemde bulanti olmaz.sana tavsiyem kendini çok fazla strese sokmadan regl gecikmesini beklemen.bende 8.hafta baslamisti mide bulantilari.ama herkesin bünyesi farkli tabii.

Geç döllenme olduysa testte negatif cikabilir biraz daha zaman geçmesi lazim.burdaki arkadaslar yazmisti.regl 1hafta gecmesine ragmen kanda sonuc negatif cikmis.ama 1hafta sonra tekrar bakmislar bebis yoldaaa:)

İnşallah canım teşekkür ederim. Aslında umudumu kesmiştim ama nasip bakalım bekleyelim regl gününü inş hamileyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…