- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.981
canım umudumu dun yitirdim çünkü ilk doğumundan tecrübem var olsa büyük ihtimalle çıkardı. He Allahtan umut kesilmez biliyorum ufacık da olsa aklımda acaba var çünkü bel ağrım arttı ve midem bulanıyor hala. Bakalım şu hafta sonu her şey belli olacak:)Diyorum ama anlatamıyorum kiruzigarr :)
Benim hamile kaldigim da da oluyordu, o da olabilirCnm ama ben hamile değilim yani niye ağrıyor kii
evet olabilirBata 3 gün var ama pembe lekelenmelerim var kızlar adet oluyorum erkenden dedim ama çok gelmiyor. Yumurtlama 18 marttı bu gelen yerleşme kanaması olabilir mi?
Bilmiyorum ki cnm acaba reglime yakın zamanda hamile kalmış olabilir miyim diye de düşünüyorum ama baya bi ağrıyor yani normalde benim reglim bile ağrısız gelir yani çok uzağım bu kasık ağrısınaBenim hamile kaldigim da da oluyordu, o da olabilir
Kızlaarrrr beta hcg internetten sonucuma baktım 10658,54 çıkmış çok sevindimbirazdan doktora gidicem inşallah bakıcak bu değerlee
Neden ki balim snuclar hamile oldugunu gsteriyor hayirlisi olsun balim :)Hamilelige inanamiyorum
Sağol canım amin inşallah darısı sana olsunDarısı başıma. Maşallah arkadaşımm
Balim gebelde hamilelim belirtisi soldaki batma diyolar ama bnm ilk dusugumde sagda oldu ameliyatim var ameliyat yerine vuruyo batma snaci sizlanma bide sanki karnimin altibda kalp atiyo gibi bisi oluyo ozamanda olmustu geceb ayda kkmyasal yasadim yani bn bndan eminim cnku dort ayri test yapmisykm bata 5 kala ayri ayri marka ve hepsi silik cikmisti snra on gun gecikmeyle bat oldu ama mnik bi parca dsmustu benden pede ozaman analdim icime kuvvetli bisekildr kimyasal yasadin sen diye bi his dstu gecen ay abakalim bu ay nlcakKızlar benimde sağ kadığımda batma var. Önceki hamileliğimdede vardı yani normal korkacak bişey yok
Günaydın canımm bende sabahın 6 sında işe geldim 10 da çıkıcam benimde normalde bugün ama daha ses yok görmeyiz inşaAllah kırmızılarıgünaydın kızlarrr:) bugün haftasonu ya sabahın 7sinde zırt diye uyandım allahım ya haftaiçi de uyuyayım diye zaman ararımbat geldi çattı benim bu gece tam 28 gün oluyor. demin beyaz akıntım geldi. yarına kırmızıları görmem inşallah
Ayy ciddenmi benimde sol kasığımda oluyor batma sancı hep ve kalbim karnımda atıyor sanki elimi koyunca ben zonklama gibi bişidir herhalde adet öncesi sanıyordum heyecan bastı şimdi bat bugün):)Balim gebelde hamilelim belirtisi soldaki batma diyolar ama bnm ilk dusugumde sagda oldu ameliyatim var ameliyat yerine vuruyo batma snaci sizlanma bide sanki karnimin altibda kalp atiyo gibi bisi oluyo ozamanda olmustu geceb ayda kkmyasal yasadim yani bn bndan eminim cnku dort ayri test yapmisykm bata 5 kala ayri ayri marka ve hepsi silik cikmisti snra on gun gecikmeyle bat oldu ama mnik bi parca dsmustu benden pede ozaman analdim icime kuvvetli bisekildr kimyasal yasadin sen diye bi his dstu gecen ay abakalim bu ay nlcaktabi saglam bi belirti var ama bilemedim ya
canım burada bir kaç arkadaş hamile olduğu halde adet öncesi kanda çıkmamış. istersen bir iki gün daha beklebenimde bat 6 nisan, sabah tıp merkezine uğradım ama kimse gelmemişti, bi ara gidip kan versem mi beklesemmi bilemiyorumçok zor beklemek çok zor
Normalde ne zaman baslarAaa başladımı çok erken başlamış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?