2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Hamile arkadaşlar şimdiden çatlaklar için önlem almaya başlayın ben ilkinde duyar duymaz badem yağına başlamıştım bi tane minicik bile çatlağım olmadı çok şükür
Bio oil de duydum ben canım eski çatlaklara bile iyi geliyormuş hatta kuzenim eskiden kalan çatlaklara sürdü baya gelişme var

Kesinlikle canım haklisin bende değer diyorum ve veriyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım daha erken test için ama inşallah hamilesindir ..

Cuma günü aşılamadan sonraki 14. gün olacak. Sanırım varsa çıkar, tabi Cuma günü adet olmazsam. Bir de bugün gebelik testi aldım, yarın sabah yapmak için ama sanırım evdeki testlerde adet gecikmeden çıkma ihtimali çok yokmuş.

Hamile arkadaşlar şimdiden çatlaklar için önlem almaya başlayın ben ilkinde duyar duymaz badem yağına başlamıştım bi tane minicik bile çatlağım olmadı çok şükür
badem yağı artı bir yağ daha sordum günde iki kez ama 8. Ayda çatır çatır çatladım. Doktorum yapısal dedi

Aşılamadan 14 gün geçmeden yapılan test yanlış gösterebilir canım bence yapma

Bio oil ?? Onu denedin mi deneyen çok kişi var çok memnun kalmışlar eski çatlakları bile geçiriyormus ...
denemedim canım. Ama doktorum dedi ki annende varsa sende de oluşur yağlar sadece azaltır dedi. Surmesem belki daha fazla olacaktı

Bende aynı oğlumda özele gittim 100 TL veriyordum ama çok memnundum içim rahattı ama şimdi olsa verebileceğimi sanmıyorum imkanlarımız kısıtlı Allah a emanet ettim içim rahat çok şükür

Kızlarr akşam olunca herkes yemek telaşına düşüyo demekki kimsecikler aktif değil
Neler pişiyo bakalım, menüde neler varrr

Çocuklar günahsız meleklerrr yavrum rüyasında görmüşş, kıyamam yaaa

Haberini mi verdi acabaaaaa :) sonuçta o bir çocuk ve günahsız,melekler gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…