2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Bende meme ucu ağrısı olmuştu sanki buz kompres yapılmış gibi ağrılıydi canım ... Kaşıntı için bisey diyemem ama bazı kadınlarda olurmus o kaşıntı yani belirtiler arasında var .. Kasık ağrısı da belirti. Ama diyorum ya adet ile gebelik belirtisi ayrımı çok zor malesef..ben kendimi çok iyi bildiğim için değişiklikleri hemen fark ettim ..akıntı durumun ne durumda ?

8 ila 12 i arası olmam gerekir.. Tşk ederim ama beklemek çok çok zor
bilmemmi bacım hemide en zor sey o ama bekle en az 5 gun daha bekle sen vallahi geç döllendyse ve çıkmazsa kanda cok üzülürsün bence azcıkın daha bekle balım ama hep pozitif düşün hep iyiyi cagır vallahi bak kafanda raahtlayacak he :)

Yarın doğum günüm, varsa eğer belki çıkar ve bana hediye gelir diye yarın kan testi yapmak istiyorum... Ama eğer çıkmazsa da berbat bi gün olur

Yarın doğum günüm, varsa eğer belki çıkar ve bana hediye gelir diye yarın kan testi yapmak istiyorum... Ama eğer çıkmazsa da berbat bi gün olur
işte tamda byuzden yapma diyorum sana bacım dgumgunun guzel gecsin ve içinde bi umut olsun yeni yaşına umutla gir diye sylüyorum ama yinede sen blirsin bacım snuc ne olursa olsun biz yanındayız :)

Ya çok teşekkür ederim çok sağolun
ne demek bacım bende senn gbi gecen ay erken yaptım ama drt ayrı test pozitif cıkmasına ragmen gecikmeli şekilde hasta oldum dunyam yıkıldı basıma aynı seyi yaşa istemiyorum bana kasa bu gün yada dn kan vericektim ama vermedim hatta yarın ble veresim yok az daha gecsn dye bkliyorum bacım üzülmek yok gclu olmk zrundayız yavrularımız bzdende gclu olsunlar dye smdiden dgumgunun mübarek olsun bacım :)

Yaa gerçekten zor bi durum.. Ne zamandır düşünüyorsunuz...? Tşk ederim doğum günümü kutladığınız için

Yaa gerçekten zor bi durum.. Ne zamandır düşünüyorsunuz...? Tşk ederim doğum günümü kutladığınız için
1 senedir cok krkuydum hmile oldumu anlamadn kayberdem dye işin thaf tarafı basıma geldi ve bn bnu düşük kiste cvrınce ögrendım 7 ay oldu ama bu ay geldi bebegim bnde krkuyu braktım akısına braktım ve hamleyi çok sukur sen üzülme dye syledm ben bacım ynlış anlama sakın ne kadar zr bn blirim ve gecen ay kmyasal olusmus düsün ama yılmadımınandım ve hamileyim :)

Ay ne güzell hamilelik belirtileriniz nelerdi ve ne zaman öğrendiniz? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Ay ne güzell hamilelik belirtileriniz nelerdi ve ne zaman öğrendiniz? İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kızlar adete yakın oluşan belirtilerin tam tersi olmuştu bende genelde de Öyle oluyorum örneğimin göğüslerim hiç acımazdı adet yaklaşınca acımaya başladı en erken belirti göğüs bence:)

canım düne kadar yogun beyaz akıntım vardı bugunde biraz daha az ama çamasırımı baya kirletiyordu hiç olmazdı bende anlamadım

Selam aleyhte kızlar benim adetime beş gün var sizce bugün idrar testi yapsam cikarmi çok istiyorum dayanamiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…