- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.241
@selin1905 canım mide bulantın psikolojik gibi geldi bana çünkü hormonların yükselmesiyle birlikte mide bulantıları oluyo, bhcg artış var gibi ama adetinden sonra tekrar yaptır. Çünki benim adetimden 9 gün sonra çıktı hamileliğim
Degerin iki katı artması gerekiyor HCG değerinin canım ... Carsamba da yaptır istersen normalde 10gün önceden bile belli oluyor.. Ama geç döllenme olursa değer dusuk olabilir bu sebepten sen çarşamba günü tekrar baktir bakalım geç döllenme olursa da idrara geç düşer pozitif gormeyebilirsn
Yaptırma canım yarin çünkü çok bir değişiklik olmaz ama çarşamba erkenden git yaptır .. Bende pek yiyemez oldum olmuştum da o da psikolojik olabilir ama yarın gidersen çok yüksek goremezsn moralin bozulur boşu boşunateşekkür ederim yorumun için çarşamba kan aldıracagım hatta ben yarın versem olur mu ki akn tahlili belirtiler msela bugün sabah kahvaltısından başka hiç bişey yiyemedim çorba yaptım buz gibi oldu yiyesim gelmiyo
Yaptırma canım yarin çünkü çok bir değişiklik olmaz ama çarşamba erkenden git yaptır .. Bende pek yiyemez oldum olmuştum da o da psikolojik olabilir ama yarın gidersen çok yüksek goremezsn moralin bozulur boşu boşuna
Madem hastanedesn yaptir gitsin kız ben hastanede olsam testlerden doktorlardan çıkmamhastanede calısıyorum anestezi teknisyeniyim ve hastanede calışıpta kan testi yaptırmassam meraktan çatlarım gibi geliyor eger ki yoksa moralimde bozulmayacak amaişte.. dün dua ettim allaha allahım hamilemiyim değil miyim bi işaret bekliyorum senden diye ve sanırım o işareti buldum o yüzden bu kadar meraklı ve sabırsızım
teşekkür ederim sence negatif mi pozitif mi ? hadi tahmin et bakalım yarın dana mesaj atıcam mutlaka sonucu:)Madem hastanedesn yaptir gitsin kız ben hastanede olsam testlerden doktorlardan çıkmamRabbim gönlüne gore versin
Bence pozitifteşekkür ederim sence negatif mi pozitif mi ? hadi tahmin et bakalım yarın dana mesaj atıcam mutlaka sonucu:)
özelden mesaj attımBence pozitif
Cevap verdim canım ama bildirim sorunu var o yüzden sayfayı yenilemek gerekiyorözelden mesaj attım
Adetin geçmiş miydi ?Kızlar sonuç geldi 135.1
Ay canım hadi hayırlı olsunn çok sevindimmKızlar sonuç geldi 135.1
Evet canım 2 gün geçtiAdetin geçmiş miydi ?
Çok sağol canım benim. Rabbim hayırlısını versin hepimiz içinAy canım hadi hayırlı olsunn çok sevindimm
Amin canım inşallahÇok sağol canım benim. Rabbim hayırlısını versin hepimiz için
Hayırlı olsun canım sağlıklı büyüsün :)Evet canım 2 gün geçti
Ben de reglimin baslangic tarihinden bir gun once yaptim negatif cikti hic moralini bozma, pazar olmam gerekiyordu pazartesi sabahi testte cikti hatta erken gebelik testi bile yaptim dort gun oncesinde. Rabbim insallah hayirlisiyla nasip eder saba da arkadasimBende test yaptım sabah ama negatif çıktı gerçi bat a 6 gün var daha ama çok sabırsızlanıyorum günler geçmiyor dua et nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?