2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Gece gece yazıyorum ama yeni gördüm bu konuyu açtım mesajınıza bakarken şaşırdım kaldım son bir haftadır iki üç keredir bende kızımla yaşıyorum bu durumu 4 yaşında ve kucagıma alıyorum bazen göbüşünü okşuyorum geçen hafta bi gün anne senin göbüşün yokki dedi bende nerde annenin göbüşü dedim ve elini karnına koyup o göbüş deil bebek anne bebek dedi şaşkınlıkla baktım sonra tabi hemn dikkatini başka yöne cevirdi. Sonra bir kere daha nerdeyse aynı şey oldu orda bebek var dedi bana Bu akşamda aynı şekilde benim bebegim olacak kardeşim var benim gibi şeyler söledi ama başka sorulara cevap vermiyor bu konuda bende üzerine gidip etki etmek istemedim çok şaşkınım ama

Hayır olsun inşaAllah :)

Merhaba arkadaslar yeni üye oldum.ikinci tüp bebek denememi 25 de yaptım hamilemiyim bilmiyorum.dondurulmus emriyo ile hamile kalanlar bana yazabilirm

Canım inşallah hayırlı haberleinide alırız

ooooo şok şok şok hadi hayırlısı kuzum

Kızlar ben çok kahve içen birisiydim şimdi bir fincana düşürdüm kahvaltıyla çayı bıraktım zencefil suyu içerdim düşüğe yol açıyormuş bıraktım. Şekerli gıdaların tadına bile bakmamayı düşünüyorum. Bol bol su içiyorum. Çok yemiyorum. Bunlar benim yaptıklarım sizler neler yapıyorsunuz bildiklerimizi paylaşalımmı

bende çok kahve içen birisiydim azalttım bir de sabahları kahvaltı alışkanlığım yoktu onu da hayatıma soktum

Tatlim tecrübeyle sabit sana şunu tavsiye edebilirim kisa ve net.ilk 3ay bebeğin oluşumundaki en onemli dönem olduğu için mumkün olduģunca kuvvetli beslenmelisin.aman dikkat çok ye demiyorum.az az sık sık kesinlikle aç kalma.özellikle ceviz balık ve bol su demisti bana dr um.

Evet cevizi hatırlattığın iyi oldu bugün cevizede başlayım sağol arkadaşım

merhaba arkadaşlar benim adetime var fakat kan testi yaptırdım negatif çıktı bunun yanında son 2 günü şiddetli olmakla birlikte acayip karın ağrısı gerginlik değişik birşeyler hissediyorum dr kist falan yok fakat hamile olsan kanda çıkardı dedi. hmile olabilir miyim acaba

kizlar gunaydinnn ben yumurta takibine gidiyordum ya hersey yolunda yumurtan catlamis dedi doktrmn soyledigi saatte iliski de oldu bu sabah ovulasyon testlerim vardi ondan yaptim iki cizgide gayet net belli bn simdi bu aksamida degerlendirrmmi ne diyorsunuz

Al bi kazma doktor daha kusura bakmayın kızlar ama öyle hay Allah ım ya
Canım ne kadar var adetine az daha bekle belki geç döllenmiştir olmazsada bi dahaki sefere inşaAllah

Silikleşene kadar t deki çizgi değerlendir canım hadi bakalım hayırlısı inşaAllah

Kızlarr günaydın. Çok kotu bir gece geçirdik. Kızımı öksürük krizi tuttu sabaha kadar öksürdü uyumadık. Sabah beşe doğru yanımızdayken bir istifra etti yatak yorgan her şey battı kızım da çok kotu oldu. Sabah misafir odasına geçtik falan bir iki saat uyumuşuz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…