2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kizlar bende aubat 28 de olmustum hala olmadim ama benim 35 40 gunde bir oluyo onunun icin bekliyorum hala.. bu ay farkli olarak bir haftadir muthis derecede bacaklarim agriyo.. Test yapmadim hala bekliyorum husrana ugramak istemiyorum...

ovulasyon testi mi kullandın? Ben de mi bir dahaki ay kullansam acaba. Bana gereksiz geliyordu bir de çözemiyorum ben o testleri o yüzden bu ay almadım
Canım ben ovülasyon kullandım adetimden sonraki 12. 14.günler yaptım silik çizgi çıkmıştı. Ama ben yumurtlama günlerimi biliyorum akıntıdan. O günlerde akıntım olmadı. Adetimin 20. Günü o akıntım geldi o günü değerlendirdim. Ordan biliyorum canım. Ovülasyonu hergün yapman gerekiyo açıkçası akıntısından anlamayan yapabilir ama akıntıdan anlıyosa hiç gerek yok.

hmm ben de anlıyorum cnm bir de vatma oluyor bende. Doğal test:))

Kızlar bu saat oldu hala kırmızılar yok ama ağrılarım var kasıklarımın üstü pıt pıt seyiriyor belim ağrıyor gelecek sanırım tüm evi temizledim bugün bide kanamam gelirse çok sancım oluyor 1 hafta bişi yapamam diye hayırlısı bakalım

Evet sanırım adet oldum artık 2 gündür kahve rengi akıntım geliyor ve ağrım var bugünde kanlı kahve rengi akıntım var hayırlısı artık gelecek aya diyelim

Kizlar adetime 3 gun kala test yaptim sanki silik bir cizgi goruyorum. Ama cok istedigim icinde hayal goruyor olabilirim. Bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 20160401_103822.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 52
ayy sende evde test yok mu Bi baksana:))

Canım kendini niye yoruyorsun dinlenseydin ya bugun bat mış. Hayırlısı olsun çok da düşünmemeye calis. Kafanı dagit kendini çok da dinlememeye calis

Evet sanırım adet oldum artık 2 gündür kahve rengi akıntım geliyor ve ağrım var bugünde kanlı kahve rengi akıntım var hayırlısı artık gelecek aya diyelim
Benimde gecen ay oyle olmustu 2 gub kahverengi çok az lekeler geldi. Adetim 1 gün gecikti. Sonra koyu kahve olup kana çevirdi... Hayırlısı insallah en kısa zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize, tüm bekleyenlere kardeşlerim.....

Akıntım öyle çok yok çamaşırıma geçmiyor mesela o kadarcık ama ilk gebeliğim de de akıntım olmamıştı son ay oldu onun yüzünden mantar olmuştum :)
Bnm az az aaz miktarda akintim oluyo nrmalde adetten bigun once kuruluk olurdu hala akintim var beyaz yogun gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…