- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.081
Birde duam sizinleeee belki ben pazartesi yaparim gorumcmdeyim utanirim giiiiSabah da olmazsam yapabilirim belki :)
Tamam haberleselim bak kesin
Birde duam sizinleeee belki ben pazartesi yaparim gorumcmdeyim utanirim giiii))))
Tamam kardesim benim anlastik amaaaaa asla bikonuda anlasalim bak smdik pesin pesin sonuc ne olursa olsun sabredicez ve uzulmemeye calisacazTamam canım.
Yarın haberleşiriz :)
Himmmmm sen yap kiz senin var nasisa bissru ayricaaa batina var snuc nr olursa olsun uzulme hemen cikmi andir kalasi cizgi anca gecikmede cikarsa cikiKız ben de yarın yapmam gibi geliyor ama bakalım :)
Tamam kardesim benim anlastik amaaaaa asla bikonuda anlasalim bak smdik pesin pesin sonuc ne olursa olsun sabredicez ve uzulmemeye calisacaz
Himmmmm sen yap kiz senin var nasisa bissru ayricaaa batina var snuc nr olursa olsun uzulme hemen cikmi andir kalasi cizgi anca gecikmede cikarsa ciki)))))
Hahahaha tabi canim orasi oyle olmaliTamam canım :)
Yine de sonuç olumlu olsun
He dur hatlar karisti giii pardon ozaman yarin yapiyiz ikimizdeeeeKız batına var derken benim bat bugün
Pazartesiye kalsın kızHe dur hatlar karisti giii pardon ozaman yarin yapiyiz ikimizdeeee
Oyle mi disun giiiiiPazartesiye kalsın kız
Biraz önce test yaptım negatif adet kanamasıymış yani hayırlısı ne yapalımBunu hiç duymadım canım.
Ben yerleşme kanamasını pembe oluyor diye okudum araştırırken hep.
canım adete 4 gün kala yine idrarda mı bakmıştın yoksa kanda mı.kızlar daha öncede yazmıştım ama umudumu bat a 4 gün kal ayaptırdığım gebelik testinde kaybetmiştim bugün batım ama gelen giden ağrı sızı yok ve göğüslerim şiş dün iş gitmeden alelacele bi idrar testi yaptım ya tutarsa diye negatifti 30 40sn falan baktım işe gecikmeyeyim diye neyse işten eve geldim bi baktım ikinci çizgi oluşmuş ve bat a 1 gün kala yapmıştım yani test bekledi daha önceki yaptığım idrar testleri ne kadar beklerse beklesin ikinci çizgi olmuyordu birazdan eşim uayansın gidip idrar testi alacağım sizce umut var mı?
Kizlar benimde gecen ay oyle oldu hatta yerlesme kanamasi sandim ama doktorum stresten adetimi resmen tuttugumu o nedenle kahverengi gelip birturlu baslayamadigini soyledi.2 gun sonra normal adete donmustu ki hic boyle bisi yasamamistimKız hadi inşallah güzel güzel haberler alırız ya ben de ilk defa böyle oldum.
Kanda baktirmistim bhcg 0.5 ticanım adete 4 gün kala yine idrarda mı bakmıştın yoksa kanda mı.
peki tekrarladın mı testi bugün yine idrarda?Kanda baktirmistim bhcg 0.5 ti
peki tekrarladın mı testi bugün yine idrarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?