- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Can'ım kan testi yaptır kesin çıkarArkadaşlar merhaba ben sizden fikir almak istiyorum benim 11 şubatta adetimin son günüydü sonrasında tam yumurtlama dönemimde eşimle üst üste iki gece ilişkiye girdik ilişkiye girdikten sonra 3. Gün hafif bir pembe lekelenmem oldu idrarımın rengi aşırı derecede koyulaştı bugün ilişkiye girdiğim günden 10 gün geçti ve bugün bir erken gebelik testi yaptım test negatif çıktı karnımın alt kısmında şişkinlik batmalar hissediyorum kendimi aşırı derecede yorgun ve bitkin uykulu hissediyorum adetime şuan 4 gün var ne düşüneceğimi şaşırdım testte negatif çıktı sizce ne yapmalıyım sabırsızlıktan ölücemvp verebilirmisiniz bugün döllenmenin 10. Günü e denk geliyor eğer hamile kalmışsam sabahtan beri karın ağrım ve lekelenmem var testi sabah erken yapmıştım negatif çıktı
gözünüz aydin canim.Bizde bekliyoruz 5-6 haftalık
gözünüz aydin canim.Bizde bekliyoruz 5-6 haftalık
cnm genellikle yumurtlamanin 10. gunu teste cikiyor. yalniz erken gebelik testini kimse almasin icinde hcg oldugu soyleniyor. ucuz testlerle 10. gunu cikiyor actigim topikteki arkadaslarimi hepsi ucuz tedtlerle 10. gunu ogrendiler insallah tutunmustur bebegin guzel haberlerle gelKizlar gunaydin bende asilama oldum gecen ay bu hafta belli olcak sonuc saligunum 12. Gun eger o gunu atlatirsam ck sevinicem yarn 10.gunum acaba test alip yapsam mi karar veremedim cikarmiki acaba
slm kizlarbat 13 mart sabirsizlikla bekliorm bugun.progestoren hormonuna baktirdim yumurtlamisim.cok sukur esim varikosel ameliyati oldu 1 bucuk ay once bekliyoruz. Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun
Bence kan testi yaptır. Kan testinde bir günlük bile gebelik olsa çıkıyormuş. Sonuçta Hcg kanda yükseldikten sonra idrara geçiyor. Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir Arkadaşlar merhaba ben sizden fikir almak istiyorum benim 11 şubatta adetimin son günüydü sonrasında tam yumurtlama dönemimde eşimle üst üste iki gece ilişkiye girdik ilişkiye girdikten sonra 3. Gün hafif bir pembe lekelenmem oldu idrarımın rengi aşırı derecede koyulaştı bugün ilişkiye girdiğim günden 10 gün geçti ve bugün bir erken gebelik testi yaptım test negatif çıktı karnımın alt kısmında şişkinlik batmalar hissediyorum kendimi aşırı derecede yorgun ve bitkin uykulu hissediyorum adetime şuan 4 gün var ne düşüneceğimi şaşırdım testte negatif çıktı sizce ne yapmalıyım sabırsızlıktan ölücemvp verebilirmisiniz bugün döllenmenin 10. Günü e denk geliyor eğer hamile kalmışsam sabahtan beri karın ağrım ve lekelenmem var testi sabah erken yapmıştım negatif çıktı
Canım bir yastıkta yaşlanın Ben yıllardır Beko kullanıyorum çok da memnunum . Tavsiyem budur sana bir de buzdolabında dondurucusu altta olanından, çamaşır makinesinde çok kilo yıkayanından al. Buzdolabını olabildiğince büyük al. MutluluklarMehabaaa insallah hepinizin hersey gonlune gore olur :) benimde o eveelere gelebilmek icin oncelikle evlenebilmem gerek simdi konumuzla ne ilgisi var diyebilirsiniz evlenebilmemiz icin oncelikle gecilmesi gereken yollardan gecmemiz gerek biz beyaz esya bakiyoruz ve benim oneriye ihtiyacim var mart sonuna kadar da vaktim var konununortasinda bunu dahail etmek istemezdim ama vaktim az ve bu konuyla alakali form da konu actim da bu kisimla ilgilenen kisi sayisi cok fazla belki yardimci olursunuz dedim :)
Soruma gelince biz beyaz esya profilo ya baktik kullanan varmidir memnunmubdegilmi veya onebiliceginiz kullandigniz iyidir diyebiliceginiz bi marka varmidir acaba ?
Bence beklemelisin canim.ama dayanamiyorsan evde bi bak.bende merak ettim simdi:)Ya gunler gecmek bilmiyor cok sabirsizim galiba birkac gun sonra test yapicam ama daha 6gun var adetime
Canim inşallah bebis vardir.belirtiler herkeste farkli olabilir ama genlede erken dönemde bulanti olmaz.sana tavsiyem kendini çok fazla strese sokmadan regl gecikmesini beklemen.bende 8.hafta baslamisti mide bulantilari.ama herkesin bünyesi farkli tabii.mide bulantıları ne zaman oluyo acaba bilen var mı aç karnına mı tok karnına mı
Geç döllenme olduysa testte negatif cikabilir biraz daha zaman geçmesi lazim.burdaki arkadaslar yazmisti.regl 1hafta gecmesine ragmen kanda sonuc negatif cikmis.ama 1hafta sonra tekrar bakmislar bebis yoldaaa:)benim reglime 3 gün var 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı belirti olark ta sadece kasık ağrım var zaten tam umudumu kestim derken bugün yemek yedikten sonra neredeyse istifra ediyordum. Yine bi heyecan geldi ne zor bişey böyle beklemek inşallah hamileyimdir de ondan bulanmıştır midem umudumu da kesmiştim aslında yine psikolojik mi acaba
İnşallah canım teşekkür ederim. Aslında umudumu kesmiştim ama nasip bakalım bekleyelim regl gününü inş hamileyimdir.Canim inşallah bebis vardir.belirtiler herkeste farkli olabilir ama genlede erken dönemde bulanti olmaz.sana tavsiyem kendini çok fazla strese sokmadan regl gecikmesini beklemen.bende 8.hafta baslamisti mide bulantilari.ama herkesin bünyesi farkli tabii.
İnşallah güzel haberlerini aliriz burdan.takipteyim:)İnşallah canım teşekkür ederim. Aslında umudumu kesmiştim ama nasip bakalım bekleyelim regl gününü inş hamileyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?