- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Şimdi işe gidiyorum canım gidince yapıcam
E
Erken gebelik testi yokmuş eczanede normallerden aldım bakalım hayırlısı negatif çıkarsa adet günümü beklicem eğer gelmezse kan testi yapıcam
Cnm bende meryem suresinde ayetler yazdirdim tabaga zemzem koyup tabaga icicem zemzemi bu ay birde esimle ben 3aydir zeytinyaginda bekletlilmis incir yiyoruz sabahlari dogurganligi arttiriyormus insallah sifa olur kimsenin kucagi bos kalmasin insallahBende meryem suresi okuyorum hergün,incir kürü ve havuç kürüde yaptım bu ay ümitle bekliyorum inşallah müjdeli haberler alırız hepimizde
Canım sonuç negatif tek çizgiAynen canim en doğru sonucu adetin geçtikten sonra alirsin oyuzden sonuç ne olursa olsun seni uzmesin
Amin Can'ım sağol Rabbim sizede nasip etsinCanim ikinci çizgi ciktiysa hamilesindir.hayirli olsun.Rabbim bizede görmeyi nasip etsin
Öylemi diyosun Can'ım nebiliyim bugün adet günüm birazdaha geçsin öyle yaptırırım diyorum10gün daha bekleme bence.bi kan testi yaptir.hem için rahatlar.
Öylemi diyosun Can'ım nebiliyim bugün adet günüm birazdaha geçsin öyle yaptırırım diyorum
Dün yaptım canımTesti ne zaman yaptin canim? Bugün tekrar yap istersen
Kesin vardır ozaman cann bence kan testi yaptirDün yaptım canım
Benimde bugün regli günüm bendemi test yapsam acaba.ama belirtim yok hic hamileliği dair.Kesin vardır ozaman cann bence kan testi yaptir
Aynen Can'ım en iyisi kan testi yarın yaptırırım artıkKesin vardır ozaman cann bence kan testi yaptir
Bence yap cNım şansını dene herkezde belirti olmazBenimde bugün regli günüm bendemi test yapsam acaba.ama belirtim yok hic hamileliği dair.
Valla olumsuz sonucu görmekten korkuyorum canim .Bence yap cNım şansını dene herkezde belirti olmaz
Bende öyle Can'ım ama denemek istedim pekde ümitlenmek istemedim geçen ay bişey çıkmadı çünkü benim belirtilerim göğsümde acıma ve bel Ağrı'sı oldu aradaValla olumsuz sonucu görmekten korkuyorum canim .
Bende öyle Can'ım ama denemek istedim pekde ümitlenmek istemedim geçen ay bişey çıkmadı çünkü benim belirtilerim göğsümde acıma ve bel Ağrı'sı oldu arada
Gittiğinde mutlaka kaç mm yumurtan olmuş sorun var mi yok mu bunları iyice sor sormadan cevap almak Zor oluyor malesef .. Hakkında hayırlısı olsun canım kendini strese sokma yeter .. Bende 7 aylık evliyim daha Yeniym ve bebek isteğim de 3 aydır var 2 ay zaten ilaç kullandım bakalım bu ay hayırlısı olsun
İstersen bekle Can'ım adetim 3 gün geçtikten sonra yapBirazcik ufakta olsa bir belirti hissetsem canm cesaretlenecegimde olmadiginda yapamiyorum bir hafta bekleyeyimmi diyorum bilemedim
Canım adetine 4gun kala çok erken idrar için o yüzden takma tabi hamilesin demiyorum ama bence net sonucu şimdi alamazsın. Ama kan testi yaptirirsan net sonucu verebilir şimdi sanamerhaba kızlar.mayısta iki yıl olacak evleneli.ve biz de ilk kez bu ay denedik.yumurtlama günlerimi değerlendirdik.26 şubat ovülasyon günüydü.11 mart adet günüm.yani adetime 4 gün var.ben bugün test yaptım ve negatif çıktı.sizce 4 gün kala yapılan idrar testi kesin sonuç verir mi ??? umutlanmalı mıyım yani,sizce hamile olabilir miyim ??? adet günümü bekleyemedim,çatlayacam meraktan(( tecrübeli arkadaşlar bi akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?