2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

canim inşallah güzel haberlerini aliriz.

bende aynı durumdayım ama beklemekten başka care yok birde ben günüm gecmeden yapmak istemiyorum artık çünkü hep nagatif görmekten sıkıldım
Aynen canım bende ya adet gunumde yada sonrasında negatif çıkınca gerçekten çok uzuluyorum bende rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Aynen canım bende ya adet gunumde yada sonrasında negatif çıkınca gerçekten çok uzuluyorum bende rabbim hepimize nasip etsin inşallah
inşallah aslında bu kadar düşünmesek akısına bıraksak kafamız rahat olacak ama imkanz özellikle adet gününe yakın resmen kafayı yiyorum aklımda hep aynı sorular oluyor

inşallah aslında bu kadar düşünmesek akısına bıraksak kafamız rahat olacak ama imkanz özellikle adet gününe yakın resmen kafayı yiyorum aklımda hep aynı sorular oluyor
Ben her ay bu ay rahat takilcam diye karar alıyorum ama olmuyo hiç yapamıyorum bu arada senin suanda belirtin varmi canim

Ben her ay bu ay rahat takilcam diye karar alıyorum ama olmuyo hiç yapamıyorum bu arada senin suanda belirtin varmi canim
belirti derken bnde bı kaç gündür halsizlik bas dönmesi vs vardı dün gece özellikle kasıklarımda batmalar oldu anlam veremiyorum ki ama gebe oldugumdan değil piskolojik benmki bence

Bende de tam tersi hiç bisey yok gibi kasiklarimda batma ağrı hiç yok goguslerim sis sadece ve az az da olsa beyaz akıntı var bu akıntı neden bilmiyorum

aynısı bende var dun test yaptım negatif sabah da sol tarafımda hafif batma oldu cok kısa surdu ama bilmiyorum ki ne yapım

Bende de tam tersi hiç bisey yok gibi kasiklarimda batma ağrı hiç yok goguslerim sis sadece ve az az da olsa beyaz akıntı var bu akıntı neden bilmiyorum
bazıların da öyle oluyormus ama ya bilmiyorum ki benim belirtilerimde sacma okadar çabuk belirti olmaz diyor herkes bnmki tamamen piskolojik bekleyip göreceğiz

Gogus sisligi adet oncesinde de olur beyaz akintida adet olacaginin belirtisi diye biliyorum ama hamilelik belirtiside olabilir bunlar o yüzden hiç bilmiyorum suanki durumum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…