2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Selam kızlar benim bat 2 nisan yaklaşık 10 gun önce dayanamayıp kan testi yaptirmistim negatif ti hadi dedim çok erken oldu olsa da çıkmazdi bugünde erken gebelik testi yaptım tek çizgi sizce ihtimal var mıdır yoksa artık umudumu keseyimmi ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var

yok hemen pes etme benim adetten 2 gün sonra çift çizgi çıktı

Kızlarr şimdi çıktım doktorun yanından değerimin çok güzel yükseldiğini söyledi. Ultrasonla baktı ama biraz eskiydi salı günü ultrason bölümünde bakılcak ama kesem göründüü
Ayyy çok mutlu oldum canım benim hep böyle devam etsin sağlıkla al kucağına inşaAllah canım

AngelDream canım sordum ama fark etmedin sanırım tekrar sorayım:)) senin negatif değerin kaçtı? Bir de geç döllenme miydi?
Pardon canım arada kaynadı heralde görmedim kusurabakma 21 martta negatif değerim <1,200 olarak görünüyordu. Bat 25-26 idi, 30unda kan 721 idi. Geç döllenme vs doktor birşey söylemedi 21 inden sonrada ilişkimiz olmuştu acaba adet öncesi mi tuttu bilemedim:))

benim bata 3-4 gün kala 2,38 çıktı benim de. Bakalım hayırlısı

Yaa kızlar benim 3 gündür acayip bi kasık ağrısı çekiyorum hareket ediyorum ağrıyor...Anlamadım noluyo

Tatlım benimde sağ kasığımda var, oluyormuş o, kanama olmadığı sürece sıkıntı yok diyorlar, yrn kontrol de yine sorucam bende yazarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…