2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Allahım inşallah bi mucize sana da nasip eder mübarek cuma hürmetine sesimizi duysun inşallah beklemek zor tez zamanda hayırlı haberler olsun ınsallah)))
canım duan için çok sağ ol benim bu ay için umudum kalmadı çünkü test sonucum ortada hafta sonu görürüm kırmızıları. Zaten eşim vazgeçti gibi çocuktan daha öbürüne bakmakta zorlanıyoruz Bi taneyle daha nasıl ilgilenicez dedi bugün bütün hayallerim yıkıldı

ayyy inşallah gelmez canım yaa

sen de dikkat et kendine bence seninkide gelmiycek ben öyle hissediyorum inşallah :)
burada adet öncesi kanda çıkmayan vardı sanki aswen miydi? Geç döllenmede mi çıkmıyor benim sadece 15. Gün ilişki oldu yani geç olamaz. Ya bide selin belimin ortasında bir ağırlık var aşağı doğru çekiyorlarmış gibi ayakta dururken. Gerçi olsa yızde 99 kanda çıkardı da kırmızılar gellene kadar ben acaba mı diycem hep ahahhhaa

adet öncesi benim kanda çıkmadı. Beklenen adetim 25-26 idi.21 inde kan testi yaptırdım sonuç negatifti, 28 inde adet olmayınca idrardan gebelik testi yaptım sonuç pozitifti.

hcg değeri 1500 olunca vajinal ultrasonla gebelik görünebiliyor, hcg 5000'i geçince de karından ultrasonla kese görünüyor.

ben gittim çarşamba günü. ozaman değerim 721 çıktı. ultrasonda kese görünmedi.doktor 2 gün sonra(yani bugün)için kan verirsin dedi 1545 çıktı hcg. haftaya perşembe de keseyi görmeyi umuyoruz.
Bende haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum seninle aynıyızya ondan sordum canım

adet öncesi benim kanda çıkmadı. Beklenen adetim 25-26 idi.21 inde kan testi yaptırdım sonuç negatifti, 28 inde adet olmayınca idrardan gebelik testi yaptım sonuç pozitifti.
peki senin geç döllenme mi canım? Adetlerin düzenli miydi? Ay şimdi tekrar umutlandım ama bu çok nadir rastlanan bir durum. Bir de negatif değerin kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…