- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.461
Bende burdayım kalamadım bende mi gidiyim bu grup böyle devam etsin...Kalan da kalmayan da devam etmeli bence :) ki ben gitmedm gidiyim mi
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşaAllahMerhaba kızlar. Ben bekliyordum çok şükür iyi haberleri aldım. 5 haftalık hamileyim :) Allah' ım tüm isteyenlere en güzel şekilde nasip etsin inşallah
Gitme canım kal :) hiç kimse bir yere gitmiyor böyle devam etsin :)Bende burdayım kalamadım bende mi gidiyim bu grup böyle devam etsin...
Doktorun ne zaman gel dedi canım ?Benim 16 ya, nerdeyse 1 hafta senden öndeyim, yrn duyar mıyım ki
Doktorun ne zaman gel dedi canım ?
Ayy hadi bakalım inşaAllah duyarsın kalp atışını kaydetmeyi unutma ilk kalp atışı Ayy çok heyecanlı :)yrn sabah :) 9 da
Hadi inşallah duyarsin kalp atışını :)))yrn sabah :) 9 da
Bende bursaben bursa
Amin canım. Sagol. İnşallah kimsenin kucagı boş kalmaz.Maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşaAllah
Ayy hadi bakalım inşaAllah duyarsın kalp atışını kaydetmeyi unutma ilk kalp atışı Ayy çok heyecanlı :)
Hadi inşallah duyarsin kalp atışını :)))
neresinden canım ben ilçedeyim gemlik teBende bursa
Bence olsa ilk hamileliğinde çıkardı mutlakaKızlar biraz alakasız olacak ama doktor karnımdan baktı emin olamadı. Vajinal muayene yaptı. Sende çift rahim mi var dedi. 5 yıllık evliyim. 1 tane oğlum var. Kısmet olursa bu ikinci cocugum olacak. Öyle bir şey olsaydı şimdiye kadar bir doktor farkederdi sanki. Sonra bir şeyde demedi doktor. Ögle tatiline yakındı doktorun yanına girdiğimde hızlı hızlı konustu yolladı beni. Birşey soramadım. Sizce daha önceden fark edilmez miydi? Her yıl simir testimi vs. hepsini düzenli yaptırırım çünkü
Ayy canım hayırlısıyla yavrunu görürsün inşallahyrn sabah :) 9 da
Sende çift rahim mi var diyeceğine var ya da yok dese daha mantıklı olurmuş. Sen nerden bileceksin cıft mi tek mi Allah Allah ne sığ kafalı doktorlar var .. Ayrıca daha öncesinde de bilinirdi ilk doğumda doğum olmadan önce ultrasonda vsKızlar biraz alakasız olacak ama doktor karnımdan baktı emin olamadı. Vajinal muayene yaptı. Sende çift rahim mi var dedi. 5 yıllık evliyim. 1 tane oğlum var. Kısmet olursa bu ikinci cocugum olacak. Öyle bir şey olsaydı şimdiye kadar bir doktor farkederdi sanki. Sonra bir şeyde demedi doktor. Ögle tatiline yakındı doktorun yanına girdiğimde hızlı hızlı konustu yolladı beni. Birşey soramadım. Sizce daha önceden fark edilmez miydi? Her yıl simir testimi vs. hepsini düzenli yaptırırım çünkü
Bakalım bu cumartesi tekrar gidecegim. Bu sefer sabah 9 a aldım. Aceleye getirmesin diye :)Bence olsa ilk hamileliğinde çıkardı mutlaka
Bu cumartesi de gideyim. Memnun kalmazsam değiştireceğim zaten doktorumu. Bakalım.Sende çift rahim mi var diyeceğine var ya da yok dese daha mantıklı olurmuş. Sen nerden bileceksin cıft mi tek mi Allah Allah ne sığ kafalı doktorlar var .. Ayrıca daha öncesinde de bilinirdi ilk doğumda doğum olmadan önce ultrasonda vs
Yoktur canım ya :s ultrasonda belli olur çünkü hiç olması doğumda olur testler yapılmış o zaman da belli olurdu sorduğu soru sinirimi bozdu benim kadın bilmiyorsa sen de sorma da kafasını kurcalama dimi ama yok illa bisey diyecekler .. Ayrıca çift rahim düşük riski taşıyor o zaman bile doktor söylerdiBu cumartesi de gideyim. Memnun kalmazsam değiştireceğim zaten doktorumu. Bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?