- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
daha ilk ayım,hemen olmaz diye düşünüyorum ama heyecan işte umutlanıyor insan.kan testi yaptırmaya cesaretim yok.adetim geçmeden yaptırmam.şu dört gün nasıl geçecekCanım adetine 4gun kala çok erken idrar için o yüzden takma tabi hamilesin demiyorum ama bence net sonucu şimdi alamazsın. Ama kan testi yaptirirsan net sonucu verebilir şimdi sana
Senin için hayırlısı olsunKızlar bana cvp yazmadınız ama yinede yazıyım bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın adet tarihimdi 10 gün sonra randevu aldım hayırlısı
Cnm bende meryem suresinde ayetler yazdirdim tabaga zemzem koyup tabaga icicem zemzemi bu ay birde esimle
hayırlısı olsun umarım hepimiz için..Cnm bende meryem suresinde ayetler yazdirdim tabaga zemzem koyup tabaga icicem zemzemi bu ay birde esimle ben 3aydir zeytinyaginda bekletlilmis incir yiyoruz sabahlari dogurganligi arttiriyormus insallah sifa olur kimsenin kucagi bos kalmasin insallah
Rica ederim canım. Ama olmazsa takma inan o kadar insan var ki kaç ay yıl bekliyo üzme kendini benimde sekiz gunum var bende çok sabirsizim umarim hemen geçer canimdaha ilk ayım,hemen olmaz diye düşünüyorum ama heyecan işte umutlanıyor insan.kan testi yaptırmaya cesaretim yok.adetim geçmeden yaptırmam.şu dört gün nasıl geçecekinşallah hamileyimdir.cevap verdiğin için teşekkür ederim.
allah sana da bana da bekleyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar versin.allah aratmasın,kucaklarımızı boş bırakmasın,evlat hasreti çektirmesin inşallah....Rica ederim canım. Ama olmazsa takma inan o kadar insan var ki kaç ay yıl bekliyo üzme kendini benimde sekiz gunum var bende çok sabirsizim umarim hemen geçer canim
merhaba kızlar.mayısta iki yıl olacak evleneli.ve biz de ilk kez bu ay denedik.yumurtlama günlerimi değerlendirdik.26 şubat ovülasyon günüydü.11 mart adet günüm.yani adetime 4 gün var.ben bugün test yaptım ve negatif çıktı.sizce 4 gün kala yapılan idrar testi kesin sonuç verir mi ??? umutlanmalı mıyım yani,sizce hamile olabilir miyim ??? adet günümü bekleyemedim,çatlayacam meraktan(( tecrübeli arkadaşlar bi akıl verin...
insanın aklına ne vesveseler geliyor gerçekten.zor oluyor ya.ben dua ettim Allahım sen içimi ferahlat diye.meşgul edecek şeyler bulmalı bide.spor,kurs...vs korkmayalım arkadaşım Rabbim verecek inşaallah
Malesef öyle belki de umut verip sonrasında uzmemek için konuşmuyorlar bilmiyorum ki ... :s benimde reglime 12 gün var en son gittigimde 25mm olmuştu sağ ve solda yumurtalar .perşembe günü tekrar çağırdı ne diyeyim ki damdan düşenin halini yine damdan düşen anlaraz konusan dr nefret ediyorum
Aminnn aminnnn canimmmallah sana da bana da bekleyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar versin.allah aratmasın,kucaklarımızı boş bırakmasın,evlat hasreti çektirmesin inşallah....
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım maşallahbende 2haftam kaldi doguma
ayyy ne kadar güzel.her şeyimiz aynı :) inşallah tez vakitte bebişlerimizde gelir :) benim çok fazla bi belirtim yok ama hep bu ay olacakmış gibi hissettim.göğüslerim acıyor ama renk değişikliği falan yok.çok garip ama iki üç akşamdır bi ürperme üşüme geliyor üstüme.eşim de şaşırdı,hava gayet sıcak ama ben ürperiyorum.öyle sancı batma falan yok.ama her hamilelik aynı değil.bence belirtilere fazla kaptırmayalım kendimizi.en önemli belirti adet gecikmesiCanim seni çok iyi anliyorum bizede mayista iki yil olacak.bizde ilk defa bu ay karar verdik benim adet günüm normalde bugün ama geç yumurtladigimi düşünerek ten bende 10 mart gibi bekliyorum.test yapmaya cesaretim yok.hamileliği dair bir belirtim de yok hakkimiza hayirlisi olsun.sende belirti varmi?
Teşekkür ederim canımSenin için hayırlısı olsun
hayırlısı olsun umarım hepimiz için..
-dönemimde şaştı iyice geçen ay 6 günüm geçti o tarihe bakarsam 12'sinde olmam lazım hamileysem ne ala değilsem doktor ilaç vermişti hemen ona başlıycam incir ve havuç kürüne 21 günden sonra 7 gün ara veriliyor o arada soğan kürüde içicem sonra yine incir kürü 21 gün umutlar Nisana kalır
Bu arada bugün rüyamda gamzeli bi kızım olmuş emziriyorum tatlı cadı bişey göğsümden süt akıyor bebek geri çekilince arada ba-ba falan diyor
Allah kolaylık versin inşaAllahbende 2haftam kaldi doguma
ayyy ne kadar güzel.her şeyimiz aynı :) inşallah tez vakitte bebişlerimizde gelir :) benim çok fazla bi belirtim yok ama hep bu ay olacakmış gibi hissettim.göğüslerim acıyor ama renk değişikliği falan yok.çok garip ama iki üç akşamdır bi ürperme üşüme geliyor üstüme.eşim de şaşırdı,hava gayet sıcak ama ben ürperiyorum.öyle sancı batma falan yok.ama her hamilelik aynı değil.bence belirtilere fazla kaptırmayalım kendimizi.en önemli belirti adet gecikmesi
Bende de regl sancısı var ama daha 12 gün var bana eğer erkenden gelirse ilaca baglicam normalde çikolata kisti var olmasına rağmen hiç düzensiz olmaz benim 29 günde bir olurum ağrılı olur ama gene olurum .. Senin kaç gün geçti regl?benimde günüm geçti hafta sonu tahlil yaptırdım sonuç 2,00 çıktı leke geldi ama devamı gelmedi halaa
dr gidip daha fazla sinirimide bozmak istemiyorum iş yerinde öyleee oturmuş bekliyorum
Allah kolaylık versin inşaAllah[/QUOTE tskler
Bende de regl sancısı var ama daha 12 gün var bana eğer erkenden gelirse ilaca baglicam normalde çikolata kisti var olmasına rağmen hiç düzensiz olmaz benim 29 günde bir olurum ağrılı olur ama gene olurum .. Senin kaç gün geçti regl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?