2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

5 günüm var canım ama şubat ayı 29 çektiğinden 1 gün atabilir 6 gün de olabilir, göğüs uçlarımı tutunca biraz acıyo onun dışında bi ağrım yok, bilmiyorum canım yaa valla çok istiyorum ama bide hamile değilsem üzülücem çok, kayınvalidem bile heycanlanıyo, aman terlik giy aman uzanma aman yorulma bu ilgi baya iyi geldi ama inşallah hamişimdir de böyle devam eder

Ayyy ciddimisin ne güzel bir kayinvalideymis. İnş. Canim ama 5 günün varmis test yapma bence bende 5 günüm varken niyeti bozmustum ama cesaret edemedim.erken gebelik testi varmis canim ondan yap yapacaksanda. İnş.yarin hayirli haberlerini aliriz

Evet canım Allah razı olsun ondan benden çok o heycan yapıo, dediğin gibi erken gebelik tastini yapıyım sonrada regl günümü bekliyim yarın yapar yapmaz haber veririm zaten hayırlısı olsun bakalım :)

Kızlar bana cvp yazmadınız ama yinede yazıyım bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın adet tarihimdi 10 gün sonra randevu aldım hayırlısı

Kizlar bel ağrısı için ne yapmalıyım
En önemlisi bebek plani yapmadan önce bi vücudun herhangi bir yerinde hastalik agri varsa onlarin tedavisini olmalisin.sonra geç olur ve bebis zarar görmesin diye tedavi olamazsin.bence önce dr a git.çünkü hamilelikte bel çok önemli.benim bel kaslarim zayifmis hamilelik döneminde çok agrim oldu.sonra çıktı tabii 3tane fitik olmus belimde dikkat et canim kendine

Kızlar benimde sekiz gün var bende inanilmaz bi şişlik var akıntı vardi kesildi sanki akıntı simdiden olmasada hamilelik olabilir mi cumartesi günü belki çıkar diye test yaptim negatif çıktı ama on gün vardı birde goguslerim inanilmaz şiş

Kızlar bisey daha sormak istiyorum size ben subatin 23 ve 25 inde yumurtlama akintisi gordum o haftayi degerlendim hep iki defa gordum o akintiyi ne zamandirda olmuyodu o akıntı. O günler yumurtladiysam simdi ogrenemezmiyim peki dokuz gün geçti hesabima göre yumurtlamadan

Yumurtlama akintisi bazen uzun surebiliyormus canim bende 19 şubat ve 24 şubatta iki kez gördüm o akintiyi.test için çok erken.int.arastirdigima gore. Bebeğim yerleşme süreci 10 gün canim.en az ilişkiden sonra 15 günün geçmeli diye biliyorum.geç yumurtladiysan belki geç regli olabilirsiniz ona gore hesapla canim benim normalde bugün adet tarihin fakat geç yumurtladim galiba iki gün sonraya bekliyorum ve hamilelige dair belirti yasamiyorum

Anladım canım teşekkür ederim umarım güzel haberlerini duyariz: )

Canım benimde adetten sonra 12.14.16 günleri değerlendirdim ama yumurtlama olmadı yani akıntım falan gelmedi kayınvalidemler illa akıntı olmasına gerek yok diyo 5 çocuk sahibi olaraktan. Adetimin 19. Günü yani 29 şubattan itibaren akıntım başladı yumurtlama akıntısı gibi ve o günleride değerlendirdik 7-8 gündürde aşırı derece arttı, ben belirtiler hissediyo gibiyim ama daha 4-5 gün var adetime. Bugün test yapıcam bakalım ne çıkıcak?

g_mutlu canim test yaptin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…