- 7 Temmuz 2011
- 1.362
- 2.609
- 333
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
bende aynen öyleyim suan kasık agrım var adetime 1 hfta var üşüttümmü piskolojkmi anlayamıyorumKizlar benimde adetime 1 hafta var.kasık agrisi var bende ama üşüttüm mü psikolojik mi bilmiyorum.kalbim umut etmek istiyor tabi.biraksam kaptiracagim kendimi,üzülürum sonra diye korkuyorum.kaptirmasamda uzulecegim gerçi .
Istanbul yas 25 bir yillik evliyim ekim ayında boş gebelikten kurtaj oldum bebek hiç oluşmadı şimdi yine deli gibi istiyoruz umarim olur saglikli geçer sen canimmminşallah tatlımm inşallah bu arada nerde oturuyorsun yaş kaç ilk gebelikmi olacak
Aa canım bence iki gün daha bekle olmadi kan testi yaparsın üzülme canım yaadün olmam gerekiyordu test yaptım fakat sonuc her zaman ki gibi negatif
Canım hepimiz ayniyiz olsun istiyoruz negatif göre gore umutsuzlastik cogumuz azma umutsuzluk yerine hep bir ümidimiz olsun inşallah olur sıkma caniniKizlar benimde adetime 1 hafta var.kasık agrisi var bende ama üşüttüm mü psikolojik mi bilmiyorum.kalbim umut etmek istiyor tabi.biraksam kaptiracagim kendimi,üzülürum sonra diye korkuyorum.kaptirmasamda uzulecegim gerçi .
Aa canım bence iki gün daha bekle olmadi kan testi yaparsın üzülme canım yaa[/QUOTE
bekliyorum artık çift çizgiyi ne zaman görücem meraktayım kanda kaç olursa gebelık belli oluo
hayırlısı olsun canım bnde 26 yasındayım 1 bucuk yıllık evliyim sadece 1 ay korunduk 14-15 aydır olmuyorIstanbul yas 25 bir yillik evliyim ekim ayında boş gebelikten kurtaj oldum bebek hiç oluşmadı şimdi yine deli gibi istiyoruz umarim olur saglikli geçer sen canimmm
Allahım en kısa zamanda nasıl etsin canım dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelimhayırlısı olsun canım bnde 26 yasındayım 1 bucuk yıllık evliyim sadece 1 ay korunduk 14-15 aydır olmuyor
ben hep ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagını bos bırakmasın biz daha yeniyiz birde yıllardr isteyip olmayanlar tüp bebek olup tutmayanlar var halime sükrediyorum bir yandan allah kimseyi o durumlara getirmesinAllahım en kısa zamanda nasıl etsin canım dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim
Evet ümit hep var Allaha şükür. İnşaallah hepimizin olacak bebisleri.Canım hepimiz ayniyiz olsun istiyoruz negatif göre gore umutsuzlastik cogumuz azma umutsuzluk yerine hep bir ümidimiz olsun inşallah olur sıkma canini
Kime sordun canim benim :)Canim sendeki sikintin ve göğüs sisligi varmi
benimde göguslerimde bi durum yok suanKime sordun canim benim :)
Bana sorduysan benim göğüs hassasiyeti kıstasim değil artik.ilk istedigimde o kadar aciyorduki hep fos çikti.onu dikkate almiyorum.kasik agrisi var ama.buda hamilelik değilse diyorum kist mi var ya da apandisit mi Allah korusun..bu da psikolojikse gari yuhh diyecegim kendime.ne psikolojiymis arkadaş
:) :) bende goguslerim sisti adet olucam diye dusunuyorum da yine de hamilelikten mi acaba diyorum psikolojik benimkide cidden ne psikoloji var bizde ya.dKime sordun canim benim :)
Bana sorduysan benim göğüs hassasiyeti kıstasim değil artik.ilk istedigimde o kadar aciyorduki hep fos çikti.onu dikkate almiyorum.kasik agrisi var ama.buda hamilelik değilse diyorum kist mi var ya da apandisit mi Allah korusun..bu da psikolojikse gari yuhh diyecegim kendime.ne psikolojiymis arkadaş
bilemeyiz ki canım üzülme mesela bnmde bas ağrılarım basladı kesinlkle adet agrısı hep öyle olur cnkü ama yinede kırmzıları görmeden bilemeyizYa varya suanda tüm hayallerim gitti kesin goguslerim adet olacağım için böyle sisti: (
E Ebrtrk aynen sıkıntı yapma kendine olacağı varsa olucak zaten pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?