- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
inşallah hamilesindir canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz...Benimde bugun adet gunum heyecanla olmamayi bekliyorum bir umut
Üzüldüm gerçekten ... Ama olsun sen uzulme Allah büyük muhakkak bir sebebi vardır bence vakit kaybetme doktora git ne olur ne olmaz tedbir senden takdir Allah'tan ...28 kasımda kalbi durdu diye bebişimizi aldılar 7 haftalıktı o günden sora adet düzenim bozuldu ,45 gün sonra kanama oldu sonra 26 gün sonra erken oldum ( 2-3 gün ) bu ayda 32 gün oldu halaa olmadım.
ayyy ne kadar güzel.her şeyimiz aynı :) inşallah tez vakitte bebişlerimizde gelir :) benim çok fazla bi belirtim yok ama hep bu ay olacakmış gibi hissettim.göğüslerim acıyor ama renk değişikliği falan yok.çok garip ama iki üç akşamdır bi ürperme üşüme geliyor üstüme.eşim de şaşırdı,hava gayet sıcak ama ben ürperiyorum.öyle sancı batma falan yok.ama her hamilelik aynı değil.bence belirtilere fazla kaptırmayalım kendimizi.en önemli belirti adet gecikmesi
inşallah canım.benim de 11 mart.ben hiçbir şey kullanmadım.doğal yollardan korunduk.iki aydır da folik asit kullanıyorum.belki daha kolaylaştırır bu durumu.Canim ben hap kullaniyordum. Kullanan birçok insan biraktiktan sonra 2yada 3 ay geç adet gorebiliyorlarmis oyuzden günümü kestiremiyorum 10 mart diye belirledi.inş.ikimizde güzel haberleri aliriz bu ay
inşallah canım.benim de 11 mart.ben hiçbir şey kullanmadım.doğal yollardan korunduk.iki aydır da folik asit kullanıyorum.belki daha kolaylaştırır bu durumu.
Aynı belirtiler bende de var ve nedir ne değildir hiçbir bilgim yok özellikle çok fazla baş dönmem var ama benim reglime daha 12 gün var yanı bu kdr erken belirti vermesi saçma olur o yüzden başka sebebe bağlıyorum halsizlik desen zaten had safhada özellikle bel kasık ağrısı delirtiyor beniSelam bende aranıza yeni katıldım 14 aydır korunmuyoruz ama gebe kalamadım yumurtlama tedavisine başlayacaktık basit kist çıktı subat ayında başlayamadık bende labaquıck ov.testi aldım o günleri değerlendirdik bi kaç gündür baş dönmem halsizliğim var erken gebelik testi yaptım yine tek çizgi adetime 8 gün var çıkmaması normalmi yoksa yine vucudumun bana oynadığı bir oyunmu
Sanirim piskolojik ama beklemek fazlasiyla yorucuAynı belirtiler bende de var ve nedir ne değildir hiçbir bilgim yok özellikle çok fazla baş dönmem var ama benim reglime daha 12 gün var yanı bu kdr erken belirti vermesi saçma olur o yüzden başka sebebe bağlıyorum halsizlik desen zaten had safhada özellikle bel kasık ağrısı delirtiyor beni
İki gün var cnmKaç günün var regline ?
Valla şu gebelik testlerine vardiğim paraya acıyorum en azından pozitif göreydim değerdi derdim, Biran önce gelsin bebişlerrrrrrrr
Bende test yapsam mı acaba yaa 2 gün var daha sanki daha bir gün değil bir ay geçti gibi
İnatla bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah ama burayı okuyunca test yapasım geliyo :)Bence gecmesini bekle. Yoksa eger bisey uzulme sonra benim gibi.
İnatla bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah ama burayı okuyunca test yapasım geliyo :)
Ben bir de ilac tedavisi gordum canım ondan da olabilir bekleyelm bakalım Allah hayırlısıni versin çok zor beklemek :sSanirim piskolojik ama beklemek fazlasiyla yorucu
Günün geçmeden umutlanma canım hakkında hayırlısı olsun inşallahSelam bende aranıza yeni katıldım 14 aydır korunmuyoruz ama gebe kalamadım yumurtlama tedavisine başlayacaktık basit kist çıktı subat ayında başlayamadık bende labaquıck ov.testi aldım o günleri değerlendirdik bi kaç gündür baş dönmem halsizliğim var erken gebelik testi yaptım yine tek çizgi adetime 8 gün var çıkmaması normalmi yoksa yine vucudumun bana oynadığı bir oyunmu
Günün geçmeden umutlanma canım hakkında hayırlısı olsun inşallah[/QUO umutlanmiyorum desem yalan olur ne bileyim kasıklarimda bu denli batma agri olmamisti bu zamana dek
Bakalim hayirlisi ilac tedavisi ne icindi yumurtlama takibi flnmi canimBen bir de ilac tedavisi gordum canım ondan da olabilir bekleyelm bakalım Allah hayırlısıni versin çok zor beklemek :s
Evet canım klomen verdi bende çikolata kisti var daha öncesinde bir ameliyat falan var sonrasında kemoterapi var :s var da var su an da da solda rahime yapışık bir yumurtalık var :)) yok yok yanı o yüzden takipteyim canımBakalim hayirlisi ilac tedavisi ne icindi yumurtlama takibi flnmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?