2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlar biraz alakasız olacak ama doktor karnımdan baktı emin olamadı. Vajinal muayene yaptı. Sende çift rahim mi var dedi. 5 yıllık evliyim. 1 tane oğlum var. Kısmet olursa bu ikinci cocugum olacak. Öyle bir şey olsaydı şimdiye kadar bir doktor farkederdi sanki. Sonra bir şeyde demedi doktor. Ögle tatiline yakındı doktorun yanına girdiğimde hızlı hızlı konustu yolladı beni. Birşey soramadım. Sizce daha önceden fark edilmez miydi? Her yıl simir testimi vs. hepsini düzenli yaptırırım çünkü

Bence olsa ilk hamileliğinde çıkardı mutlaka

Sende çift rahim mi var diyeceğine var ya da yok dese daha mantıklı olurmuş. Sen nerden bileceksin cıft mi tek mi Allah Allah ne sığ kafalı doktorlar var .. Ayrıca daha öncesinde de bilinirdi ilk doğumda doğum olmadan önce ultrasonda vs

Bu cumartesi de gideyim. Memnun kalmazsam değiştireceğim zaten doktorumu. Bakalım.

Bu cumartesi de gideyim. Memnun kalmazsam değiştireceğim zaten doktorumu. Bakalım.
Yoktur canım ya :s ultrasonda belli olur çünkü hiç olması doğumda olur testler yapılmış o zaman da belli olurdu sorduğu soru sinirimi bozdu benim kadın bilmiyorsa sen de sorma da kafasını kurcalama dimi ama yok illa bisey diyecekler .. Ayrıca çift rahim düşük riski taşıyor o zaman bile doktor söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…