2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Olsunn Allahtan ümit kesilmez canim vardir bi bildigi sabirla beklicez baska caremiz yok bnmde ozellikle bu aksaam sol kasigimda batmalar var anlayamiyorum

Aunen
Olsunn Allahtan ümit kesilmez canim vardir bi bildigi sabirla beklicez baska caremiz yok bnmde ozellikle bu aksaam sol kasigimda batmalar var anlayamiyorum
Aynen canım çok fazla kasık ağrısı bel ağrısı arada da rahim sancısı cekiyorum bekleyip görelim bakalım Allah büyük ol derse olur :)

Kalbini ferah tut olmazsa muhakkak Allahin bir bildiği vardır sapa sağlam insanlar yıllarca bebek sahibi olamıyor .. Benim yengem de tedavi gördü bebek sahibi oldu hatta bugün doğdu ve bende su an hastane bahcesindeyim :) dualar aldım ondan isteyen herkese diye sağ olsun :)
Bana nedense olumsuz olucak gibi geliyor ama bekleyelim gorelim bakalim

Bizde de hic problem yok hersey yolunda esimde de sorun yok 1bck senedir olmuyor ya allah bagislasin yeni dogan melegi rabbim anali babali buyutsun isteyen herkese nasip etsin insallah ☝☝

Bizde de hic problem yok hersey yolunda esimde de sorun yok 1bck senedir olmuyor ya allah bagislasin yeni dogan melegi rabbim anali babali buyutsun isteyen herkese nasip etsin insallah ☝☝
Aaaaamiiin :) madem problem yok o zaman Allah vaktini bellemis gelecektir mutlaka gönlünü geniş tut canım benim

Bende laba
Kızlar benim.beyaz akintim var bu yumurtlama günümde olduğumu mu gösterir
Ben internttn labaquick ov testi almistm gercekten adetin 14.gunu yumurtlama oluyor ama adet duzensizligin varsa sende al ov testi ise yariyor kasiklarda agri oluyor bide duydugum kadaryla beyaz degilde seffaf cok afedersin uzayan sumuksu bi akinti geliyormus

Kizlar daha once yazmistim size siz bana yorum yapmissiniz amaben hc grmedim asilamanin 9. gunnde test yaptm tabikide negatif yarin 12.gunum bu son asilamam olmazsa tup bebege gecicez rabbim insallah nasip etmistir yarin adet olmam persembe doktora gdicem tabi adet olmazsam dua edin adet olmiym bebisim benimledr benim hep dualarimdasiniz

İnsallah gebesindir yumurtlama takibinden snra banada asilama demisti insallah gerek kalmaz bu ay tuttrrz

Umutlanma dediğime bakma bende her ay öyleyim her seferinde hayal kırıklığı oluncada çok üzülüyorum bu ay daha rahat davranıyorum zamanı var demekki Rabbim ne zaman layık görürse verir inşallah umarım vardır seninde...ilk müjde kimden gelecek bakalım takip ediyorum heyecanla

Kizlar yarin asilamamin 12.gnu test yapiym mi yoksa gecsin ondan snrami yapiyim akil verin ya heycandan uyuyamiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…