- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.481
Gözün aydın cnm bebeğini gördün sonunda hadi hayırlısı dikkat et kendine ve bebişineKızlar geldim ... Keseye dusmus kuzucum minicik bisey 7.90mm :))) 2 hafta sonra kalp atışını dinleyeceğiz nasip olursa :)) su an desibel çok az olduğu için heycan yaparsın biraz daha bekle dedi.. Herşey yolundaymis düşük riski falan da yokmuş Allaha sükur :)) Rabbim bu mutluluğu sizlere de yaşatsın
Sağol canım çok şükür gordum :) sıra kalp atışlarını geldi onu da duydum mu biraz daha "oh" dicem :)Gözün aydın cnm bebeğini gördün sonunda hadi hayırlısı dikkat et kendine ve bebişine
Osmangazi cnmneresinden canım ben ilçedeyim gemlik te
Hadi söyledin yokmus de yanlıs görmüşüm de. Bir şey deee. Oda yok.Yoktur canım ya :s ultrasonda belli olur çünkü hiç olması doğumda olur testler yapılmış o zaman da belli olurdu sorduğu soru sinirimi bozdu benim kadın bilmiyorsa sen de sorma da kafasını kurcalama dimi ama yok illa bisey diyecekler .. Ayrıca çift rahim düşük riski taşıyor o zaman bile doktor söylerdi
Duyarsın cnm inşallah allahın izniyle sen bol bol dinlen ve uyu sonra çok arıcan çünküSağol canım çok şükür gordum :) sıra kalp atışlarını geldi onu da duydum mu biraz daha "oh" dicem :)
Farkındayım canım bundan sonra artık dinlenme vakti :)Duyarsın cnm inşallah allahın izniyle sen bol bol dinlen ve uyu sonra çok arıcan çünkü
Benimde özele saçacak param yok ama inan bana burdaki doktorları gorsen miy miy miy .. İki laf alınmaz ağızlarından sanki bedava gidiyoruz .. Hiç uğrasamam öyle insanlarla özele gidiyorum kafam da rahat istediğim saatte de doktorumu arıyorum istediğimi soruyorum devlette kasap gibiler at eti kes gönder gibiHadi söyledin yokmus de yanlıs görmüşüm de. Bir şey deee. Oda yok.İlk doğumumu 29 Mayıs hastanesinde yapmıştım. Şimdi devlet oldu. Bu gidişle devlet falan demicem eski doktoruma gidecem valla. En azından en ince detayına kadar anlatıyodu eski doktorum.
Nerde oturuyosun canım sen. Ben Ankaradayım. Yani devlet malesef ki öyle. Bende özele bu yüzdeb gidiyorum. Baştan savma yapmasınlar diye. Ama ilk gözlemim koca bi sıfır. Bakalım kısmet. Diğer özellerde çok pahalı muayene ücretleri falan. Kararsızım yaniBenimde özele saçacak param yok ama inan bana burdaki doktorları gorsen miy miy miy .. İki laf alınmaz ağızlarından sanki bedava gidiyoruz .. Hiç uğrasamam öyle insanlarla özele gidiyorum kafam da rahat istediğim saatte de doktorumu arıyorum istediğimi soruyorum devlette kasap gibiler at eti kes gönder gibi
Ben yalovadaym canım .. Valla 52 lira muayane ücreti napalim mecbur veriyorum o kdr sıkıntı içinde olan yumurtalıklar varken bebek dustu rahmime.. Tüp bebeğe kdr gidecekti olay ki ilk istediğimiz ayda oldu Allaha şükür.. O yüzden feda olsun diyoruz esimleNerde oturuyosun canım sen. Ben Ankaradayım. Yani devlet malesef ki öyle. Bende özele bu yüzdeb gidiyorum. Baştan savma yapmasınlar diye. Ama ilk gözlemim koca bi sıfır. Bakalım kısmet. Diğer özellerde çok pahalı muayene ücretleri falan. Kararsızım yani
Allah tamamına erdirsin canım. Ben 27 veriyorum muayene ücreti. Memnuniyet güven çok önemli. Kısmet bakalımBen yalovadaym canım .. Valla 52 lira muayane ücreti napalim mecbur veriyorum o kdr sıkıntı içinde olan yumurtalıklar varken bebek dustu rahmime.. Tüp bebeğe kdr gidecekti olay ki ilk istediğimiz ayda oldu Allaha şükür.. O yüzden feda olsun diyoruz esimle
Verdiğim her kuruş helal olsun derdimden anladı doktorum.. Sen yine az veriyosn ben sadece kan tahliline o kdr verdim .. Olsun önemli değil herşeye para bulunuyor da evlat için mi esirgensin olmaz öyle şey :)) sende güvendigin doktora git en azından dilinden anlar senin .. Saçma sapan yorum yapan doktordan hızla uzaklaş tek doktorla kalma canım Rabbim hakkında hayırlısını versinAllah tamamına erdirsin canım. Ben 27 veriyorum muayene ücreti. Memnuniyet güven çok önemli. Kısmet bakalım
Tabiki canım kesinlikle. Amin cümlemiz hakkında hayırlısı olsun.Verdiğim her kuruş helal olsun derdimden anladı doktorum.. Sen yine az veriyosn ben sadece kan tahliline o kdr verdim .. Olsun önemli değil herşeye para bulunuyor da evlat için mi esirgensin olmaz öyle şey :)) sende güvendigin doktora git en azından dilinden anlar senin .. Saçma sapan yorum yapan doktordan hızla uzaklaş tek doktorla kalma canım Rabbim hakkında hayırlısını versin
Bende ilk hamileliğimde vazelin kullanmıştım. Hiç çatlağım olmadı. Bakalım bunda ne olacak.Hamile arkadaşlar şimdiden çatlaklar için önlem almaya başlayın ben ilkinde duyar duymaz badem yağına başlamıştım bi tane minicik bile çatlağım olmadı çok şükür
İnşallah hamişsindir. Güzel haberler verirsin buradan inşallahMerhaba kızlar, 19 Mart'ta aşılama yaptırdım. Aşılama akşamı ve ertesi gün de doktorum ilişki önerdi ve oldu. Aşılama gününden beri kasıklarımda bitmeyen bir ağrı var. İlk önce sağ kasığımdaydı, 2 gündür sol ve sağda da olmaya başladı. Son 3 gündür sağ bacağım uyuşuyor ve çok ağrıyor. Göğüslerim acımıyor ama garip bir şekilde büyüdü. Normalde hayatımda hiç regli belirtisi yaşamadım o yüzden çok garip geliyor, kendimi bir yandan hamile hissediyorum ama kaptırmak istemiyorum. Cuma günü adet olmam lazım eğer olmazsam akşam iş çıkışı kan vereceğim. Bilmiyorum hem çok korkuyorum negatiften hem de içimden bir şey hamilesin diyor.
İnşallah canım... Senin duan kabul olur, hamilesin. İnşallah sen de sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın.İnşallah hamişsindir. Güzel haberler verirsin buradan inşallah
Amin canım.İnşallah canım... Senin duan kabul olur, hamilesin. İnşallah sen de sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın.
Vallaha kizlar ben 7yil önce 150tl veriyordum ama helal olsun doktoruma.herzaman söylerim o olmasaydi ya bende ya oglumda bi saglik sorunu olurdu.imkanlar dogrultusunda güvendiginiz doktorla devam etmelisiniz.çok onemli bir süreç çünkü.Ben yalovadaym canım .. Valla 52 lira muayane ücreti napalim mecbur veriyorum o kdr sıkıntı içinde olan yumurtalıklar varken bebek dustu rahmime.. Tüp bebeğe kdr gidecekti olay ki ilk istediğimiz ayda oldu Allaha şükür.. O yüzden feda olsun diyoruz esimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?