2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canım adetine 4gun kala çok erken idrar için o yüzden takma tabi hamilesin demiyorum ama bence net sonucu şimdi alamazsın. Ama kan testi yaptirirsan net sonucu verebilir şimdi sana
daha ilk ayım,hemen olmaz diye düşünüyorum ama heyecan işte umutlanıyor insan.kan testi yaptırmaya cesaretim yok.adetim geçmeden yaptırmam.şu dört gün nasıl geçecek inşallah hamileyimdir.cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Kızlar bana cvp yazmadınız ama yinede yazıyım bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın adet tarihimdi 10 gün sonra randevu aldım hayırlısı
Senin için hayırlısı olsun
Cnm bende meryem suresinde ayetler yazdirdim tabaga zemzem koyup tabaga icicem zemzemi bu ay birde esimle
hayırlısı olsun umarım hepimiz için..
-dönemimde şaştı iyice geçen ay 6 günüm geçti o tarihe bakarsam 12'sinde olmam lazım hamileysem ne ala değilsem doktor ilaç vermişti hemen ona başlıycam incir ve havuç kürüne 21 günden sonra 7 gün ara veriliyor o arada soğan kürüde içicem sonra yine incir kürü 21 gün umutlar Nisana kalır
Bu arada bugün rüyamda gamzeli bi kızım olmuş emziriyorum tatlı cadı bişey göğsümden süt akıyor bebek geri çekilince arada ba-ba falan diyor

Rica ederim canım. Ama olmazsa takma inan o kadar insan var ki kaç ay yıl bekliyo üzme kendini benimde sekiz gunum var bende çok sabirsizim umarim hemen geçer canim

Rica ederim canım. Ama olmazsa takma inan o kadar insan var ki kaç ay yıl bekliyo üzme kendini benimde sekiz gunum var bende çok sabirsizim umarim hemen geçer canim
allah sana da bana da bekleyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar versin.allah aratmasın,kucaklarımızı boş bırakmasın,evlat hasreti çektirmesin inşallah....

Canim seni çok iyi anliyorum bizede mayista iki yil olacak.bizde ilk defa bu ay karar verdik benim adet günüm normalde bugün ama geç yumurtladigimi düşünerek ten bende 10 mart gibi bekliyorum.test yapmaya cesaretim yok.hamileliği dair bir belirtim de yok hakkimiza hayirlisi olsun.sende belirti varmi?

az konusan dr nefret ediyorum
Malesef öyle belki de umut verip sonrasında uzmemek için konuşmuyorlar bilmiyorum ki ... :s benimde reglime 12 gün var en son gittigimde 25mm olmuştu sağ ve solda yumurtalar .perşembe günü tekrar çağırdı ne diyeyim ki damdan düşenin halini yine damdan düşen anlar

benimde günüm geçti hafta sonu tahlil yaptırdım sonuç 2,00 çıktı leke geldi ama devamı gelmedi halaa

dr gidip daha fazla sinirimide bozmak istemiyorum iş yerinde öyleee oturmuş bekliyorum

ayyy ne kadar güzel.her şeyimiz aynı :) inşallah tez vakitte bebişlerimizde gelir :) benim çok fazla bi belirtim yok ama hep bu ay olacakmış gibi hissettim.göğüslerim acıyor ama renk değişikliği falan yok.çok garip ama iki üç akşamdır bi ürperme üşüme geliyor üstüme.eşim de şaşırdı,hava gayet sıcak ama ben ürperiyorum.öyle sancı batma falan yok.ama her hamilelik aynı değil.bence belirtilere fazla kaptırmayalım kendimizi.en önemli belirti adet gecikmesi

Teşekkür ederim canım

Benimde bugun adet gunum heyecanla olmamayi bekliyorum bir umut

benimde günüm geçti hafta sonu tahlil yaptırdım sonuç 2,00 çıktı leke geldi ama devamı gelmedi halaa

dr gidip daha fazla sinirimide bozmak istemiyorum iş yerinde öyleee oturmuş bekliyorum
Bende de regl sancısı var ama daha 12 gün var bana eğer erkenden gelirse ilaca baglicam normalde çikolata kisti var olmasına rağmen hiç düzensiz olmaz benim 29 günde bir olurum ağrılı olur ama gene olurum .. Senin kaç gün geçti regl?

28 kasımda kalbi durdu diye bebişimizi aldılar 7 haftalıktı o günden sora adet düzenim bozuldu ,45 gün sonra kanama oldu sonra 26 gün sonra erken oldum ( 2-3 gün ) bu ayda 32 gün oldu halaa olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…