- 7 Mart 2016
- 113
- 46
- 13
- 35
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
Olsunn Allahtan ümit kesilmez canim vardir bi bildigi sabirla beklicez baska caremiz yok bnmde ozellikle bu aksaam sol kasigimda batmalar var anlayamiyorumEvet canım klomen verdi bende çikolata kisti var daha öncesinde bir ameliyat falan var sonrasında kemoterapi var :s var da var su an da da solda rahime yapışık bir yumurtalık var :)) yok yok yanı o yüzden takipteyim canım
Aynen canım çok fazla kasık ağrısı bel ağrısı arada da rahim sancısı cekiyorum bekleyip görelim bakalım Allah büyük ol derse olur :)Olsunn Allahtan ümit kesilmez canim vardir bi bildigi sabirla beklicez baska caremiz yok bnmde ozellikle bu aksaam sol kasigimda batmalar var anlayamiyorum
Senin kac gunun vardi beenm 8 gunm kaldi hadi bakalim ikimiz icinde hayirlisi olsunnAunen
Aynen canım çok fazla kasık ağrısı bel ağrısı arada da rahim sancısı cekiyorum bekleyip görelim bakalım Allah büyük ol derse olur :)
Tatlım benim de 12 günüm var önce senden haber alacağız :)Senin kac gunun vardi beenm 8 gunm kaldi hadi bakalim ikimiz icinde hayirlisi olsunn
Bana nedense olumsuz olucak gibi geliyor ama bekleyelim gorelim bakalimTatlim
Tatlım benim de 12 günüm var önce senden haber alacağız :)
Bana nedense olumsuz olucak gibi geliyor ama bekleyelim gorelim bakalim
Bizde de hic problem yok hersey yolunda esimde de sorun yok 1bck senedir olmuyor ya allah bagislasin yeni dogan melegi rabbim anali babali buyutsun isteyen herkese nasip etsin insallah ☝☝Kalbini ferah tut olmazsa muhakkak Allahin bir bildiği vardır sapa sağlam insanlar yıllarca bebek sahibi olamıyor .. Benim yengem de tedavi gördü bebek sahibi oldu hatta bugün doğdu ve bende su an hastane bahcesindeyim :) dualar aldım ondan isteyen herkese diye sağ olsun :)
Aaaaamiiin :) madem problem yok o zaman Allah vaktini bellemis gelecektir mutlaka gönlünü geniş tut canım benimBizde de hic problem yok hersey yolunda esimde de sorun yok 1bck senedir olmuyor ya allah bagislasin yeni dogan melegi rabbim anali babali buyutsun isteyen herkese nasip etsin insallah ☝☝
Ben internttn labaquick ov testi almistm gercekten adetin 14.gunu yumurtlama oluyor ama adet duzensizligin varsa sende al ov testi ise yariyor kasiklarda agri oluyor bide duydugum kadaryla beyaz degilde seffaf cok afedersin uzayan sumuksu bi akinti geliyormusKızlar benim.beyaz akintim var bu yumurtlama günümde olduğumu mu gösterir
İnsallah gebesindir yumurtlama takibinden snra banada asilama demisti insallah gerek kalmaz bu ay tuttrrzKizlar daha once yazmistim size siz bana yorum yapmissiniz amaben hc grmedim asilamanin 9. gunnde test yaptm tabikide negatif yarin 12.gunum bu son asilamam olmazsa tup bebege gecicez rabbim insallah nasip etmistir yarin adet olmam persembe doktora gdicem tabi adet olmazsam dua edin adet olmiym bebisim benimledr benim hep dualarimdasiniz
Bende bu ay klomen kullandım ilk defa ve daha 9 günüm var ama çok heyecanlanıyorum acaba oldu mu olmadı mı diye inş çift çizgileri görürüz bu ay hepimizBende test yapsam mı acaba yaa 2 gün var daha sanki daha bir gün değil bir ay geçti gibi
İnşallah canımBende bu ay klomen kullandım ilk defa ve daha 9 günüm var ama çok heyecanlanıyorum acaba oldu mu olmadı mı diye inş çift çizgileri görürüz bu ay hepimiz
Insallah canim seninne zaman adetnİnsallah gebesindir yumurtlama takibinden snra banada asilama demisti insallah gerek kalmaz bu ay tuttrrz
Yeterli canim zaten 20 dn snra catliyoKızlar hamile kalmak için bir yumurta 20 mm yeterli olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?