- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
canim inşallah güzel haberlerini aliriz.Kizlar daha once yazmistim size siz bana yorum yapmissiniz amaben hc grmedim asilamanin 9. gunnde test yaptm tabikide negatif yarin 12.gunum bu son asilamam olmazsa tup bebege gecicez rabbim insallah nasip etmistir yarin adet olmam persembe doktora gdicem tabi adet olmazsam dua edin adet olmiym bebisim benimledr benim hep dualarimdasiniz
tam bir hafta var bakalım hayırlısıInsallah canim seninne zaman adetn
bende aynı durumdayım ama beklemekten başka care yok birde ben günüm gecmeden yapmak istemiyorum artık çünkü hep nagatif görmekten sıkıldımKızlar ya adetime bi hafta var zaman hiiiccc gecmiyo keşke erkenden ogrenebilmenin bir yolu olsa
Aynen canım bende ya adet gunumde yada sonrasında negatif çıkınca gerçekten çok uzuluyorum bende rabbim hepimize nasip etsin inşallahbende aynı durumdayım ama beklemekten başka care yok birde ben günüm gecmeden yapmak istemiyorum artık çünkü hep nagatif görmekten sıkıldım
inşallah aslında bu kadar düşünmesek akısına bıraksak kafamız rahat olacak ama imkanz özellikle adet gününe yakın resmen kafayı yiyorum aklımda hep aynı sorular oluyorAynen canım bende ya adet gunumde yada sonrasında negatif çıkınca gerçekten çok uzuluyorum bende rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Ben her ay bu ay rahat takilcam diye karar alıyorum ama olmuyo hiç yapamıyorum bu arada senin suanda belirtin varmi caniminşallah aslında bu kadar düşünmesek akısına bıraksak kafamız rahat olacak ama imkanz özellikle adet gününe yakın resmen kafayı yiyorum aklımda hep aynı sorular oluyor
Ben her ay bu ay rahat takilcam diye karar alıyorum ama olmuyo hiç yapamıyorum bu arada senin suanda belirtin varmi canim
belirti derken bnde bı kaç gündür halsizlik bas dönmesi vs vardı dün gece özellikle kasıklarımda batmalar oldu anlam veremiyorum ki ama gebe oldugumdan değil piskolojik benmki benceBen her ay bu ay rahat takilcam diye karar alıyorum ama olmuyo hiç yapamıyorum bu arada senin suanda belirtin varmi canim
sende varmbelirti derken bnde bı kaç gündür halsizlik bas dönmesi vs vardı dün gece özellikle kasıklarımda batmalar oldu anlam veremiyorum ki ama gebe oldugumdan değil piskolojik benmki bence
Bende de tam tersi hiç bisey yok gibi kasiklarimda batma ağrı hiç yok goguslerim sis sadece ve az az da olsa beyaz akıntı var bu akıntı neden bilmiyorumsende varm
Bende de tam tersi hiç bisey yok gibi kasiklarimda batma ağrı hiç yok goguslerim sis sadece ve az az da olsa beyaz akıntı var bu akıntı neden bilmiyorum
bazıların da öyle oluyormus ama ya bilmiyorum ki benim belirtilerimde sacma okadar çabuk belirti olmaz diyor herkes bnmki tamamen piskolojik bekleyip göreceğizBende de tam tersi hiç bisey yok gibi kasiklarimda batma ağrı hiç yok goguslerim sis sadece ve az az da olsa beyaz akıntı var bu akıntı neden bilmiyorum
Kaç gün var adetine canimaynısı bende var dun test yaptım negatif sabah da sol tarafımda hafif batma oldu cok kısa surdu ama bilmiyorum ki ne yapım
Aynen oyle bekleyip görmez umarım güzel sonuclarimiz olurbazıların da öyle oluyormus ama ya bilmiyorum ki benim belirtilerimde sacma okadar çabuk belirti olmaz diyor herkes bnmki tamamen piskolojik bekleyip göreceğiz
bazıları gebe oldugu halde testlerde çıkmayabilir umudunu tüketme adeti görene kadar bekleaynısı bende var dun test yaptım negatif sabah da sol tarafımda hafif batma oldu cok kısa surdu ama bilmiyorum ki ne yapım
inşallah tatlımm inşallah bu arada nerde oturuyorsun yaş kaç ilk gebelikmi olacakAynen oyle bekleyip görmez umarım güzel sonuclarimiz olur
Kaç gün var adetine canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?