2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

sabahın 6sında mıı çok erkenmiş cnm ya ay vallahi bilmiyorum canım. ben batımı da tam hesaplayamıyorum 6 martta gece yattım 3 gibi adet oldum. o yüzden sat 6 mı 7 mi bilmiyorum:))
Aynen benimde öyle oldu canım 6 Mart gecesi ben 2 si yada 3 ü gibi bekliyorum

ben artık umudumu kesmiştim olmaz diyordum.gebe kalmak için dikkat ettiğim hiçbirşeye önem vermediğim zamanda geldi . hep dedikleri doğruymuş kafana takmayacaksın cnm

ben artık umudumu kesmiştim olmaz diyordum.gebe kalmak için dikkat ettiğim hiçbirşeye önem vermediğim zamanda geldi . hep dedikleri doğruymuş kafana takmayacaksın cnm
Valla ben de kestim ümidimi. Bu güzel şeyler benim başıma gelmez. Neyse Can'ım hayırlı olsun güzelliklerle kucağına al canım

Selam kızlar. Ben de mart ayını değerlendirenlerdenim. Klomen ve incir kürü kullandım. Bugün adet günüm. Henüz olmadım. Genelde sabah adet olmuş olarak uyanırdım. İnşallah olmam dua edin bana. Kasıklarımda ve karnımın alt kısmında rahmin olduğu bölgede sızlama ve hafif kasılma gibi his var. İnşallah adet olmam ve bebeğim benimledir.

Ben de seninle aynı durumdayım adetim dündü ama halaolmadı. Gecikti gibi hissediyorum. Ne düşüneceğimi şaşırdım:/

Ben de seninle aynı durumdayım adetim dündü ama halaolmadı. Gecikti gibi hissediyorum. Ne düşüneceğimi şaşırdım:/

Benim kasıklarımda hissettiklerim normalde olan adet belirtilerimden çok farklı. O yüzden umutlu gibiyim. İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz ve daha fazla beklemeyiz. Aslında ben de dün olmayı bekliyordum ama genelde gün içinde olmam sabah kalkınca olmuş olur. O yüzden bu sabah gelmiş olur diyordum ama gelmedi.

Bende öyle farklı bişey yok sadece normalde çok kasık sancım olur bu kez pek olmadı. Hayırlısı bence sen hamilesin öyle gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…