2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Gözün aydın cnm bebeğini gördün sonunda hadi hayırlısı dikkat et kendine ve bebişine

Hadi söyledin yokmus de yanlıs görmüşüm de. Bir şey deee. Oda yok. İlk doğumumu 29 Mayıs hastanesinde yapmıştım. Şimdi devlet oldu. Bu gidişle devlet falan demicem eski doktoruma gidecem valla. En azından en ince detayına kadar anlatıyodu eski doktorum.

Benimde özele saçacak param yok ama inan bana burdaki doktorları gorsen miy miy miy .. İki laf alınmaz ağızlarından sanki bedava gidiyoruz .. Hiç uğrasamam öyle insanlarla özele gidiyorum kafam da rahat istediğim saatte de doktorumu arıyorum istediğimi soruyorum devlette kasap gibiler at eti kes gönder gibi

Nerde oturuyosun canım sen. Ben Ankaradayım. Yani devlet malesef ki öyle. Bende özele bu yüzdeb gidiyorum. Baştan savma yapmasınlar diye. Ama ilk gözlemim koca bi sıfır. Bakalım kısmet. Diğer özellerde çok pahalı muayene ücretleri falan. Kararsızım yani

Ben yalovadaym canım .. Valla 52 lira muayane ücreti napalim mecbur veriyorum o kdr sıkıntı içinde olan yumurtalıklar varken bebek dustu rahmime.. Tüp bebeğe kdr gidecekti olay ki ilk istediğimiz ayda oldu Allaha şükür.. O yüzden feda olsun diyoruz esimle

Allah tamamına erdirsin canım. Ben 27 veriyorum muayene ücreti. Memnuniyet güven çok önemli. Kısmet bakalım

Allah tamamına erdirsin canım. Ben 27 veriyorum muayene ücreti. Memnuniyet güven çok önemli. Kısmet bakalım
Verdiğim her kuruş helal olsun derdimden anladı doktorum.. Sen yine az veriyosn ben sadece kan tahliline o kdr verdim .. Olsun önemli değil herşeye para bulunuyor da evlat için mi esirgensin olmaz öyle şey :)) sende güvendigin doktora git en azından dilinden anlar senin .. Saçma sapan yorum yapan doktordan hızla uzaklaş tek doktorla kalma canım Rabbim hakkında hayırlısını versin

Tabiki canım kesinlikle. Amin cümlemiz hakkında hayırlısı olsun.

Sanki belimin ortasına ağırlık bağlamışlar gibi bir his var.. Dar kumaş var üstümde ama ilk kez bugün böyle oldukça

Merhaba kızlar, 19 Mart'ta aşılama yaptırdım. Aşılama akşamı ve ertesi gün de doktorum ilişki önerdi ve oldu. Aşılama gününden beri kasıklarımda bitmeyen bir ağrı var. İlk önce sağ kasığımdaydı, 2 gündür sol ve sağda da olmaya başladı. Son 3 gündür sağ bacağım uyuşuyor ve çok ağrıyor. Göğüslerim acımıyor ama garip bir şekilde büyüdü. Normalde hayatımda hiç regli belirtisi yaşamadım o yüzden çok garip geliyor, kendimi bir yandan hamile hissediyorum ama kaptırmak istemiyorum. Cuma günü adet olmam lazım eğer olmazsam akşam iş çıkışı kan vereceğim. Bilmiyorum hem çok korkuyorum negatiften hem de içimden bir şey hamilesin diyor.

İnşallah hamişsindir. Güzel haberler verirsin buradan inşallah

Vallaha kizlar ben 7yil önce 150tl veriyordum ama helal olsun doktoruma.herzaman söylerim o olmasaydi ya bende ya oglumda bi saglik sorunu olurdu.imkanlar dogrultusunda güvendiginiz doktorla devam etmelisiniz.çok onemli bir süreç çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…