- 26 Ekim 2015
- 134
- 28
- 18
- 35
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.521
Gece gece yazıyorum ama yeni gördüm bu konuyu açtım mesajınıza bakarken şaşırdım kaldım son bir haftadır iki üç keredir bende kızımla yaşıyorum bu durumu 4 yaşında ve kucagıma alıyorum bazen göbüşünü okşuyorum geçen hafta bi gün anne senin göbüşün yokki dedi bende nerde annenin göbüşü dedim ve elini karnına koyup o göbüş deil bebek anne bebek dedi şaşkınlıkla baktım sonra tabi hemn dikkatini başka yöne cevirdi. Sonra bir kere daha nerdeyse aynı şey oldu orda bebek var dedi bana Bu akşamda aynı şekilde benim bebegim olacak kardeşim var benim gibi şeyler söledi ama başka sorulara cevap vermiyor bu konuda bende üzerine gidip etki etmek istemedim çok şaşkınım amaAyyy kızlar oğlumu karnımın üstüne yatırdım saçlarını okşuyorum birden çekti kafasını anne kardeşimin canı yanmamıştır dimi diyone kardeşi dedim göbek değil ki bebek o ben biliyorum rüyamda gördüm diyo şok olduk eşimle
Hayır olsun inşaAllah :)Gece gece yazıyorum ama yeni gördüm bu konuyu açtım mesajınıza bakarken şaşırdım kaldım son bir haftadır iki üç keredir bende kızımla yaşıyorum bu durumu 4 yaşında ve kucagıma alıyorum bazen göbüşünü okşuyorum geçen hafta bi gün anne senin göbüşün yokki dedi bende nerde annenin göbüşü dedim ve elini karnına koyup o göbüş deil bebek anne bebek dedi şaşkınlıkla baktım sonra tabi hemn dikkatini başka yöne cevirdi. Sonra bir kere daha nerdeyse aynı şey oldu orda bebek var dedi bana Bu akşamda aynı şekilde benim bebegim olacak kardeşim var benim gibi şeyler söledi ama başka sorulara cevap vermiyor bu konuda bende üzerine gidip etki etmek istemedim çok şaşkınım ama
Canım inşallah hayırlı haberleinide alırızMerhaba kızlar, 19 Mart'ta aşılama yaptırdım. Aşılama akşamı ve ertesi gün de doktorum ilişki önerdi ve oldu. Aşılama gününden beri kasıklarımda bitmeyen bir ağrı var. İlk önce sağ kasığımdaydı, 2 gündür sol ve sağda da olmaya başladı. Son 3 gündür sağ bacağım uyuşuyor ve çok ağrıyor. Göğüslerim acımıyor ama garip bir şekilde büyüdü. Normalde hayatımda hiç regli belirtisi yaşamadım o yüzden çok garip geliyor, kendimi bir yandan hamile hissediyorum ama kaptırmak istemiyorum. Cuma günü adet olmam lazım eğer olmazsam akşam iş çıkışı kan vereceğim. Bilmiyorum hem çok korkuyorum negatiften hem de içimden bir şey hamilesin diyor.
ooooo şok şok şok hadi hayırlısı kuzumAyyy kızlar oğlumu karnımın üstüne yatırdım saçlarını okşuyorum birden çekti kafasını anne kardeşimin canı yanmamıştır dimi diyone kardeşi dedim göbek değil ki bebek o ben biliyorum rüyamda gördüm diyo şok olduk eşimle
Merhaba arkadaslar yeni üye oldum.ikinci tüp bebek denememi 25 de yaptım hamilemiyim bilmiyorum.dondurulmus emriyo ile hamile kalanlar bana yazabilirm
Günaudın canım günaydın hayırlı haberlere :)Günaydin taze anneler.günaydın umudunu kaybetmeden bekleyenler.günaydin benim hiç umudum yok diyenler.günaydin topiğimin güzel anne adayları.surprizlerle dplu güzel bir gün olsun
Günaydin taze anneler.günaydın umudunu kaybetmeden bekleyenler.günaydin benim hiç umudum yok diyenler.günaydin topiğimin güzel anne adayları.surprizlerle dolu güzel bir gün olsun
bende çok kahve içen birisiydim azalttım bir de sabahları kahvaltı alışkanlığım yoktu onu da hayatıma soktumKızlar ben çok kahve içen birisiydim şimdi bir fincana düşürdüm kahvaltıyla çayı bıraktım zencefil suyu içerdim düşüğe yol açıyormuş bıraktım. Şekerli gıdaların tadına bile bakmamayı düşünüyorum. Bol bol su içiyorum. Çok yemiyorum. Bunlar benim yaptıklarım sizler neler yapıyorsunuz bildiklerimizi paylaşalımmı
Tatlim tecrübeyle sabit sana şunu tavsiye edebilirim kisa ve net.ilk 3ay bebeğin oluşumundaki en onemli dönem olduğu için mumkün olduģunca kuvvetli beslenmelisin.aman dikkat çok ye demiyorum.az az sık sık kesinlikle aç kalma.özellikle ceviz balık ve bol su demisti bana dr um.Kızlar ben çok kahve içen birisiydim şimdi bir fincana düşürdüm kahvaltıyla çayı bıraktım zencefil suyu içerdim düşüğe yol açıyormuş bıraktım. Şekerli gıdaların tadına bile bakmamayı düşünüyorum. Bol bol su içiyorum. Çok yemiyorum. Bunlar benim yaptıklarım sizler neler yapıyorsunuz bildiklerimizi paylaşalımmı
Evet cevizi hatırlattığın iyi oldu bugün cevizede başlayım sağol arkadaşımTatlim tecrübeyle sabit sana şunu tavsiye edebilirim kisa ve net.ilk 3ay bebeğin oluşumundaki en onemli dönem olduğu için mumkün olduģunca kuvvetli beslenmelisin.aman dikkat çok ye demiyorum.az az sık sık kesinlikle aç kalma.özellikle ceviz balık ve bol su demisti bana dr um.
inşallah canım :)ooooo şok şok şok hadi hayırlısı kuzum
Günaydin taze anneler.günaydın umudunu kaybetmeden bekleyenler.günaydin benim hiç umudum yok diyenler.günaydin topiğimin güzel anne adayları.surprizlerle dolu güzel bir gün olsun
Al bi kazma doktor daha kusura bakmayın kızlar ama öyle hay Allah ım yamerhaba arkadaşlar benim adetime var fakat kan testi yaptırdım negatif çıktı bunun yanında son 2 günü şiddetli olmakla birlikte acayip karın ağrısı gerginlik değişik birşeyler hissediyorum dr kist falan yok fakat hamile olsan kanda çıkardı dedi. hmile olabilir miyim acaba
Silikleşene kadar t deki çizgi değerlendir canım hadi bakalım hayırlısı inşaAllahkizlar gunaydinnn ben yumurta takibine gidiyordum ya hersey yolunda yumurtan catlamis dedi doktrmn soyledigi saatte iliski de oldu bu sabah ovulasyon testlerim vardi ondan yaptim iki cizgide gayet net belli bn simdi bu aksamida degerlendirrmmi ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?