- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.961
Selam kızlar benim bat 2 nisan yaklaşık 10 gun önce dayanamayıp kan testi yaptirmistim negatif ti hadi dedim çok erken oldu olsa da çıkmazdi bugünde erken gebelik testi yaptım tek çizgi sizce ihtimal var mıdır yoksa artık umudumu keseyimmi ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var
Ayyy çok mutlu oldum canım benim hep böyle devam etsin sağlıkla al kucağına inşaAllah canımKızlarr şimdi çıktım doktorun yanından değerimin çok güzel yükseldiğini söyledi. Ultrasonla baktı ama biraz eskiydi salı günü ultrason bölümünde bakılcak ama kesem göründüü
cuma vakti Meryem suresini okuyup hepinizi geçirdim içimden, Allah kabul eder inşallah.Rabbim hiç kimsenin elini boş bırakmasın.
Sağol canım aminHayırlı olsun güzellikle sağlıkla bitir yolculuğunu ve kucapına
Amin inşallah canım Allahım tez zamanda sanada nasip etsin canımAyyy çok mutlu oldum canım benim hep böyle devam etsin sağlıkla al kucağına inşaAllah canım
Canım çok sağolasın en azından içim rahatladıg_mutlu canım çok sevindim maşallah diyelim Allah ultrasonda görmeyi kalp atışını da duymayı nasip etsin
amin canım inşallah :)Amin inşallah canım Allahım tez zamanda sanada nasip etsin canım
Canım inşallah Allahım sana da nasip eder. Güzel haberler alırsın inşallah.Senin sonucunu çok merak ediyorum, takipteyim:))amin canım inşallah :)
Amin canım inşaAllah Allah razı olsunCanım inşallah Allahım sana da nasip eder. Güzel haberler alırsın inşallah.Senin sonucunu çok merak ediyorum, takipteyim:))
Pardon canım arada kaynadı heralde görmedim kusurabakmaAngelDream canım sordum ama fark etmedin sanırım tekrar sorayım:)) senin negatif değerin kaçtı? Bir de geç döllenme miydi?
benim bata 3-4 gün kala 2,38 çıktı benim de. Bakalım hayırlısıPardon canım arada kaynadı heralde görmedim kusurabakma21 martta negatif değerim <1,200 olarak görünüyordu. Bat 25-26 idi, 30unda kan 721 idi. Geç döllenme vs doktor birşey söylemedi 21 inden sonrada ilişkimiz olmuştu acaba adet öncesi mi tuttu bilemedim:))
Düşün ki beni 1,2den bile küçüktü. Oyüzden senin için hayli hayli umut var hadi bakalım:)benim bata 3-4 gün kala 2,38 çıktı benim de. Bakalım hayırlısı
yine gidip baktırsana artış varmı diye. artış varsa eğer tamamdır bu işbenim bata 3-4 gün kala 2,38 çıktı benim de. Bakalım hayırlısı
Yaa kızlar benim 3 gündür acayip bi kasık ağrısı çekiyorum hareket ediyorum ağrıyor...Anlamadım noluyo
canım ya benim dun moralim çok bozuldu. Benim muhtemelen gebelik yok ama Bi umut batı bekliycemyine gidip baktırsana artış varmı diye. artış varsa eğer tamamdır bu iş
Diyorum ama anlatamıyorum kiDüşün ki beni 1,2den bile küçüktü. Oyüzden senin için hayli hayli umut var hadi bakalım:)
Cnm ama ben hamile değilim yani niye ağrıyor kiiTatlım benimde sağ kasığımda var, oluyormuş o, kanama olmadığı sürece sıkıntı yok diyorlar, yrn kontrol de yine sorucam bende yazarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?