- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.121
Himmm ozaman kan degerini ogrenince msj at muhtemelen yerlesme olabilor nezamndan beri var lekelenmen korkma sakin bakİşte kan verdim.onu bekliyorum adetim.10 gün geçti testler yaptım.hep pozitif çıktı
Amin ya insaAllah keske atmasaydim sanad gsterirdim testleriCanım yumurta çatladığı zaman testte 2 çizgi de koyuluk olarak eşit oluyor.
Ben de dediğin gibi testleri atmayıp karşılaştırmıştım ama pek koyulaşmadı yani.
Bakalım belki bu ay denerim.
Hadi hayırlısı umarım senin bebeğin seninledir canım.
Amin ya insaAllah keske atmasaydim sanad gsterirdim testleri
bize sonucu yaz canım merak ettim seninle aynı şeyleri yaşıyoruz batımız da aynı:)
Benim 3 gün gecikti ama korkudan test yapmadımPredictor ısrar testi yaptım negatif bugün 1 gün gecikti dün olman gerekirdi..
Canım yumurta çatladığı zaman testte 2 çizgi de koyuluk olarak eşit oluyor.
Ben de dediğin gibi testleri atmayıp karşılaştırmıştım ama pek koyulaşmadı yani.
Bakalım belki bu ay denerim.
Hadi hayırlısı umarım senin bebeğin seninledir canım.
Yap yüzleş benceBenim 3 gün gecikti ama korkudan test yapmadım
Adeti bekliyim diyorum. Negatif çizgisinden nefret ediyorumYap yüzleş bence
cnm bi düzeltme yapmak istedim ovu testinde iki çizgininde eşit koyulukta çıkması yumurtanın çatladığını değil , yeterli olgunluğa ulaştığını ve 12-36 saat içinde çatlayacağına işaret eder.. yumurta çatladığı zaman T çizgisi silikleşmeye başlar..
Evet büyük hüsran tuhaf neredesin adet gel bari... Bu daha en erken adet gununde test yapacağım..Adeti bekliyim diyorum. Negatif çizgisinden nefret ediyorum
Ne zaman adetin? Benim 1iydiEvet büyük hüsran tuhaf neredesin adet gel bari... Bu daha en erken adet gununde test yapacağım..
Dün olman gerekiyordu 2 nisanNe zaman adetin? Benim 1iydi
Hayırlısı ya sıkıldım artıkDün olman gerekiyordu 2 nisan
Hayırlısı ya sıkıldım artık
Ben de deniycem. Bakalım :/Bende bu ay 3 kan 6.7 tanede ıdrar testi yaptım olsa da sevinsem ovulasyon testi ise yarar mi bu ay onu deneyeyim
Balim bence ise yariyo rn azindan yumurtlama zamanini belirliyosun ve duzenli iliskiyle ben kac kisinin hamile kaldigini ogrendim onmli olan yumrtlama tarihi rabbkm hayirlisini versin bacilarim umifimizi kaybetmeyelim allahin gucune gider bizi suan siniyo sabir az daha sabir az kaldi axzzzzBende bu ay 3 kan 6.7 tanede ıdrar testi yaptım olsa da sevinsem ovulasyon testi ise yarar mi bu ay onu deneyeyim
Canım ben de pek giremiyorum haftasonu eşimle oğlumla geçiyor işteyken yoğun girebiliyorum benim daha gelen giden yok canım umudum yeniden artmaya başladı ama test yapmıycam bekliycem hiç sevmiyorum tek çizgiyi
selin hadi inşallah senden güzel haber bekliyorum. Benim de gelen yok daha ama geçen ay 3gun gecikmem olmuştuCanım ben de pek giremiyorum haftasonu eşimle oğlumla geçiyor işteyken yoğun girebiliyorum benim daha gelen giden yok canım umudum yeniden artmaya başladı ama test yapmıycam bekliycem hiç sevmiyorum tek çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?