- 10 Şubat 2016
- 118
- 104
- 18
- 38
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.441
Kızlar geldim ... Keseye dusmus kuzucum minicik bisey 7.90mm :))) 2 hafta sonra kalp atışını dinleyeceğiz nasip olursa :)) su an desibel çok az olduğu için heycan yaparsın biraz daha bekle dedi.. Herşey yolundaymis düşük riski falan da yokmuş Allaha sükur :)) Rabbim bu mutluluğu sizlere de yaşatsın
İnşallah canım :)ayyyyyy, çok sevindim, hadi hayırlısı canım, kendim gibi mutlu oldum,bundan sonrası için rahatla artık, inşallah hersey yolunda olucak :)
Amin hepimizin canım.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.tebrik ederimmmmmmm kan ver birde hemennnnn
rabbim yüzünü hep güldürsün inşallahh
Heyecandan canım biz de anlamadık bişi zatenAy kızlar ben bebek boyunu değil de kese boyunu yazmışım ay nasıl utandımbebis daha küçük
Tatlım senin Sat kaçtı, yani tam 6 haftalıkken mi? kalp atışı kaçta oluyo, kaçta görülüyo, ay heyecan yaptımAy kızlar ben bebek boyunu değil de kese boyunu yazmışım ay nasıl utandımbebis daha küçük
Tatlım senin Sat kaçtı, yani tam 6 haftalıkken mi? kalp atışı kaçta oluyo, kaçta görülüyo, ay heyecan yaptım
Doktorumu aradım gerginleştim yine :))) benimki 5 hafta 5 günlükms :)) 6.haftada duyuluyor kalp atışları canım ya da 7de 8e de dusebiliyor. Bat 18 sat 21Tatlım senin Sat kaçtı, yani tam 6 haftalıkken mi? kalp atışı kaçta oluyo, kaçta görülüyo, ay heyecan yaptım
Heyecandan canım biz de anlamadık bişi zaten
Erken belirti vermiş canım sende baya ama çalışıyorsun ya o da etki gösteriyordurKızlar ben masa başında uyuyorum bu nasıl tatlı bir uyku hali sizdede öylemi
Tebrik ederim tatlım hayırlı olsun. güzel haberler çoğaldı maşallahMerhaba kızlar. Ben bekliyordum çok şükür iyi haberleri aldım. 5 haftalık hamileyim :) Allah' ım tüm isteyenlere en güzel şekilde nasip etsin inşallah
Maşallah canım :)) sağlıkla büyüsünMerhaba kızlar. Ben bekliyordum çok şükür iyi haberleri aldım. 5 haftalık hamileyim :) Allah' ım tüm isteyenlere en güzel şekilde nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim. Cümlemizinki inşallahMaşallah canım :)) sağlıkla büyüsün
Teşekkürler Sizinkide hayırlı olsun. Sağlıkla kucamıza alırız inşallahTebrik ederim tatlım hayırlı olsun. güzel haberler çoğaldı maşallah
Valla bende eşime öyle dedim akşam ilkinde bu konuda cahildik tabi şimdi daha yoğun yaşıyoruz her duyguyu :)Çok iyi anlıyorum bende öyleydim. Ama sende benim gibi ikinciyi bekliyordun galiba. Kız ikinciler daha bir heyecan veriyormuş ilkinde hiç bişey anlamamışım ben
Doktorumu aradım gerginleştim yine :))) benimki 5 hafta 5 günlükms :)) 6.haftada duyuluyor kalp atışları canım ya da 7de 8e de dusebiliyor. Bat 18 sat 21
Sen sağol canım :) ay ne bileyim sormayı da unuttum adama o heycanla :))Anladım tatlım sağol :) SAKİN OL SAKİNNNNNNN
Doktorumu aradım gerginleştim yine :))) benimki 5 hafta 5 günlükms :)) 6.haftada duyuluyor kalp atışları canım ya da 7de 8e de dusebiliyor. Bat 18 sat 21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?