- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.501
Bio oil de duydum ben canım eski çatlaklara bile iyi geliyormuş hatta kuzenim eskiden kalan çatlaklara sürdü baya gelişme varHamile arkadaşlar şimdiden çatlaklar için önlem almaya başlayın ben ilkinde duyar duymaz badem yağına başlamıştım bi tane minicik bile çatlağım olmadı çok şükür
Kesinlikle canım haklisin bende değer diyorum ve veriyorumVallaha kizlar ben 7yil önce 150tl veriyordum ama helal olsun doktoruma.herzaman söylerim o olmasaydi ya bende ya oglumda bi saglik sorunu olurdu.imkanlar dogrultusunda güvendiginiz doktorla devam etmelisiniz.çok onemli bir süreç çünkü.
Kalça ve bacak ağrısı da başlar yakındaSanki belimin ortasına ağırlık bağlamışlar gibi bir his var.. Dar kumaş var üstümde ama ilk kez bugün böyle oldukça
Hakkında hayırlısı olsun canım daha erken test için ama inşallah hamilesindir ..İnşallah canım... Senin duan kabul olur, hamilesin. İnşallah sen de sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın.
Kalça ve bacak ağrısı da başlar yakında
Hayırlısı :)))gebelik varsa tabi:)
Hakkında hayırlısı olsun canım daha erken test için ama inşallah hamilesindir ..
badem yağı artı bir yağ daha sordum günde iki kez ama 8. Ayda çatır çatır çatladım. Doktorum yapısal dediHamile arkadaşlar şimdiden çatlaklar için önlem almaya başlayın ben ilkinde duyar duymaz badem yağına başlamıştım bi tane minicik bile çatlağım olmadı çok şükür
Aşılamadan 14 gün geçmeden yapılan test yanlış gösterebilir canım bence yapmaCuma günü aşılamadan sonraki 14. gün olacak. Sanırım varsa çıkar, tabi Cuma günü adet olmazsam. Bir de bugün gebelik testi aldım, yarın sabah yapmak için ama sanırım evdeki testlerde adet gecikmeden çıkma ihtimali çok yokmuş.
Bio oil ?? Onu denedin mi deneyen çok kişi var çok memnun kalmışlar eski çatlakları bile geçiriyormus ...badem yağı artı bir yağ daha sordum günde iki kez ama 8. Ayda çatır çatır çatladım. Doktorum yapısal dedi
denemedim canım. Ama doktorum dedi ki annende varsa sende de oluşur yağlar sadece azaltır dedi. Surmesem belki daha fazla olacaktıBio oil ?? Onu denedin mi deneyen çok kişi var çok memnun kalmışlar eski çatlakları bile geçiriyormus ...
Bende aynı oğlumda özele gittim 100 TL veriyordum ama çok memnundum içim rahattı ama şimdi olsa verebileceğimi sanmıyorum imkanlarımız kısıtlı Allah a emanet ettim içim rahat çok şükürVallaha kizlar ben 7yil önce 150tl veriyordum ama helal olsun doktoruma.herzaman söylerim o olmasaydi ya bende ya oglumda bi saglik sorunu olurdu.imkanlar dogrultusunda güvendiginiz doktorla devam etmelisiniz.çok onemli bir süreç çünkü.
Ben ondan almayı dusunuyorum canım inşallah iyi gelir..gerci benim derim esnek ama olsundenemedim canım. Ama doktorum dedi ki annende varsa sende de oluşur yağlar sadece azaltır dedi. Surmesem belki daha fazla olacaktı
Yendi bitti elhamdülillah demiyim şimdi canınız çekmesin :)Kızlarr akşam olunca herkes yemek telaşına düşüyo demekkikimsecikler aktif değil
Neler pişiyo bakalım, menüde neler varrr
Çocuklar günahsız meleklerrrAyyy kızlar oğlumu karnımın üstüne yatırdım saçlarını okşuyorum birden çekti kafasını anne kardeşimin canı yanmamıştır dimi diyone kardeşi dedim göbek değil ki bebek o ben biliyorum rüyamda gördüm diyo şok olduk eşimle
Tek hayali abi olmak inşaAllah hayal kırıklığına uğramaz kuzum :)Çocuklar günahsız meleklerrryavrum rüyasında görmüşş, kıyamam yaaa
Haberini mi verdi acabaaaaa :) sonuçta o bir çocuk ve günahsız,melekler gibiiiAyyy kızlar oğlumu karnımın üstüne yatırdım saçlarını okşuyorum birden çekti kafasını anne kardeşimin canı yanmamıştır dimi diyone kardeşi dedim göbek değil ki bebek o ben biliyorum rüyamda gördüm diyo şok olduk eşimle
Kimbilir belkide :)Haberini mi verdi acabaaaaa :) sonuçta o bir çocuk ve günahsız,melekler gibiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?