2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Bende meryem suresi okuyorum hergün,incir kürü ve havuç kürüde yaptım bu ay ümitle bekliyorum inşallah müjdeli haberler alırız hepimizde
Cnm bende meryem suresinde ayetler yazdirdim tabaga zemzem koyup tabaga icicem zemzemi bu ay birde esimle ben 3aydir zeytinyaginda bekletlilmis incir yiyoruz sabahlari dogurganligi arttiriyormus insallah sifa olur kimsenin kucagi bos kalmasin insallah

Aynen canim en doğru sonucu adetin geçtikten sonra alirsin oyuzden sonuç ne olursa olsun seni uzmesin
Canım sonuç negatif tek çizgi adet günümü beklicem artık ümitlenmiştim ama şu 4-5 gün bi geçsin asıl sonuç ozaman çıkıcak hayırlısı bakalım

Bende öyle Can'ım ama denemek istedim pekde ümitlenmek istemedim geçen ay bişey çıkmadı çünkü benim belirtilerim göğsümde acıma ve bel Ağrı'sı oldu arada

Birazcik ufakta olsa bir belirti hissetsem canm cesaretlenecegimde olmadiginda yapamiyorum bir hafta bekleyeyimmi diyorum bilemedim

az konusan dr nefret ediyorum

Bende çoook unutluydum hep ruyalar gorup duruyorum. Gordugum ruyanin anlamlarina bakiyorum cocuk diyo ama yok olmuyo evleneli 6ay oldu isyan edicem artik biraz once test yaptim cikmadi yine bi husraaaan moral sifirrr evlenip hemen hamile kalanlar nasil bi şans mutluluktur o bu biz tadamadik desene gunlerdirrr allaha yalvariyorum dualar ediyorum ama olmuyo herseyin hayirlisi diyorum artik 6gun sonra adet olucam eger olursam bitince doktora gidicem artik belko bi problem vardir

merhaba kızlar.mayısta iki yıl olacak evleneli.ve biz de ilk kez bu ay denedik.yumurtlama günlerimi değerlendirdik.26 şubat ovülasyon günüydü.11 mart adet günüm.yani adetime 4 gün var.ben bugün test yaptım ve negatif çıktı.sizce 4 gün kala yapılan idrar testi kesin sonuç verir mi ??? umutlanmalı mıyım yani,sizce hamile olabilir miyim ??? adet günümü bekleyemedim,çatlayacam meraktan (( tecrübeli arkadaşlar bi akıl verin...

Canım adetine 4gun kala çok erken idrar için o yüzden takma tabi hamilesin demiyorum ama bence net sonucu şimdi alamazsın. Ama kan testi yaptirirsan net sonucu verebilir şimdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…