2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Amin ya insaAllah keske atmasaydim sanad gsterirdim testleri

cnm bi düzeltme yapmak istedim ovu testinde iki çizgininde eşit koyulukta çıkması yumurtanın çatladığını değil , yeterli olgunluğa ulaştığını ve 12-36 saat içinde çatlayacağına işaret eder.. yumurta çatladığı zaman T çizgisi silikleşmeye başlar..

Tesekkur ederim canim. Dogrudur ben kullanali epey oldu oyle hatirladim.

Bende bu ay 3 kan 6.7 tanede ıdrar testi yaptım olsa da sevinsem ovulasyon testi ise yarar mi bu ay onu deneyeyim
Balim bence ise yariyo rn azindan yumurtlama zamanini belirliyosun ve duzenli iliskiyle ben kac kisinin hamile kaldigini ogrendim onmli olan yumrtlama tarihi rabbkm hayirlisini versin bacilarim umifimizi kaybetmeyelim allahin gucune gider bizi suan siniyo sabir az daha sabir az kaldi axzzzz

Kızlar teşekkürler moralimi düzelttiniz. İnternette baktım benzer haftalarda çoğunluk 1000lerde bhcg den bahsediyor, doktorla da görüşemedim gitti. Benim endişem bilmemekten kaynaklanıyor. Çalışıyorum da, işe belli etmeden nasıl izin alıcam da doktora gidicem bilmiyorum. Pazartesi Sabah 8-8,30da kan vermeye gitsem direk verebilir miyim acaba? 9da işte olmam lazım. Ya da bugün acile gitsem bakarlar mı? Of of kafamda binbir soru

T tostos16 ruzigarr hayırlı haberlerinizi bekliyorum. Misafirim vardı pek giremedim durumlar nedir bilgi verin
Canım ben de pek giremiyorum haftasonu eşimle oğlumla geçiyor işteyken yoğun girebiliyorum benim daha gelen giden yok canım umudum yeniden artmaya başladı ama test yapmıycam bekliycem hiç sevmiyorum tek çizgiyi

Canım ben de pek giremiyorum haftasonu eşimle oğlumla geçiyor işteyken yoğun girebiliyorum benim daha gelen giden yok canım umudum yeniden artmaya başladı ama test yapmıycam bekliycem hiç sevmiyorum tek çizgiyi
selin hadi inşallah senden güzel haber bekliyorum. Benim de gelen yok daha ama geçen ay 3gun gecikmem olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…