2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

28 kasımda kalbi durdu diye bebişimizi aldılar 7 haftalıktı o günden sora adet düzenim bozuldu ,45 gün sonra kanama oldu sonra 26 gün sonra erken oldum ( 2-3 gün ) bu ayda 32 gün oldu halaa olmadım.
Üzüldüm gerçekten ... Ama olsun sen uzulme Allah büyük muhakkak bir sebebi vardır bence vakit kaybetme doktora git ne olur ne olmaz tedbir senden takdir Allah'tan ...

Canim ben hap kullaniyordum. Kullanan birçok insan biraktiktan sonra 2yada 3 ay geç adet gorebiliyorlarmis oyuzden günümü kestiremiyorum 10 mart diye belirledim.inş.ikimizde güzel haberleri aliriz bu ay

Canim ben hap kullaniyordum. Kullanan birçok insan biraktiktan sonra 2yada 3 ay geç adet gorebiliyorlarmis oyuzden günümü kestiremiyorum 10 mart diye belirledi.inş.ikimizde güzel haberleri aliriz bu ay
inşallah canım.benim de 11 mart.ben hiçbir şey kullanmadım.doğal yollardan korunduk.iki aydır da folik asit kullanıyorum.belki daha kolaylaştırır bu durumu.

inşallah canım.benim de 11 mart.ben hiçbir şey kullanmadım.doğal yollardan korunduk.iki aydır da folik asit kullanıyorum.belki daha kolaylaştırır bu durumu.

En güzelini yapmissiniz canim.bende kullaniyorum folik. Hayirli zamanda hayirli evlatlar versin Rabbim birbirimizi haberdar edelim canim

Selam bende aranıza yeni katıldım 14 aydır korunmuyoruz ama gebe kalamadım yumurtlama tedavisine başlayacaktık basit kist çıktı subat ayında başlayamadık bende labaquıck ov.testi aldım o günleri değerlendirdik bi kaç gündür baş dönmem halsizliğim var erken gebelik testi yaptım yine tek çizgi adetime 8 gün var çıkmaması normalmi yoksa yine vucudumun bana oynadığı bir oyunmu

Aynı belirtiler bende de var ve nedir ne değildir hiçbir bilgim yok özellikle çok fazla baş dönmem var ama benim reglime daha 12 gün var yanı bu kdr erken belirti vermesi saçma olur o yüzden başka sebebe bağlıyorum halsizlik desen zaten had safhada özellikle bel kasık ağrısı delirtiyor beni

Sanirim piskolojik ama beklemek fazlasiyla yorucu

Günün geçmeden umutlanma canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bakalim hayirlisi ilac tedavisi ne icindi yumurtlama takibi flnmi canim
Evet canım klomen verdi bende çikolata kisti var daha öncesinde bir ameliyat falan var sonrasında kemoterapi var :s var da var su an da da solda rahime yapışık bir yumurtalık var :)) yok yok yanı o yüzden takipteyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…