- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.941
canım duan için çok sağ ol benim bu ay için umudum kalmadı çünkü test sonucum ortada hafta sonu görürüm kırmızıları. Zaten eşim vazgeçti gibi çocuktan daha öbürüne bakmakta zorlanıyoruz Bi taneyle daha nasıl ilgilenicez dedi bugün bütün hayallerim yıkıldıAllahım inşallah bi mucize sana da nasip eder mübarek cuma hürmetine sesimizi duysun inşallah beklemek zor tez zamanda hayırlı haberler olsun ınsallah)))
gellmez seninki gelmeeeez:)Yok canım baş dönmem ama adetim gelecek gibi hissediyorum karnım şişti Kasıklarım ağrıyor
ohh maşallah canım:)Kızlaarrrr beta hcg internetten sonucuma baktım 10658,54 çıkmış çok sevindimbirazdan doktora gidicem inşallah bakıcak bu değerlee
ayyy inşallah gelmez canım yaaG
gellmez seninki gelmeeeez:)
burada adet öncesi kanda çıkmayan vardı sanki aswen miydi? Geç döllenmede mi çıkmıyor benim sadece 15. Gün ilişki oldu yani geç olamaz. Ya bide selin belimin ortasında bir ağırlık var aşağı doğru çekiyorlarmış gibi ayakta dururken. Gerçi olsa yızde 99 kanda çıkardı da kırmızılar gellene kadar ben acaba mı diycem hep ahahhhaaayyy inşallah gelmez canım yaa
sen de dikkat et kendine bence seninkide gelmiycek ben öyle hissediyorum inşallah :)
adet öncesi benim kanda çıkmadı. Beklenen adetim 25-26 idi.21 inde kan testi yaptırdım sonuç negatifti, 28 inde adet olmayınca idrardan gebelik testi yaptım sonuç pozitifti.burada adet öncesi kanda çıkmayan vardı sanki aswen miydi? Geç döllenmede mi çıkmıyor benim sadece 15. Gün ilişki oldu yani geç olamaz. Ya bide selin belimin ortasında bir ağırlık var aşağı doğru çekiyorlarmış gibi ayakta dururken. Gerçi olsa yızde 99 kanda çıkardı da kırmızılar gellene kadar ben acaba mı diycem hep ahahhhaa
Canım sen ne zaman gidecektin doktorahcg değeri 1500 olunca vajinal ultrasonla gebelik görünebiliyor, hcg 5000'i geçince de karından ultrasonla kese görünüyor.
ben gittim çarşamba günü. ozaman değerim 721 çıktı. ultrasonda kese görünmedi.doktor 2 gün sonra(yani bugün)için kan verirsin dedi 1545 çıktı hcg. haftaya perşembe de keseyi görmeyi umuyoruz.Canım sen ne zaman gidecektin doktora
Allah kabul etsin canım.cuma vakti Meryem suresini okuyup hepinizi geçirdim içimden, Allah kabul eder inşallah.Rabbim hiç kimsenin elini boş bırakmasın.
cuma vakti Meryem suresini okuyup hepinizi geçirdim içimden, Allah kabul eder inşallah.Rabbim hiç kimsenin elini boş bırakmasın.
Allah razı olsun canım benim Cuma günü hürmetine Rabbim kabul etsin inşaAllahcuma vakti Meryem suresini okuyup hepinizi geçirdim içimden, Allah kabul eder inşallah.Rabbim hiç kimsenin elini boş bırakmasın.
Bende haftaya çarşamba gitmeyi düşünüyorum seninle aynıyızya ondan sordum canımben gittim çarşamba günü. ozaman değerim 721 çıktı. ultrasonda kese görünmedi.doktor 2 gün sonra(yani bugün)için kan verirsin dedi 1545 çıktı hcg. haftaya perşembe de keseyi görmeyi umuyoruz.
Allah razı olsun canım benim ne kadar güzel niyetlisin maşallahSağolasın canım, allah kabul etsin dualarını, dualarımızı :)
Hayırlı olsun güzellikle sağlıkla bitir yolculuğunu ve kucapınaKızlarr şimdi çıktım doktorun yanından değerimin çok güzel yükseldiğini söyledi. Ultrasonla baktı ama biraz eskiydi salı günü ultrason bölümünde bakılcak ama kesem göründüü
peki senin geç döllenme mi canım? Adetlerin düzenli miydi? Ay şimdi tekrar umutlandım ama bu çok nadir rastlanan bir durum. Bir de negatif değerin kaçtı?adet öncesi benim kanda çıkmadı. Beklenen adetim 25-26 idi.21 inde kan testi yaptırdım sonuç negatifti, 28 inde adet olmayınca idrardan gebelik testi yaptım sonuç pozitifti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?