2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

canım adete 4 gün kala yine idrarda mı bakmıştın yoksa kanda mı.

Kız hadi inşallah güzel güzel haberler alırız ya ben de ilk defa böyle oldum.
Kizlar benimde gecen ay oyle oldu hatta yerlesme kanamasi sandim ama doktorum stresten adetimi resmen tuttugumu o nedenle kahverengi gelip birturlu baslayamadigini soyledi.2 gun sonra normal adete donmustu ki hic boyle bisi yasamamistim

Batı bugün olan baya varmış:) benim kanda negatif ama göğüslerim çatlayacak gibi ağrıyor bir de midem hala az Bi aç kalayım bulanıyor ve aşırı yeme isteğim var. Bir umut bekliyorum bakalım hayırlısı..

Merhaba
Benim sat 29 şubattı adetlerim düzenli 31 günde bir oluyor. Bu ay gecikti, idrar testinde çift çizgi de belirgin çıktı. Dün kan testinde de beta hcg 379 civarı çıktı ama bu az değil mi? sonuç çıkmadan başka bir doktora gitmiştim yine dün, o doktor pazartesi tekrar kan vermemi söyledi, beta hcg 2 günde bir iki katı artmalıymış. Çok kafaya takıyorum, başka birşey düşünemiyorum. Umarım herşey yolundadır. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…