- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
- 628
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.101
Merhaba hoşgeldin günlerimiz aynıymış ☺uzun zamandan beri takip ediyordum yeni üye oldum. ve uzun bekleyişten sonra bende martta hamile kaldım çok şükür rabbime
Canım neden az olduğunu düşünüyorsun haftana göre normal atalıktaMerhaba
Benim sat 29 şubattı adetlerim düzenli 31 günde bir oluyor. Bu ay gecikti, idrar testinde çift çizgi de belirgin çıktı. Dün kan testinde de beta hcg 379 civarı çıktı ama bu az değil mi? sonuç çıkmadan başka bir doktora gitmiştim yine dün, o doktor pazartesi tekrar kan vermemi söyledi, beta hcg 2 günde bir iki katı artmalıymış. Çok kafaya takıyorum, başka birşey düşünemiyorum.Umarım herşey yolundadır. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
bize sonucu yaz canım merak ettim seninle aynı şeyleri yaşıyoruz batımız da aynı:)Sabah idrari ile bakacagim
Canım benim 114,7 çıktı hcg, 2 günde bir baktırdım 4 gün geçince 378 çıktı ama doktor az ama en azından artma var olumlu dedi bir hafta sonra bakalım bidaha dedi ve hesaplara göre bir hafta sonra 6000 lerde olması gerekirken 10658,6 gibi çıktı çok güzel gelişme dedi. Korkma canım senin değerin en azından daha yüksek. Beslenmene dikkat et sadeceMerhaba
Benim sat 29 şubattı adetlerim düzenli 31 günde bir oluyor. Bu ay gecikti, idrar testinde çift çizgi de belirgin çıktı. Dün kan testinde de beta hcg 379 civarı çıktı ama bu az değil mi? sonuç çıkmadan başka bir doktora gitmiştim yine dün, o doktor pazartesi tekrar kan vermemi söyledi, beta hcg 2 günde bir iki katı artmalıymış. Çok kafaya takıyorum, başka birşey düşünemiyorum.Umarım herşey yolundadır. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Kizlar benimde gecen ay oyle oldu hatta yerlesme kanamasi sandim ama doktorum stresten adetimi resmen tuttugumu o nedenle kahverengi gelip birturlu baslayamadigini soyledi.2 gun sonra normal adete donmustu ki hic boyle bisi yasamamistim
Oyle mi disun giiiii))) tamam ama bni esim kessin zorla yaptiracak sabah testi bana
Biraz önce test yaptım negatif adet kanamasıymış yani hayırlısı ne yapalım
Heyyyyyy noli bakim uzulmek yok onumuzdeki aya daha iyi hazirlik yap mesela ovu tedti kulln bn bu ay onu kllandim tuttuysa anca oyle tutmustur balim pozitif dusun kendini nisan ayina hazirla bnde iyle yapicam yoksada uzlmicem drencm kirilir belki ama guclu olucaz kizlar hemen yelkenleri indirmeyelim birbirimize destek olalim belkide biraz hafifleriz :-*Ben bu sabah oldum
İnşallah sende vardır canım.
Ben de oldum malesef.
İlk defa bu kadar fazla umutlanmıştım.
Kısmet değilmiş
Balim istersen iki gn snra bidaha ver kan icin rahatlasin balimMerhaba
Heyyyyyy noli bakim uzulmek yok onumuzdeki aya daha iyi hazirlik yap mesela ovu tedti kulln bn bu ay onu kllandim tuttuysa anca oyle tutmustur balim pozitif dusun kendini nisan ayina hazirla bnde iyle yapicam yoksada uzlmicem drencm kirilir belki ama guclu olucaz kizlar hemen yelkenleri indirmeyelim birbirimize destek olalim belkide biraz hafifleriz :-*
Zaten balim kyu olmuyo yani atmican testleri karsilastirican dgerlerine gre hangisi bi tik daha kyu olirsa o yumurtlama olucak anlamina geliyo bnmkilerfe hic koyulasmadi ki sadece sira sra dizince anladim 14.gun yumurtladim dikkat edicem yani olucak gorde bak onumzdeki ay gelecek bebeginOvülasyon testi daha önce kullanmıştım canım eşit koyulukta çift çizgiyi göremedim.
Belki yumurta takibi yaptırırım bu ay bilemiyorum tatlım.
Sen ne yaptın? Testi yaptın mı?
Anlamadim canm adetin gectimi nekadarlik hamilesinKızlar bana yardım.esein ne olur şimdi ben yeni hamikeyum.ama bita önce bende çok açık kahverengi gibi bir sivi geldi bu nedir ne olur bana yardım.edein acil cevap verin( çok korkuyorum
Yok yarin yapicam testOvülasyon testi daha önce kullanmıştım canım eşit koyulukta çift çizgiyi göremedim.
Cok tirsiyirum ya ama napim cani sagolsun dicem artik olmasaOvülasyon testi daha önce kullanmıştım canım eşit koyulukta çift çizgiyi göremedim.
İşte kan verdim.onu bekliyorum adetim.10 gün geçti testler yaptım.hep pozitif çıktıAnlamadim canm adetin gectimi nekadarlik hamilesin
Zaten balim kyu olmuyo yani atmican testleri karsilastirican dgerlerine gre hangisi bi tik daha kyu olirsa o yumurtlama olucak anlamina geliyo bnmkilerfe hic koyulasmadi ki sadece sira sra dizince anladim 14.gun yumurtladim dikkat edicem yani olucak gorde bak onumzdeki ay gelecek bebegin
Yok yarin yapicam test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?