2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kizlar benimde adetime 1 hafta var .kasık agrisi var bende ama üşüttüm mü psikolojik mi bilmiyorum.kalbim umut etmek istiyor tabi.biraksam kaptiracagim kendimi,üzülürum sonra diye korkuyorum.kaptirmasamda uzulecegim gerçi .

bende aynen öyleyim suan kasık agrım var adetime 1 hfta var üşüttümmü piskolojkmi anlayamıyorum

Canım hepimiz ayniyiz olsun istiyoruz negatif göre gore umutsuzlastik cogumuz azma umutsuzluk yerine hep bir ümidimiz olsun inşallah olur sıkma canini

Istanbul yas 25 bir yillik evliyim ekim ayında boş gebelikten kurtaj oldum bebek hiç oluşmadı şimdi yine deli gibi istiyoruz umarim olur saglikli geçer sen canimmm
hayırlısı olsun canım bnde 26 yasındayım 1 bucuk yıllık evliyim sadece 1 ay korunduk 14-15 aydır olmuyor

Allahım en kısa zamanda nasıl etsin canım dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim
ben hep ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagını bos bırakmasın biz daha yeniyiz birde yıllardr isteyip olmayanlar tüp bebek olup tutmayanlar var halime sükrediyorum bir yandan allah kimseyi o durumlara getirmesin

Canım hepimiz ayniyiz olsun istiyoruz negatif göre gore umutsuzlastik cogumuz azma umutsuzluk yerine hep bir ümidimiz olsun inşallah olur sıkma canini
Evet ümit hep var Allaha şükür. İnşaallah hepimizin olacak bebisleri.
1. kuralin stres yapmamak akisina birakmak olduğununda farkindayim.onun içinde dua ediyorum. Dikkatimi dagitacak oyalanacak şeyler buluyorum

Canim sendeki sikintin ve göğüs sisligi varmi
Kime sordun canim benim :)
Bana sorduysan benim göğüs hassasiyeti kıstasim değil artik.ilk istedigimde o kadar aciyorduki hep fos çikti.onu dikkate almiyorum.kasik agrisi var ama.buda hamilelik değilse diyorum kist mi var ya da apandisit mi Allah korusun..bu da psikolojikse gari yuhh diyecegim kendime.ne psikolojiymis arkadaş

benimde göguslerimde bi durum yok suan

:) :) bende goguslerim sisti adet olucam diye dusunuyorum da yine de hamilelikten mi acaba diyorum psikolojik benimkide cidden ne psikoloji var bizde ya.d

Ya varya suanda tüm hayallerim gitti kesin goguslerim adet olacağım için böyle sisti: (
bilemeyiz ki canım üzülme mesela bnmde bas ağrılarım basladı kesinlkle adet agrısı hep öyle olur cnkü ama yinede kırmzıları görmeden bilemeyiz

E Ebrtrk dur bakalim hemen olumsuz düşünme,herkes belirtilerin adet belirtilerine çok benzediğini söylüyor.dedikleri gibi kirmizilari görmeden koyverme canim.

brgl_34 baş agrisi bende de olur adet öncesi ve sonrasi.ama açliktan falan da olur.belki senin ki de boyle ayri biseydir.

merrr yok valla canım diyetimi bzdum 2 poğaca yedim aclıktan fln değil adetten

E Ebrtrk aynen sıkıntı yapma kendine olacağı varsa olucak zaten pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…