- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.021
canım senin o zaman geç döllenme miydi?Canım benim adet tarihinden 4 gün sonra bile çıkmadıama şimdi hamişimmm
Evet canım adetime 10 gün kala yumurtlama olmuştu. O günüde değerlendirmiştikcanım senin o zaman geç döllenme miydi?
ovulasyon testi mi kullandın? Ben de mi bir dahaki ay kullansam acaba. Bana gereksiz geliyordu bir de çözemiyorum ben o testleri o yüzden bu ay almadımEvet canım adetime 10 gün kala yumurtlama olmuştu. O günüde değerlendirmiştik
canım senin kanda ne zaman belli oldu?Kızlar benim adetime 7 gün var ben dün test yaptırdım negatif çıktı sizce adetime kadar değişiklik olur mu böyle bir durumla karşılaşan var mi yardımcı olur musunuz bana
Hayirlisi allahtan balim olacakkkkkkkAyy ciddenmi benimde sol kasığımda oluyor batma sancı hep ve kalbim karnımda atıyor sanki elimi koyunca ben zonklama gibi bişidir herhalde adet öncesi sanıyordum heyecan bastı şimdi bat bugün):)
Canım ben ovülasyon kullandım adetimden sonraki 12. 14.günler yaptım silik çizgi çıkmıştı. Ama ben yumurtlama günlerimi biliyorum akıntıdan. O günlerde akıntım olmadı. Adetimin 20. Günü o akıntım geldi o günü değerlendirdim. Ordan biliyorum canım. Ovülasyonu hergün yapman gerekiyo açıkçası akıntısından anlamayan yapabilir ama akıntıdan anlıyosa hiç gerek yok.ovulasyon testi mi kullandın? Ben de mi bir dahaki ay kullansam acaba. Bana gereksiz geliyordu bir de çözemiyorum ben o testleri o yüzden bu ay almadım
hmm ben de anlıyorum cnm bir de vatma oluyor bende. Doğal test:))Canım ben ovülasyon kullandım adetimden sonraki 12. 14.günler yaptım silik çizgi çıkmıştı. Ama ben yumurtlama günlerimi biliyorum akıntıdan. O günlerde akıntım olmadı. Adetimin 20. Günü o akıntım geldi o günü değerlendirdim. Ordan biliyorum canım. Ovülasyonu hergün yapman gerekiyo açıkçası akıntısından anlamayan yapabilir ama akıntıdan anlıyosa hiç gerek yok.
Evet sanırım adet oldum artık 2 gündür kahve rengi akıntım geliyor ve ağrım var bugünde kanlı kahve rengi akıntım var hayırlısı artık gelecek aya diyelimBen ne yapacağım bilmiyorum ya vajinusmustum ben şimdi ilişkiye girebiliyorum ama yinede çok ilerleyemiyor eşim kastığım için sizce bu yüzden hamile kalamıyor olabilirmiyim birde ben hiç orgazm yaşamıyorum kastığım için bunlar sebep olabilirmi ilişkiden sonra kalkmıyorum hatta ayaklarımı kaldırıyorum yukarı belli bir süre öyle yatıyorum ama yine olmadı ya
ayy sende evde test yok mu Bi baksana:))Kızlar bu saat oldu hala kırmızılar yok ama ağrılarım var kasıklarımın üstü pıt pıt seyiriyor belim ağrıyor gelecek sanırım tüm evi temizledim bugün bide kanamam gelirse çok sancım oluyor 1 hafta bişi yapamam diye hayırlısı bakalım
canım resim küçük ya ben büyüttüm yine de göremedim sen daha iyi görürsün bak eğer çol çok silik de olsa Bi çizgi varsa tamamdır bu iş:)Kizlar adetime 3 gun kala test yaptim sanki silik bir cizgi goruyorum. Ama cok istedigim icinde hayal goruyor olabilirim. Bi bakarmisiniz
normalde adetin bu şekilde mi oluyor? Çok adet kanamasına benzetemedim ben cnm?Evet sanırım adet oldum artık 2 gündür kahve rengi akıntım geliyor ve ağrım var bugünde kanlı kahve rengi akıntım var hayırlısı artık gelecek aya diyelim
Canım kendini niye yoruyorsun dinlenseydin ya bugun bat mış. Hayırlısı olsun çok da düşünmemeye calis. Kafanı dagit kendini çok da dinlememeye calisKızlar bu saat oldu hala kırmızılar yok ama ağrılarım var kasıklarımın üstü pıt pıt seyiriyor belim ağrıyor gelecek sanırım tüm evi temizledim bugün bide kanamam gelirse çok sancım oluyor 1 hafta bişi yapamam diye hayırlısı bakalım
Benimde gecen ay oyle olmustu 2 gub kahverengi çok az lekeler geldi. Adetim 1 gün gecikti. Sonra koyu kahve olup kana çevirdi... Hayırlısı insallah en kısa zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize, tüm bekleyenlere kardeşlerim.....Evet sanırım adet oldum artık 2 gündür kahve rengi akıntım geliyor ve ağrım var bugünde kanlı kahve rengi akıntım var hayırlısı artık gelecek aya diyelim
Evde 8 tane test varayy sende evde test yok mu Bi baksana:))
Düşünmemeye çalışıyorum tatlım ya biraz kafam dağılsın dedim iyi de geldi :)Canım kendini niye yoruyorsun dinlenseydin ya bugun bat mış. Hayırlısı olsun çok da düşünmemeye calis. Kafanı dagit kendini çok da dinlememeye calis
Burdan belli olmuyor canım ama sen görüyorsan vardır olmadımı bembeyaz oluyor çünkü hayal olduğunu sanmıyorum hayırlısı inşaAllah :)Kizlar adetime 3 gun kala test yaptim sanki silik bir cizgi goruyorum. Ama cok istedigim icinde hayal goruyor olabilirim. Bi bakarmisiniz
Bnm az az aaz miktarda akintim oluyo nrmalde adetten bigun once kuruluk olurdu hala akintim var beyaz yogun geneAkıntım öyle çok yok çamaşırıma geçmiyor mesela o kadarcık ama ilk gebeliğim de de akıntım olmamıştı son ay oldu onun yüzünden mantar olmuştum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?